فرانسه خواستار ازسرگیری هرچه سریعتر مذاکرات وین شد

جهان،   4000408107 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزارت خارجه فرانسه خواستار ازسرگیری هرچه سریعتر مذاکرات وین میان ایران و قدرت‌های جهانی بر سر احیای برجام شد.

فرانسه خواستار ازسرگیری هرچه سریعتر مذاکرات وین شد

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه روز دوشنبه در بخش پرسش و پاسخ کنفرانس هفتگی خود در پاسخ به سوالی درخصوص مذاکرات وین گفت: همانطور که وزیر خارجه روز جمعه پس از دیدار با آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود اعلام کرد، ما به پیشرفت‌های مهمی علی‌الخصوص در حوزه هسته‌ای دست یافته‌ایم. با این حال ما باید بر دشواری‌های فنی و موانع سیاسی متعددی فائق بیاییم تا به توافق برسیم. حال که در حال رسیدن به سوالات حساس هستیم، باید تصمیمات قوی و شجاعانه‌ای گرفته شود. ما باور داریم که این مذاکرات سریعا باید ادامه یابند.

وی ادامه داد: فرانسه به همراه شرکای تروئیکای اروپایی با هدف رسیدن به یک توافق کاملا رضایت‌بخش به طور کامل در مذاکرات باقی خواهد ماند.

مذاکرات میان اعضای کمیسیون مشترک برجام درباره احیای توافق هسته‌ای در وین و با حضور آمریکا در مقر مذاکرات در هفته‌های گذشته در جریان بوده است. 

آمریکا و ایران مذاکرات مستقیمی نداشته‌اند و نمایندگان دولت آمریکا با نمایندگان سایر اعضای برجام در این زمینه رایزنی می‌کنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۰۷۰۱۰۸۱۹:۴۶:۳۲ ۱۴۰۰/۴/۸
مذاكرات بي ثمر نمي تواند بجايي برسد وقت وانرژي ايران به اندازه كافي براي اينگونه مذاكرات بي خاصيت تلف شده
ناشناس۲۰۷۰۱۷۵۲۰:۴۰:۱۵ ۱۴۰۰/۴/۸
تعریف اینها از توافق کاملا رضایت بخش ، خیلی واضحه . یعنی توافقی که تمام منافع امریکا و اسراییل و انگلیس و فرانسه تامین بشه و هیچ یک از خواسته های اصلی ایران انجام نشه
ناشناس۲۰۷۰۱۷۶۲۰:۴۱:۰۳ ۱۴۰۰/۴/۸
اونقدر دولت روحانی به اینا باج داده که میخوان قبل از رفتنش ، ایران رو به چهار میخ بکشن تا دولت جدید نتونه هیچ کاری انجام بده
yektanetتریبون

آخرین عناوین