تهدید آمریکا از سوی امارات: اف-۳۵ نمی خریم !

گروه جهان الف،   4000923140 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک روزنامه آمریکایی گزارش داد که امارات متحده عربی تهدید کرده از قرارداد چند میلیارد دلاری خرید جنگنده‌های «اف-۳۵»، پهپادهای «ریپر» و سایر تجهیزات نظامی پیشرفته ساخت آمریکا خارج می‌شود.

تهدید آمریکا از سوی امارات: اف-۳۵ نمی خریم !

 یک روزنامه آمریکایی عصر سه شنبه به وقت تهران به نقل از مقامات آمریکایی نوشت، امارات متحده عربی تهدید کرده که از قرارداد چند میلیارد دلاری برای خرید جنگنده‌های «اف-۳۵»، «پهپادهای ریپر» و سایر تجهیزات نظامی پیشرفته ساخت آمریکا خارج می‌شود.

به گزارش فارس، روزنامه «وال استریت ژورنال» در گزارشی اختصاصی در این باره نوشت دولت امارات به مقامات آمریکایی گفته است که قصد دارد این معامله را متوقف کند زیرا ابوظبی فکر می‌کند الزامات امنیتی که ایالات متحده برای محافظت از تسلیحات با فناوری پیشرفته برابر ادعای  جاسوسی چین وضع کرده بسیار سخت‌گیرانه است.

به نوشته این روزنامه مشخص نیست که آیا قرارداد تسلیحاتی ۲۳ میلیارد دلاری که در روزهای پایانی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا امضا شده بود از بین رفته یا اینکه تهدید امارات یک حرکت چانه‌زنی در آستانه سفر برنامه‌ریزی شده روز چهارشنبه توسط یک مقام عالیرتبه اماراتی به آمریکا است. این هیات نظامی اماراتی قرار است در گفت‌وگوهای دو روزه را با مقام‌های پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) برقرار کند.

مقامات آمریکایی گفتند که این نامه توسط یک مقام پایین‌ دولت نوشته شده که نشان می‌دهد این یک تاکتیک مذاکره برای ورود به جلسه است. مقامات دیگر گفتند که در حالی که ایالات متحده نگرانی‌های امنیتی مشروعی دارد، تلاش برای نجات فروش تسلیحات به یک متحد ایالات متحده درخلیج فارس وجود دارد.

مقام‌های آمریکایی دریافت نامه و نگرانی از امارات را تایید کردند با این حال، ایالات متحده به طور فزاینده‌ای در مورد نفوذ چین در داخل امارات متحده عربی دچار مشکل شده و شرایطی را مشخص کرده که تضمین می‌کند جنگنده‌های نسل پنجم و پهپادهای پیشرفته برابر جاسوسی  (ادعایی) چین آسیب پذیر نخواهند بود.

یک مقام آمریکایی گفت: «ما به این فروش‌ها متعهد هستیم و اماراتی‌ها نگرانی‌هایی را مطرح کرده‌اند. صادقانه بگویم، ما برای خودمان سؤالات و ابهاماتی داریم. ما امیدواریم بتوانیم از طریق این مسائل کار کنیم و فکر می‌کنیم گفت وگوهای نظامی مشترک به ما فرصتی برای انجام این کار می‌دهد.»

به گفته منابع آگاه، دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا امارات را برای حذف شرکت فناوری چینی هوآوی از شبکه ارتباطات مخابراتی خود و برداشتن گام‌های دیگر برای دور شدن از چین تحت فشار قرار داده و احتمال در خطر قرار گرفتن معامله ۲۳ میلیارد دلاری فروش جنگنده‌های اف-۳۵ و پهپادهای آمریکایی به این کشور عربی را مطرح کرده است. (جزئیات بیشتر)

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۳۳۷۳۰۳۰۳:۳۹:۰۲ ۱۴۰۰/۹/۲۴
به درد نمیخوره زود پنچر میشه
ناشناس۲۳۳۷۳۹۴۰۸:۰۱:۵۰ ۱۴۰۰/۹/۲۴
یعنی امارات انقدر گردن کلفت شده که آمریکا رو تهدید می کنه؟؟؟!!!
رضا۲۳۳۷۴۰۸۰۸:۰۹:۵۵ ۱۴۰۰/۹/۲۴
قمار برابر غرب رو نمیتونی انجام بدی باید دوشیده بشی فقط براي ما زرنگی
بابک۲۳۳۷۴۶۶۰۹:۰۳:۳۵ ۱۴۰۰/۹/۲۴
آمریکا چقدر بیچاره شده که امارات تهدیدش میکنه.
ناشناس۲۳۳۸۲۲۴۲۱:۳۳:۴۰ ۱۴۰۰/۹/۲۴
خیلی خامی امارات یکی از بزرگترین اقتصاد دنیا هستش راحت میتونه جنگنده های خود رو از جاهای دیگه بدست بیاره نمونش فرانسه
ناشناس۲۳۳۷۵۰۳۰۹:۴۵:۳۵ ۱۴۰۰/۹/۲۴
واقعیت این است که قدرت خرید یک متبع قدرت بالا است که امارات اکنون داره
ناشناس۲۳۳۷۶۱۵۱۱:۰۷:۳۱ ۱۴۰۰/۹/۲۴
یعنی چرخشش به سمت ایران باعث می شود این طور تهدید کند؟
احمد۲۳۳۸۱۸۳۲۱:۰۱:۱۵ ۱۴۰۰/۹/۲۴
اما ات به این نتیجه رسیده که تعامل با همسایگان از خرید تسلیحات ارزانتره
yektanetتریبون

آخرین عناوین