تکذیبیه‌های فوری؛ کسی کی‌روش را نمی‌خواهد

گروه ورزشی الف،   4010123046 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

انتشار اخباری مبنی بر مذاکره تیم‌های ملی و باشگاهی با کارلوس‌ کی‌روش در رسانه‌های عربی با تکذیبیه‌های متوالی همراه شده و تیم سودانی نیز اعلام کرد مربی شکست خورده جایی در برنامه‌های المریخ این کشور ندارد.

تکذیبیه‌های فوری؛ کسی کی‌روش را نمی‌خواهد

به گزارش ایرنا، فسخ دوطرفه قرارداد کارلوس کی‌روش با تیم ملی فوتبال مصر موجب شد تا نام وی بار دیگر در رسانه‌ها منتشر و گمانه‌زنی درباره مقصد احتمالی سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران به یکی از سوژه‌های روز تبدیل شود. برخی از تونس، استرالیا و ایران به عنوان مقصد بعدی دستیار سابق فرگوسن یاد می‌کنند و برخی دیگر از رسانه‌ها از مذاکره وی با یک تیم سودانی خبر دادند.

پس از انتشار اخباری در زمینه مذاکره باشگاه المریخ سودان با این سرمربی پرتغالی، رییس این باشگاه نسبت به این مذاکرات واکنش نشان داد. سایت البیان به نقل از حازم مصطفی نوشت: کی‌روش یک مربی ناموفق و شکست خورده است و برنامه‌ای برای جذب او در دستور کار نداریم.

کی‌روش که سال ۲۰۱۹ و پس از ناکامی در جام ملت‌های آسیا بعد از حدود هشت سال از تیم ملی فوتبال ایران جدا شد و هدایت تیم ملی کلمبیا را بر عهده گرفت اما حضور وی در آمریکا جنوبی تنها یک سال دوام آورد و در نهایت نتایج ضعیف با این تیم، حکم به پایان همکاری او در کلمبیا داد. بعد از جدایی کی‌روش از کلمبیا چند کشور برای مذاکره با وی پیشقدم شدند که در نهایت وی هدایت تیم ملی مصر را بر عهده گرفت.

کی‌روش در مصر روزهای خوبی را تجربه نکرد بلکه کسب عنوان چهارم در جام ملت‌های عرب و شکست برابر سنگال در فینال جام ملت‌های آفریقا جایگاه وی را متزلزل کرد. این مربی همچنین نتوانست تیم پرمهره مصر را به جام جهانی قطر برساند. مجموع این ناکامی‌ها موجب شد تا سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران در سرزمین فراعنه نیز جایی نداشته باشد.

هر چند که روز گذشته اخباری مبنی بر مذاکره وی با ایران منتشر شد اما حسن کامرانی‌فر این ادعا را تکذیب کرد تا دوره‌گرد پرتغالی جایی در فوتبال قاره کهن نداشته باشد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۴۶۳۶۶۸۱۳:۰۰:۴۱ ۱۴۰۱/۱/۲۳
چرا لغت بد دوره گرد برایش بکار میبرید. روزی که ایران بود برایش احترام قائل بودید.
ناشناس۲۴۶۳۷۶۸۱۴:۴۳:۰۱ ۱۴۰۱/۱/۲۳
تیم مصر رو برد فینال کم ارزش کردن زحمات و پیشرفت دیگران فقط در شأن انسانهای دون پایه است من نمی گم همه کارهاش درسته ولی در مجموع برای ایران زحمت کشید و. از خیلی از ایرانی ها بیشتر دلسوز و باغیرت بود
yektanetتریبون

آخرین عناوین