ساز وکار مجلس برای ممانعت از پرداخت حقوق‌های نجومی در سال ۱۴۰۱

گروه اقتصادی الف،   4010110018

رئیس هیات تحقیق و تفحص از حقوق های نجومی در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: یکی از زمینه های تخلف در پرداخت حقوق های نجومی صدور فیش های مختلف حقوق و مزایا بود که در قانون بودجه ۱۴۰۱ مجلس راه آن را بست.

به گزارش ایسنا، مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: «در بررسی هیات تحقیق و تفحص از ‎حقوق های نجومی، یکی از زمینه های تخلف، صدور فیش های مختلف حقوق ومزایا بود که با هماهنگی سازمان اداری استخدامی، یکی از مهمترین احکام نظارتی ‎بودجه۱۴۰۱ مبنی بر الزام همه دستگاه‌ها به صدور تنها یک فیش حقوقی ماهانه برای کلیه پرداختی ها به کارکنان تصویب شد.»

بر اساس قانون بودجه 1401، کلیه دستگاه های موضوع این قانون مکلفند تمام پرداخت های قانونی به کارکنان را فقط در یک سند(فیش) به صورت ماهانه درج نمایند و داشتن هرگونه سند(فیش) دیگر با هر عنوان خلاف قانون تلقی می شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین