دریافت حق ماموریت برای سفر زیارتی باعث عزل مدیر عامل امداد خودرو سایپا شد

گروه اقتصادی الف،   4000903142 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر لزوم برخورد دقیق‌تر واحدهای نظارت بر مدیران شرکت‌های تابعه و نیز رعایت صرفه و صلاح گروه در فرآیندهای اداری، مدیرعامل امدادخودروسایپا را از سمت خود برکنار کرد.

دریافت حق ماموریت برای سفر زیارتی باعث عزل مدیر عامل امداد خودرو سایپا شد

 پس از بررسی‌های صورت گرفته پیرامون پرداخت حق ماموریت مدیرعامل امدادخودرو سایپا، مدیرعامل این گروه خودروسازی به مدیرعامل سایپا یدک دستور داد، موضوع را بررسی و مبلغ مذکور به حساب شرکت امداد خودرو سایپا بازگردانده شود.

به گزارش سایپانیوز، علاوه بر این سیدجواد سلیمانی، محمد گودرزی مدیرعامل امدادخودرو سایپا را نیز از سمت خود برکنار کرد.

گفتنی است در روزهای اخیر موضوع دریافت مبلغ ۵۲ میلیون تومان از سوی مدیرعامل شرکت امدادخودرو سایپا به‌عنوان حق مأموریت در فضای مجازی منتشر شد که مدیرعامل سایپا دستور بررسی فوری این موضوع را صادر کرد.

این حق ماموریت به دلیل سفر کاری به عراق و اجرای طرح ویژه خدمات امدادی به زائران عتبات عالیات بوده است.

لازم به ذکر است که مدیرعامل امدادخودروسایپا پیش از برکناری، کل مبلغ مذکور را به حساب این شرکت بازگردانده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۳۰۶۲۱۱۱۹:۲۰:۵۶ ۱۴۰۰/۹/۳
این کارهای مقطعی و موردی خوب است اما مانند مسکن عمل می کند که هیج دردی را علاج نمی کند. اصل شفاف سازی و قانونمند سازی دریافتی ها و پرداختی ها است. ببینند دنیا برای مقابله با فساد و تعارض منافع چکار کرده است کارهای بسیار خوبی صورت گرفته و بدون بگیر و ببند توانسته اند که هوای نفس زیاده خواهی و زیاده طلبی را تحت انقیاد قانون و افکار عمومی قرار دهند. مجلس از خود شروع کند تمام میزان دریافتی های نمایندگان مجلس را قانونمند نمایند سپس از وزرا و مقامات ارشد و تا برسد به مقاطع پایین تر. شرکتهای دولتی تا جا دارد باید کم شوند تا خود شرکت که خصوصی است هر غلطی خواست با پول خودش بکند و قاعدتا باید جوابگوی سهامدارانش باشد که مثل شیر روی مال خود هستند. نه شرکتهای دولتی که متعلق به کل مردم بی نوا هستند و مردمی که هیچ ابزاری برای نظارت بر مالشان ندارند.
ناشناس۲۳۰۶۴۶۷۲۲:۴۵:۵۴ ۱۴۰۰/۹/۳
زیارت قبول با پول حروم
بی نام۲۳۰۶۷۲۰۰۷:۲۹:۴۶ ۱۴۰۰/۹/۴
شرکت گل گهر را بررسی کنید
ناشناس۲۳۰۶۷۳۱۰۷:۴۷:۲۴ ۱۴۰۰/۹/۴
یعنی مدیر عامل سایپا تا قبل از رسانه ای شدن موضوع اطلاع نداشت؟
ناشناس۲۳۰۶۸۳۴۰۹:۴۸:۰۲ ۱۴۰۰/۹/۴
آفرین واتساپ احسنت اینستاگرام به مبارزه خود با آدم های فاسد ادامه دهید
yektanetتریبون

آخرین عناوین