معاون دادگستری استان تهران: ورود و خروج مسافران هوایی فقط باید با تست پی‌سی‌آر منفی انجام شود

گروه اجتماعی الف،   4000901114

معاون دادگستری تهران لزوم اخذ تست پی‌سی‌آر هنگام ورود و خروج در فرودگاه امام خمینی(ره) را مطرح کرد و گفت: اگر مبتلایی وارد کشور شود، شرکت هواپیمایی و تیم پزشکی مستقر در فرودگاه ترک فعل کرده‌اند.

مسعود ستایشی معاون دادگستری استان تهران در جلسه ستاد کرونا استانداری تهران با اشاره به مصوبه ممنوعیت خدمت به مبتلایان به کرونا اظهار کرد: در ورود مسافران خارجی به کشور در فرودگاه امام خمینی(ره)، تیم پزشکی باید تست پی‌سی‌آر را از این جمعیت بگیرد، تا اگر مبتلایی وجود داشت در مرکز مربوطه قرنطینه شده و اطلاعات آن‌ها در سامانه ثبت شود تا محرومیت از خدمات شهری صورت گیرد.

به گزارش فارس،‌ وی افزود: اگر شرکت هواپیمایی این مساله را درنظر نگیرد یا تیم پزشکی آمار مبتلایان را به یگان مستقر در واحد فرودگاه امام خمینی(ره) برای اعمال قرنطینه گزارش نکند دچار تخلف خواهند بود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین