۱۰۰ نفر اعدامی بخشوده شده چه افرادی هستند؟

گروه سیاسی الف،   4000808144 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

۱۰۰ نفر اعدامی بخشوده شده در پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات ۳ هزار و ۴۵۸ تن از محکومان محاکم عمومی و انقلاب عمدتا محکومان به اعدام ناشی از جرایم مواد مخدر هستند که پس از عفو به ۳۰ سال حبس محکوم می‌شوند.

۱۰۰ نفر اعدامی بخشوده شده چه افرادی هستند؟

فارس گزارش داد در پی انتشار جزئیات عفو و تخفیف مجازات سه هزار و چهارصد و پنجاه و هشت تن از محکومان و اعلام عفو صد محکوم به اعدام، حسین نجفی، دادیار دیوان عالی کشور و مدیرکل عفو و بخشودگی قوه قضاییه اعلام کرد که این افراد عمدتا محکومین به اعدام ناشی از جرایم مواد مخدر هستند که پس از دارا بودن شرایط و استحقاق عفو، مشمول یک درجه تخفیف شدند که مطابق ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکومیت آنان به سی سال حبس و دومیلیارد ریال جزای نقدی تبدیل شده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۲۶۵۹۲۳۰۸:۲۲:۳۸ ۱۴۰۰/۸/۹
چرا محکوم به اعدام شدند؟ و چرا عفو گرفتند؟
ناشناس۲۲۶۶۰۱۴۰۹:۳۷:۳۷ ۱۴۰۰/۸/۹
لطفاً قوه قضاییه یه بخشودگی هم برای سهامداران بازار سرمایه که به حرف مسئولان اعتماد کردند و وارد این بازار فاسد شدند صادر کند ،هر جرمی هم که مرتکب شده بودند جریمه اش را پرداختند
yektanetتریبون

آخرین عناوین