آیت الله مکارم شیرازی: حادثه آبادان بررسی شود/ ما هم واقعا از این قضیه ناراحت شدیم

گروه اجتماعی الف،   4010310130

مرجع تقلید شیعیان گفت: در حادثه آبادان دستگاه‌های مختلفی کوتاهی کردند، البته این کوتاهی منحصر به این ساختمان نیست و در جاهای دیگر هم ممکن است وجود داشته باشد که باید به طور جد بررسی و دنبال شود.

آیت الله مکارم شیرازی: حادثه آبادان بررسی شود/  ما هم واقعا از این قضیه ناراحت شدیم

به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، این مرجع تقلید در دیدار مدیرکل اطلاعات قم با اشاره به حادثۀ آبادان اظهار داشت: در آبادان فاجعه‌ای واقع شد که مربوط به ضعف خودمان بود. کار به جایی رسید که داد مردم هم بلند شد و ما هم واقعا از این قضیه ناراحت شدیم که عزیزانمان داغدار شدند.

وی افزود: در این مساله دستگاه‌های مختلفی کوتاهی کردند، شهرداری، نظام مهندسی و دیگران، البته این کوتاهی منحصر به این ساختمان نیست و در جاهای دیگر هم ممکن است وجود داشته باشد که باید به طور جد بررسی و دنبال شود.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام عالمی مدیرکل اطلاعات قم نیز گزارشی از برنامه‌ها و اقدام‌های انجام شده توسط این اداره‌کل ارائه کرد.

yektanetتریبون

آخرین عناوین