تخلف ۵ هزار میلیارد تومانی در یکی از شرکت‌های بانک دی

گروه اجتماعی الف،   4010406048 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

به گفته رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در یکی از شرکت های وابسته به بانک دی، پنج هزار میلیارد تومان تخلف شکل گرفته و پرونده قضایی در مراجع در این خصوص باز است.

تخلف ۵ هزار میلیارد تومانی در یکی از شرکت‌های بانک دی
به گزارش فارس، صبح امروز رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به همراه جمعی از مسؤولان استانی و کشوری با حضور در گلزار شهدای رشت با آرمان‌های شهدا و امام شهیدان تجدید بیعت کردند.

 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران بابیان اینکه سفر به استان‌های مختلف کشور یکی از برنامه‌های بنیاد شهید است، اظهار کرد: بنیاد شهید سعی دارد هرماه به یک استان کشور سفرکرده و مشکلات ایثارگران و خانواده شهدا را شنیده تا با دغدغه‌های آنان آشنا و برای رفع این مشکلات اقدامات لازم را اتخاذ کند.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی گیلان را یکی از ولایتمداری‌ترین استان‌های کشور معرفی کرد و گفت: حضور در گیلان برای بنده افتخار است زیرا این استان دارای هشت هزار شهید سرافراز بوده و هر یک دارای ویژگی‌های خاصی هستند به این منظور باید نگاه ویژه‌ای به این استان در تمامی حوزه‌ها شود.

وی با تأکید بر لزوم توجه بر ساماندهی گلزارهای شهدا در کشور افزود: در تمامی سفرهای رئیس‌جمهور مبلغی برای ساماندهی گلزارهای شهدا اختصاص پیدا می‌کند که این مهم در گیلان هم انجام شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور از احداث مرکز توان‌بخشی ایثارگران در ۲۸ استان کشور خبر داد و افزود: با روی کار آمدن دولت مردمی در ۲۸ استان کشور اقدامات خوبی شکل‌گرفته و این مراکز از چهار به ۲۸ مرکز رسیده است.

قاضی‌زاده هاشمی با ابراز تأسف از عدم اقدامات اولیه در خصوص احداث مراکز توان‌بخشی در استان گیلان بیان کرد: متأسفانه چهار استان ازجمله گیلان کارهای اولیه در خصوص احداث مراکز توان‌بخشی ایثارگران و جانبازان انجام‌نشده لذا با توجه به امکانات خوب در این استان و با همکاری تمامی نهادها ازجمله سپاه قدس گیلان این مرکز احداث خواهد شد.

وی عزم دولت را مبارزه با فساد در هر سطحی برشمرد و تصریح کرد: در یکی از شرکت‌های وابسته به بانک دی، پنج هزار میلیارد تومان تخلف شکل‌گرفته و پرونده قضایی در مراجع در این خصوص باز است و حتماً تا ریال آخر این مبلغ باز پس گرفته‌شده و بنیاد شهید با کسی در این مورد مماشات ندارد.

انتهای پیام/

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۵۶۲۶۸۲۱۲:۵۴:۲۴ ۱۴۰۱/۴/۶
اختلاس ۷۳۰میلیون دلاری در وزارت جهاد کشاورزی چرا این خبرها در الف درج نمی شود؟ فقط در یک هفته اخیر 2 اختلاس گزارش شده مسئول کیه چرا الف که این اخبار را پوشش می داد الان همه را مخفی میکنه؟
ناشناس۲۵۶۳۱۶۱۲۰:۲۴:۲۴ ۱۴۰۱/۴/۶
ظاهرا شما نه الف رو دنبال میکنید نه علاقه ای به این دارید که حقیقت روبدونید . روز 4 تیر ماه گزارشی در این باره توسط الف منتشر شد تحت عنوان ریشه ها را بخشکانید. https://www.alef.ir/news/4010404109.html
علی کریمی۲۵۶۲۷۱۲۱۳:۱۴:۱۳ ۱۴۰۱/۴/۶
باز هم اختلاس؟
بیگی29۲۵۶۲۷۷۰۱۳:۵۹:۱۸ ۱۴۰۱/۴/۶
حکایت اختلاس مثل فیلم های قدیمی تکراری شده.خبر جدید چی دارید؟
بهادر۲۵۶۳۰۲۴۱۷:۳۳:۱۱ ۱۴۰۱/۴/۶
جوجه رو آخر پائیز میشمورن از این حرفها زیاد شنیدیم
ناشناس۲۵۶۳۴۰۶۰۰:۴۹:۳۰ ۱۴۰۱/۴/۷
اختلاس همیشه بوده و هست با تغییر دولت ها از بین نمی رود
ناشناس۲۵۶۳۴۸۳۰۶:۲۳:۵۲ ۱۴۰۱/۴/۷
هردم از این باغ بری می رسد راستی با این همه اختلاس های عجیب آیا چیزی در ایران اسلامی مانده است؟؟؟!!!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین