اهداف پشت پرده ترور سرهنگ خدایی و سناریوهای پاسخ ایران

گروه سیاسی الف،   4010302068 ۱۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

پاسخ ایران به ترور سرهنگ صیاد خدایی آنگونه که صهیونیست‌ها تصور می‌کنند و برای آن برنامه‌ریزی کرده بودند نخواهد بود؛ بلکه باید منتظر پاسخی غافلگیرکننده و غیرقابل پیش‌بینی باشند.

اهداف پشت پرده ترور سرهنگ خدایی و سناریوهای پاسخ ایران

به گزارش الف، روز یکشنبه اول خرداد 1401 بود که رسانه‌ها خبر از ترور مدافع سرافراز حرم سرهنگ پاسدار «صیاد خدایی» دادند. این حادثه حوالی ساعت 16 در یکی از کوچه‌های فرعی خیابان مجاهدین اسلام رخ داد و دو نفر موتورسوار با شلیک 5 گلوله سرهنگ خدایی را به شهادت رساندند.
 
روابط عمومی کل سپاه نیز در اطلاعیه‌ای با اعلام این خبر، اقدام جنایتکارانه تروریستی ضدانقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی در شهادت مدافع سرافراز حرم را محکوم و اعلام کرد: اقدام لازم برای شناسایی و دستگیری ضارب یا ضاربین پیش‌بینی شده و در حال انجام است.

با وجود اینکه رژیم صهیونیستی رسما مسئولیت این جنایت را بر عهده نگرفته اما سابقه سیاه این رژیم در ترور نخبگان و دانشمندان و شخصیت‌های برجسته نظامی و نیز زمان‌بندی ترور شهید خدایی موید نقش آشکار صهیونیست‌ها در جنایت مذکور است. نمونه اخیر در این زمینه شهید «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای کشورمان بود که در آذرماه سال 1399 به دست تروریست‌های موساد به شهادت رسید. رسانه‌های صهیونیستی نیز با روایت‌های ضدو نقیض خود از شخصیت شهید صیاد خدایی و ترور ایشان، تلویحا به نقش تل‌آویو در این جنایت اعتراف می‌کنند.

برای درک بهتر این موضوع و اینکه چرا صهیونیست‌ها در بازه زمانی کنونی دست به ترور یک شخصیت برجسته نظامی ایران زده‌اند، بهتر است نگاهی به سیر تحولات اخیر و نیز معادله درگیری میان کشورمان و رژیم اشغالگر صهیونیستی بیاندازیم؛ از جنگ نفتکش‌ها و جنگ سایبری گرفته تا انهدام مقر جاسوسی موساد در کردستان عراق توسط ایران.

اما یکی از مهم‌ترین موارد در این تحولات به پرونده هسته‌ای ایران مربوط می‌شود؛ موضوعی که از زمان آغاز مذاکرات وین از سال گذشته بزرگترین دردسر و کابوس اسرائیل بوده است؛ چرا که تل‌آویو معتقد است آمریکا و غرب توانایی تحمیل خواسته‌های خود را به ایران در این پرونده ندارند و تهران بدون اینکه فشاری از جانب آنها متحمل شود به راحتی می‌تواند به غنی سازی اورانیوم و توسعه پروژه هسته‌ای خود ادامه دهد. صهیونیست‌ها همچنین نگرانند که سرگرمی ایالات متحده و اروپا به جنگ اوکراین و روسیه موجب گردد اسرائیل در مقابله با پروژه هسته‌ای ایران تنها بماند.

این نگرانی تل‌آویو را می‌توان در میان گاف رسانه‌های صهیونیستی درباره ترور و هویت شهید خدایی دید؛ جایی که روزنامه معاریو اعلام کرد: این ترور احتمالاً ارتباطی به مسئله هسته‌ای نداشته باشد و بیشتر به مسائل امنیتی در سوریه مربوط باشد. شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرد که شهید خدایی مسئول انتقال فناوری موشک‌های پیشرفته و دقیق به حزب‌الله بوده است. سایر رسانه‌های اسرائیلی نیز ادعاهای تکراری در این خصوص که سرهنگ خدایی مسئول طراحی عملیات‌های «تروریستی» علیه صهیونیست‌ها بوده است مطرح کردند.

اما درباره علت این جنایت در زمان فعلی همانطور که گفته شد صهیونیست‌ها عمیقا نگران پرونده هسته‌ای ایران هستند و سفر اخیر «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و تشدید یاوه‌گویی‌های آن علیه ایران و برگزاری مانور ضد ایرانی اسرائیل طی هفته‌های گذشته نیز در همین راستا بود.

همچنین قابل توجه است که جنایت ترور شهید خدایی در زمانی صورت گرفت که آیت‌الله «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان عازم عمان شده است و صهیونیست‌ها قصد داشتند موجب ایجاد اخلال در این سفر گردند. به ویژه اینکه اخیرا کشورهای حوزه خلیج فارس بعد از ناکامی سیاست‌های خصمانه خود مقابل ایران در صدد همگرایی با کشورمان هستند. حتی امارات متحده عربی که در زمره کشورهای سازشکار با رژیم صهیونیستی قرار دارد نیز در تلاش برای حل اختلافات با تهران و آغاز روابط راهبردی با آن است.

اما اسرائیلی‌ها تصور می‌کنند که ترور سرهنگ خدایی می‌تواند با یک واکنش احساسی و شتاب‌زده از جانب ایران همراه باشد و به این ترتیب روند مذاکرات هسته‌ای را نیز تحت تاثیر قرار دهد. درواقع آنها احساس می‌کنند ممکن است ایران در واکنش به این ترور از مذاکرات وین خارج گردد. اما اخیرا ایران صراحتا به صهیونیست‌ها هشدار داد در صورت هرگونه اقدام تحریک‌آمیز، پاسخی سریع و مستقیم دریافت خواهند کرد. البته در اینکه کشورمان پاسخ جنایت ترور سرهنگ خدایی را طبق معادله جدیدی که در تقابل با دشمن صهیونیستی ترسیم کرده به طور مستقیم و سریع خواهد داد، تردیدی نیست؛ همانطور که آیت‌الله «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور گفت:  «پیگیری جدی این موضوع از سوی مسئولین امنیتی مورد تأکید بنده است و تردید ندارم که انتقام خون پاک این شهید بزرگوار از جنایتکاران حتمی است». اما این پاسخ قطعا آنگونه که صهیونیست‌ها تصور می‌کنند و برای آن برنامه‌ریزی کرده بودند نخواهد بود. جمهوری اسلامی ایران راهبرد خود را در پاسخ قاطع و غافلگیر کننده به اسرائیل اواخر سال گذشته با انهدام مرکز جاسوسی موساد در شمال عراق نشان داد. البته این بدان معنا نیست که واکنش تهران به ترور شهید خدایی، مانند حمله موشکی به مقر جاسوسی اسرائیل در کردستان عراق خواهد بود؛ بلکه صهیونیست‌ها باید منتظر واکنشی قاطع باشند که زمان و مکان آن را نمی‌توانند پیش‌بینی کنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۵۱۲۰۹۵۱۵:۴۰:۱۹ ۱۴۰۱/۳/۲
انتقام تر و خشک را با هم بگیرید انتقام شهدای هسته ایی و سردار سلیمانی را یکجا چه اشکالی دارد موشک هایمان را از خاک لبنان تست کنیم
رضا۲۵۱۲۳۵۳۱۹:۴۹:۳۴ ۱۴۰۱/۳/۲
یعنی در دامی که انها پهن کرده اند بیافتیم.
ناشناس۲۵۱۲۵۹۱۲۳:۳۴:۲۴ ۱۴۰۱/۳/۲
اسرائیل غده سرطانی و سگ هار منطقه است و باید از روی نقشه کره زمین محو بشود.
ناشناس۲۵۱۲۱۰۵۱۵:۵۰:۵۱ ۱۴۰۱/۳/۲
ملت عمل می خواهند
ناشناس۲۵۱۲۲۶۵۱۸:۲۰:۰۱ ۱۴۰۱/۳/۲
اطلاعات سپاه باید به گراها و علائم فضای مجازی هم دقت کنه همیمجا بعضی چیزها معلومه
ناشناس۲۵۱۲۱۳۶۱۶:۱۹:۳۹ ۱۴۰۱/۳/۲
کدوم ترور اسرائیل رو تا الان پاسخ دادین؟
ناشناس۲۵۱۲۱۵۶۱۶:۳۰:۳۹ ۱۴۰۱/۳/۲
پاسخ ترور سردار سلیمانی، دکتر فخری زاده و 400 حمله هوایی اسرائیل به نیروهای ایرانی در سوریه کدام یک جواب داشته تا حالا؟
ناشناس۲۵۱۲۲۲۴۱۷:۳۹:۴۸ ۱۴۰۱/۳/۲
موشک هایمان را باید تست عملیاتی کنیم چطور آنها براحتی نطنز را بمباران کردند و صدایش را در نیاوردید
ناشناس۲۵۱۲۴۴۵۲۱:۲۲:۴۶ ۱۴۰۱/۳/۲
اسراییل دچار مهاجرت معکوس شده و این مهمترین ضربه ی استراتژیک به این رژیم جعلیه ... خروج روس ها از سوریه و جایگزینی و ماندگاری لجستیکی و اشراف اطلاعاتی ایرانی ها به اون منطقه ، خواب رو از اسراییلی ها گرفته برادر ...
ناشناس۲۵۱۲۵۳۳۲۲:۳۸:۴۷ ۱۴۰۱/۳/۲
موشک باران مقر موساد در اربیل عراق در پاسخ به شهادت 2 نفر از نیروهای سپاه قدس در سوریه بود.
ناشناس۲۵۱۲۱۵۲۱۶:۲۶:۴۳ ۱۴۰۱/۳/۲
لعنت به اسرائیل که باعث و بانی آشوب در خاورمیانه میباشد
ناشناس۲۵۱۲۱۶۰۱۶:۳۵:۵۵ ۱۴۰۱/۳/۲
اگر كار اسراييل باشه، اسراييل كور ترور نميكنه. ايشان حتما شخص مهمى بوده. چرا محافظ نداشته؟ در نهايت همانطور كه امام گفت بهترين چاره نابودى كامل اسراييل هست.
ناشناس۲۵۱۲۲۴۷۱۸:۰۳:۳۱ ۱۴۰۱/۳/۲
هنوز انتقام حاج قاسم‌مونده.پس کی ؟
ناشناس۲۵۱۲۲۷۳۱۸:۲۷:۲۹ ۱۴۰۱/۳/۲
خود شماها.... ها 20 سال قبل کشور را بازیچه کردید و اجازه دادید دیگران هم جاسوسی کنند و هم خرابکاری که با بین المللی کردن مسئله داخلی ایران صورت گرفت
امید۲۵۱۲۲۹۳۱۸:۴۳:۴۲ ۱۴۰۱/۳/۲
کم کم باید یک بانک اطلاعاتی از انتقام هایی که قراره بگیریم درست کنیم.
رضا۲۵۱۲۳۵۶۱۹:۵۲:۲۷ ۱۴۰۱/۳/۲
کشانیدن ایران به جنگ با اسرائیل و امریکا یک تله است.
مهدي۲۵۱۲۷۱۳۰۴:۵۳:۵۶ ۱۴۰۱/۳/۳
شما انتقام سليماني رو بگيريد انتقام اين بنده خدا پيشكش
ناشناس۲۵۱۲۸۲۴۰۸:۲۹:۴۷ ۱۴۰۱/۳/۳
هنوز انتقام قبلی ها را نگرفته اید تکرار این کلمات خوب نیست یاس و نوامیدی می آورد سریعا انتقام
yektanetتریبون

آخرین عناوین