به گزارش الف به نقل از اسپوتنیک، الکساندر میاسنیکوف در مقاله ای در مورد صبحانه کامل خاطرنشان کرد: صحیح ترین صبحانه بلغور جو دوسر است که در آب بدون نمک و شکر پخته شده است. در این صورت، صبحانه تأثیر مثبتی بر سیستم قلبی عروقی و دستگاه گوارش خواهد داشت.
وی افزود: غلات حاوی مقدار زیادی عناصر کمیاب مفید هستند، اما ارزش آنها به دلیل قند یکسان است.
وی به استفاده مکرر از سمولینا هشدار داد و آن را با نان سفید مقایسه کرد.
این هسته غلات است و فقط نشاسته و کربوهیدرات در آن وجود دارد که باعث جهش فوری قند خون می شود. و این مسیر مقاومت به انسولین در بدن ایجاد می کند، یعنی ایجاد بسیاری از بیماری ها را منشا می شود. صبحانه باید شامل غذاهای سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و فیبر باشد تا سطح قند خون را کاهش دهد.
این متخصص از میان غذاهای غنی از پروتئین، ماست، شیر و تخم مرغ را برشمرد. کربوهیدرات ها و فیبرها به وفور در نان، میوه ها و سبزیجات یافت می شوند. وی گفت: "پروتئین همراه با کربوهیدرات ها و فیبر به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می کند. پروتئین از افزایش سطح گلوکز جلوگیری می کند. علاوه بر این، این ترکیب باعث ایجاد احساس سیری می شود و بعد از یک ساعت احساس گرسنگی نمی کنید".
این پزشک توصیه می کند بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب صبحانه بخورید و این وعده غذایی را حذف نکنید، در حالی که نوشیدن مثلا یک ماست به دلیل کالری کم آن کافی نخواهد بود. وی همچنین نوشیدن قهوه یا آب پرتقال و خوردن میوه ها را بعد از غذا توصیه کرد.
شرط انتخاب یک صبحانه عالی چیست؟
گروه سلامت الف، 4010417003متخصص تغذیه در روسیه دکتر میاسنیکوف توصیه کرد که در صبحانه جو پرک و بلغور نخورید، بلکه از میوه، ماست و قهوه استفاده کنید.



