اعلام قیمت استقلال و پرسپولیس برای واگذاری

گروه اقتصادی الف،   4001123097 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

دو باشگاه پرطرفدار پایتخت که سال‌هاست در انتظار خصوصی شدن قرار دارند از سوی هیات واگذاری تعیین تکلیف شدند که بر اساس آن هر دو تیم رقمی حدود ۶ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شدند.

اعلام قیمت استقلال و پرسپولیس برای واگذاری

 پس از سالها پیگیری واگذاری استقلال و پرسپولیس، روند این اتفاق شکل سریعتری به خود گرفته است و امروز شنبه هیات واگذاری قیمت این دو تیم را مشخص و اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قربانزاده رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان این که ارزش‌گذاری کارشناسی سرخابی ها، امروز در هیات واگذاری مصوب شد گفت: پرسپولیس ۳۲۰۰ میلیارد تومان و استقلال ۲۸۰۰ میلیارد تومان ارزش‌گذاری شدند و بزودی عرضه در بازار پایه فرابورس انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: انضباط مالی، شفافیت، رعایت قواعد حاکمیت شرکتی مشارکت مردم و حل برخی مسائل مالی مهمترین دستاورد این مرحله خواهد بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۴۰۷۰۸۳۱۸:۳۶:۳۱ ۱۴۰۰/۱۱/۲۳
قیمت پرسپولیس بیش از این حرفهاست. استقلال هم بیش از دو ریال نمی ارزد!!!!
ناشناس۲۴۰۷۱۷۵۲۱:۰۴:۰۸ ۱۴۰۰/۱۱/۲۳
با این وضع مالی دو باشگاه، کرونا، عدم حضور تماشگر و عدم پرداخت حق پخش و بدهی ها هر که بخره به عقلش باید شک کرد
ناشناس۲۴۰۷۲۶۲۲۳:۱۷:۴۳ ۱۴۰۰/۱۱/۲۳
به کی واگذار میکنید مردم نمیخرند
سید۲۴۰۷۲۶۹۲۳:۲۲:۲۶ ۱۴۰۰/۱۱/۲۳
با بدهکاریش یا خالص ؟
p o۲۴۰۷۴۳۶۰۸:۵۲:۰۲ ۱۴۰۰/۱۱/۲۴
خاوری در یک فقره همین قدر پول برداشت و رفت ( چند سال پیش !!!!) با با احتساب تورم و سود بانکی و .... هر دوتا شون را با پول خرده هاش میخره
yektanetتریبون

آخرین عناوین