توانیر: هزینه برق در ساعات اوج مصرف، ۲.۵ برابر حد معمول است

اقتصادی،   4000301085 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرکل روابط بین الملل توانیر گفت: از ساعت ۱۳ تا ۱۷ را اوج مصرف اعلام کرده‌ایم و باید مشترکان به این نکته توجه داشته باشند که در این ساعات نحوه محاسبه برق ۲.۵ برابر است.

توانیر: هزینه برق در ساعات اوج مصرف، ۲.۵ برابر حد معمول است

به گزارش مهر به نقل از توانیر، ابوذر صالحی مدیرکل روابط بین الملل توانیر، با اشاره به ساعات اوج مصرف گفت: ساعت اوج مصرف از ساعت ۱۳ آغاز می‌شود و تا ساعت ۱۷ ادامه دارد.

وی ادامه داد: با توجه به گرمای زودرس هوا ما از ساعت ۱۲ ظهر هم دچار کمبود برق خواهیم شد، ولی برای رفاه حال مشترکان ما از ساعت ۱۳ تا ۱۷ را اوج مصرف اعلام کرده‌ایم و باید مشترکان به این نکته توجه داشته باشند که در این ساعات از وسایل پرمصرف همانند ظرفشویی، کولر، جاروبرقی و … استفاده نکنند؛ چراکه در این ساعات صنایع، چاه‌های کشاورزی و اداره‌ها در حال استفاده از برق هستند.

مدیرکل روابط بین الملل توانیر تصریح کرد: مشترکان توجه داشته باشند که مصرف برق در ساعات اوج مصرف به بالاترین رقم خود خواهد رسید به طوری که در این ساعات نحوه محاسبه برق ۲.۵ برابر است، ولی در ساعات شب مانند ۱۲ شب تا ۶ صبح تعرفه برق مشمول تخفیف هم می‌شود.

صالحی گفت: مشترکان در این ساعت‌ها از به کارگیری لوازم پرمصرف خودداری کرده و استفاده از این وسایل را به ساعت‌های انتهایی شب یا صبح‌ها منتقل کنند و به این ترتیب هزینه‌های خود را کاهش دهند.

وی افزود: مردم می‌توانند از نور روز به جای نور لامپ‌ها بیشتر استفاده و لامپ‌های اضافه را به خصوص در این ساعت‌ها خاموش کنند.

مدیرکل روابط بین الملل توانیر در پایان استفاده از دور کُند کولرهای آبی در ساعت اوج مصرف و تنظیم دمای کولرهای گازی بر روی دمای آسایش را از راهکارهای دیگر در مدیریت مصرف در ساعت‌های اوج مصرف برشمرد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۹۸۶۲۵۵۱۹:۲۸:۲۳ ۱۴۰۰/۳/۱
250 درصد تورم!!!
ناشناس۱۹۸۶۳۱۱۲۰:۰۷:۳۵ ۱۴۰۰/۳/۱
قبلا بدون نيروگاه بوشهر هم كمبود برق نداشتيم چه كرديد با اين صنعت؟
ناشناس۱۹۸۶۳۶۳۲۰:۴۹:۳۶ ۱۴۰۰/۳/۱
یعنی نوبرید..
محمود۱۹۸۶۳۶۵۲۰:۵۱:۱۹ ۱۴۰۰/۳/۱
.. امروز در محل کار سه نوبت و تقریبا ۴.۵ ساعت برق نداشتیم. ضمن اینکه در همین مدت خونمون هم به مدت ۳ ساعت برق نداشته. الان که ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه است باز هم برق خونه قطع شده. ..
مشترک۱۹۸۶۳۶۹۲۰:۵۴:۰۰ ۱۴۰۰/۳/۱
این چه مسخره بازی هست یعنی من مشترک که هوای منطقه ما الان 40 درجه هست کولر روشن نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صادر که میکنید بیت کوین هم استخراج میکنید تازه مردم یک چیزم بدهکار شدن
ناشناس۱۹۸۶۳۷۷۲۰:۵۷:۴۵ ۱۴۰۰/۳/۱
توان تولید برق ندارید، فرافکنی می کنید و مثل همیشه جور بی تدبری شما را مردم باید بکشند
ناشناس۱۹۸۶۴۰۴۲۱:۲۶:۱۹ ۱۴۰۰/۳/۱
جلوی استخراج بیت کوین .. رو بگیرید اگه میتونید.
ناشناس۱۹۸۶۴۰۶۲۱:۲۸:۲۸ ۱۴۰۰/۳/۱
ممنون که اینهمه خوبید و ساعت اوج را از ۱۲ به ۱۳ آوردید و ملت را شاد کردید که تا ۱ بعد از ظهر هم میتوانند کولر استفاده کنند، یک ببعد هم که هوا خنکه!!!!!!!!!
ناشناس۱۹۸۶۴۸۵۲۲:۳۰:۴۱ ۱۴۰۰/۳/۱
استخراج کنندگان رمز ارز ها را موظف کنید برای تولید رمز ارز تنها از پنل های خورشیدی برای تولید برق موردنیاز استفاده کنند، تولید رمز ارز پاک
ناشناس۱۹۸۶۵۰۲۲۲:۳۸:۳۲ ۱۴۰۰/۳/۱
چرا دروغ میگید. برق چاه کشاورزی از ساعت یک تا پنج قطع میشه. دنبال بهانه بهتری باشید. راستی! توانیر روابط عمومی نداره که از روابط بین‌الملل سخنگو انتخاب کرده؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین