موسوی: روابط ایران و چین وارد مرحله تازه شد

سیاسی،   4000107073 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

سفیر ایران در باکو در توئیتی نوشت: با امضای سند برنامه همکاری جامع ایران و چین روابط ۵۰ ساله دو کشور که به سطح مشارکت جامع راهبردی ارتقاء یافته بود وارد مرحله تازه‌ای به نفع دو کشور می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان با اشاره به سند برنامه همکاری جامع ایران و چین در توئیتی نوشت:

امروز و با امضای سند برنامه همکاری‌های جامع (۲۵ ساله) ایران و چین، که نقشه راه روابط همه جانبه دو قدرت مهم جهانی در شرق و غرب آسیاست، روابط ۵۰ ساله ایران و چین که به سطح مشارکت جامع راهبردی ارتقاء یافته بود، وارد مرحله تازه‌ای به نفع دو کشور می‌شود.

لازم به ذکر است که سند همکاری های جامع ایران و چین طی مراسمی توسط محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و وانگ یی وزیر امورخارجه چین در محل وزارت امور خارجه به امضا رسید.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۸۸۶۰۶۵۱۶:۲۸:۵۹ ۱۴۰۰/۱/۷
چرا در این سطح از روابط روسای جمهور حضور ندارند؟
ناشناس۱۸۸۶۲۱۱۱۸:۰۹:۱۷ ۱۴۰۰/۱/۷
ان شالله خیر است
ناشناس۱۸۸۶۵۳۵۲۲:۰۳:۲۸ ۱۴۰۰/۱/۷
متنش چیه؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین