نویسنده نیویورک تایمز خواستار برچیدن بساط سلطنت در انگلیس شد

گروه سیاسی الف،   3991220081 ۴۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک نویسنده آمریکایی با اشاره به مصاحبه اخیر عروس و نوه ملکه انگلیس علیه خانواده سلطنتی این کشور نوشت، باید به بساط سلطنت در این کشور پایان داد.

نویسنده نیویورک تایمز خواستار برچیدن بساط سلطنت در انگلیس شد

"همیلتون نولان"، در مقاله ای در نیویورک تایمز با انتقاد شدید از ساز و کار سلطنتی انگلیس نوشت وجود خانواده سلطنتی در سال 2021  در هر کشور، مایه شرمساری است. 

<< مصاحبه اخیری که احتمالا درباره اش شنیده اید، مشخص کرد خاندان سلطنتی انگلیس، لانه ای است سمی برای غیبت کردن و نژادپرستی. و چه کسی در این باره تردید دارد؟ کاملا مشخص است، نهادی که ایجاد شده تا نماینده ظاهریِ سرکوب علیه طبقات پایین و متوسط جامعه باشد، در رفتارهای غیرانسانی غرق شده است. بسیاری در واکنش به این افشاگری کسل کننده می گویند باید نظام سلطنتی بهتری داشته باشیم، اما این دقیقا همان نکته ای است که از آن غفلت می شود: خیر، به هیچ وجه؛ هرگز نمی توان بطری حاوی سم را به آب گوارا تبدل کرد، مهم نیست که چقدر به آن شکر اضافه شود. 

واکنش مناسب و عادلانه به آن چه که اکنون می دانیم آن است که تمام مردم بریتانیا دور هم جمع شوند، دست در دست هم بدهند و حلقه ای بزرگ اطراف نهاد سلطنتی تشکیل دهند و آن را با آتش ویران کنند و آواز شادی سردهند تا روحیه خوب خود را حفظ کنند. پس از آن، اعضای خاندان سلطنتی می توانند خاکسترها و مخروبات برجای مانده را خیلی تمیز و مرتب در سطل زباله ای قرار دهند؛ یعنی مراسمی رسمی از آغاز زندگی جدید که در خدمت حیات واقعی باشد. 

وجود خاندان سلطنتی یعنی پذیرفتن این که یک دولت نمی تواند یا جرات ندارد مشکلات مردم را حل و فصل کند. در عوض، مناظر دیدنی و مضحک تحویل دیگران می دهد. بالا بردن جایگاه یک خانواده به سطحی از زندگی پرتجمل و افسانه ای، همواره ساده تر از ارتقاء خانواده ها به سطحی از زندگی آبرومند و استاندارد بوده است، کاری که خسته کننده به نظر می رسد. اما این مردم معمولی هستند که هزینه سبک زندگی عده ای کم از نخبگان کاملا بی ارزش، شادمان و کوچک را می پردازند. هر کشوری که در سال 2021  همچنان خاندان سلطنتی را در خود جای داده، نشان می دهد فاقد جسارتی بدیع برای اداره امور است، و این وضعیت بسیار شرم آور است. 

آمریکا عامل بسیاری از جنایات علیه بشریت است، اما این نکته ای است که به درستی متوجه آن شده ایم. شاید روسای جمهوری ما عامل دردسر و شرم برای ملت آمریکا باشند، اما دست کم آمریکایی ها مجبور نیستند مقابل عده ای کاملا تنبل و افراد معمولی سر و صدا و تعظیم کنند که مشروعیت ادعا شده خود را از فرزندِ فرزندِ فرزندِ کسی به دست آورده اند که قرن ها پیش بزرگ ترین تبهکارِ کشور بود. 

بله، ما خود به شهرت و پُرآوازگی اعتیادی کسل کننده داریم؛ گویی که مثلا خانواده بوش، خاندان "کارداشیان" و "فال وِلز" همگی در فرقه ای جواهری و نیم مذهبی از شهرت گردهم آمده اند، که پُر شده اند از هوای امپریالیسم؛ اما سلطنت چیزی است که از همه اینها بیمارگونه تر است.  

سلطنت، اگر احترام والا به نابرابری نباشد، پس چیست؟ گروهی کوچک از مردم، بدون برخورداری از ارزش های اخلاقی و صرفا به صورت تصادفی و  موروثی، میلیون ها دلار پول از اموال عمومی در اختیار دارند، و مانند خدایانِ ملی گرایانه و با احساس، پرستش می شوند و به ازای آن تنها وظیفه ای که انجام می دهند "رعایت ادب در جمع مردم" است که البته از عهده این وظیفه هم همواره به خوبی برنمی آیند. 

بیش از 60 میلیون شهروند که بسیاری از آنها در فقر زندگی می کنند، آموزش می بینند تا به جای ابراز تنفر از این "تابلوی زیاده روی"، برایشان جشن و پایکوبی کنند. به آنها گفته می شود خوشحال باشند از این که  فردی یک زندگی خیالی دارد، حتی اگر آن فرد آنها نیستند؛ می آموزند  تا متاثر از این نمایشِ درام که بازیگرانش اعضای خانواده سلطنتی هستند، با رویاهایشان زندگی کنند نه این که خواستار برابری برای همه باشند. ولیعهد، بسیار ممنون خواهد شد که اگر شما به جای صرف وقت برای خواندن آثار "کارل مارکس"، به تماشای این نمایش بپردازید. 

و به نظر می رسد این نقشه گرفته است: در میان پنج بریتانیایی، بیش از چهار نفر، نظری مثبت نسبت به ملکه دارند. جذابیت کلاه های زینتی، بیشتر از آن است که بتوان بر وسوسه اش غلبه کرد. 

ستارگان این نمایش خسته کننده با گذر زمان تغییر خواهند کرد. شاهزاده های جدید متولد خواهند شد، جشن های پرشکوه ازدواج  برگزار خواهد شد، و نوبت افراد جدید خواهد شد تا بر تخت بسیار راحتِ سلطنتی بنشینند. 

این حقه بازی ها که طراحی شده اند تا نظر مردم را برای مدتی جلب کنند، صرفا به معنای بالا رفتن موریانه بر آشیانه های غول پیکری است که در اصل خودِ سلطنت است. خوراکش را از مردم کارگر تامین می کند، و آن را بر این خانه ی بزرگ استفراغ می کند. 

نابودن کردن ساز و کار سلطنت، نباید چندان دشوار باشد. نخست باید خانه هایشان را از آنها گرفت. سپس ثروتشان را تصاحب کرد. پس از آن عناوینشان را از آنها سلب کرد. تمام اینها به درستی به مردم عادی تعلق دارند، و این متصرفان، از مدت ها قبل آن را برای خود تصاحب کرده اند. 

خبر خوب برای خانواده سلطنتی آن است که اقتصاد ظاهرا در حال احیاء شدن است. پیدا کردن شغل مناسب برای آنها نباید چندان دشوار باشد، حتی در شرایطی که تجربه عملی کار کردن ندارند. می توانند در فروشگاه های زنجیره ای "تسکو" شغلی در شان خود داشته باشند. چه فرصتی از این عالی تر که برای نخستین بار در زندگی شان، خود شرافتمندانه کسب درآمد کنند؟ همان طور که بزرگان سیاسی اغلب به سایر مردم می گویند، سخت کوشی برای هر یک از خودِ ما خوب است. انتظار می رود آنها به زودی بیشتر از هر زمان دیگر خوشحال شوند.>> 

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۸۶۱۲۸۴۱۳:۴۵:۴۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
خانواده سلطنتی چه در انگلیس، چه در کانادا و چه در استرالیا محبوبیت بسیار زیادی دارند.
ناشناس۱۸۶۱۶۵۸۱۶:۵۱:۲۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
سطح کیفی زندگی در کشورهای بریتانیا و کانادا و استرالیا و زلاند نو و دانمارک و سوئد و نروژ و بلژیک و هلند و ژاپن در این کشورها کاملا نشان دهنده ناکارآمدی دستگاه سلطنت در دنیای امروز است.
ناشناس۱۸۶۲۰۰۳۱۹:۵۰:۴۲ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
آوردم این کشور ها از مرفه‌ترین سطح زندگی برخوردارند لطفا جوک نگو!
ناشناس۱۸۶۳۲۹۳۰۸:۵۲:۵۲ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
مغلطه ای ضعیف که به کرات توسط طرفداران پهلوی انجام میشه، و صد البته ناشی از دانش ضعیف اوناست، الان کامبوج، لسوتو، مراکش، تایلند و .. پادشاهی هستند و وضعیتشونم که مشخصه، از اون طرف امریکا، فنلاند، آلمان و ... حکومت پادشاهی نیستند ولی وضع خوبی دارند.
ناشناس۱۸۶۳۶۷۹۱۲:۵۷:۳۸ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
اونجا سلطنت مثل چیزای زینتیه و در کار حکومت و دولت دخالتی نداره دکتر
ناشناس۱۸۶۴۳۷۵۲۱:۵۹:۳۹ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
خوب اگر در حکومت دخالت نمیکنند پس اصولا وجودشان به چه دردی میخورد ؟
ناشناس۱۸۶۲۲۳۰۲۱:۰۲:۰۸ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
بگو الماس دریای نور رو پس بده به ایران بعد هر غلطی میخواد بکنه
ناشناس۱۸۶۲۲۳۷۲۱:۰۴:۳۷ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
..تو چیکاره مردم اونجاهایی ؟ همین الان که اغلب مردم ایرلند و اسکاتلند میخوان از انگلیس جدا بشن ؛ مردم استرالیا هم که در ابتدا مخالفین شاه انگلیس بودن که به استرالیا تبعید میشدن ؛ دیگه این دروغها چیه ؟
ناشناس۱۸۶۱۲۹۰۱۳:۴۷:۵۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
نویسنده نیویورک تایمز مانند هر شخص دیگری، نظرش تنها برای خودش محترم است.
ناشناس۱۸۶۱۶۰۹۱۶:۲۵:۳۰ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
اتفاقا درست گفته..
ناشناس۱۸۶۱۷۹۳۱۸:۰۲:۵۷ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
مثل نظر تو
ناشناس۱۸۶۲۰۶۰۲۰:۱۲:۱۲ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
عجب!!یعنی ملکه انگلیس چقدر اینجا سینه چاک داره وخودش هم خبر نداره !!! آخه خودزنی تاچه حد
ناشناس۱۸۶۱۳۰۲۱۳:۵۴:۰۶ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
خب الان دخالت در امور داخلی ی کشور دیگه نکرده؟ تشویق به شورش چی؟
ناشناس۱۸۶۱۳۰۵۱۳:۵۴:۴۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
مرسی که ما رو از درخواست یک نویسنده آگاه کردید
ناشناس۱۸۶۱۳۰۶۱۳:۵۵:۱۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
عالی نوشته!
ایرج۱۸۶۱۳۳۴۱۴:۰۳:۴۸ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
واقعا که،نویسنده نیویورک تایمز چکاره مردم انگلیس است که به خانواده سلطنتی که نه تنها مردم انگلیس بلکه مردم کانادا واسترالیا و نیوزلندو...طبق رای گیری خواستار حضور خانواده سلطنتی هستند توهین کند وخط مشی بده،فکر مردم خودش باشه،چون ابلهی مثل ترامپ فقط میتونه توی امریکا وبا تایید امثال نیویورک تایمز رییس جمهور بشه،شما هم خداییش هر پرندی را چاپ نکنید..
ناشناس۱۸۶۲۰۲۵۱۹:۵۷:۴۳ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
دقیقا،مردم انگلیس هر وقت سلطنت رو نخواستند رفراندوم خواهند داشت..
ناشناس۱۸۶۲۹۰۱۰۱:۳۲:۵۸ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
چندتا کشور را نام بردید که خواهان ادامه داستان ملکه هستند. شخصا هم حس مثبتی به حیات پادشاهی و ملکه‌بازی دارم.اما خب یه جمله هست که میگه همیشه هم اکثریت درست فکر نمیکند و درست تصمیم نمیگیرد
ناشناس۱۸۶۱۳۵۳۱۴:۱۲:۲۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
شبکه های لندنی دچار استرس شدن
ناشناس۱۸۶۱۳۹۳۱۴:۳۷:۵۹ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
سلطنت در بریتانیا فاقد کوچکترین قدرت اجرایی است و ملکه حتی امکان اخراج یک کارمند خود را ندارد و با شکایت اتحادیه ها مواجه خواهد شد. همچنین به دلیل ساختار جذابی که داره سالانه میلیارد ها دلار سود و منفعت برای صنعت توریست انگلستان دارد. پس برای چی باید برچیده بشه؟
ناشناس۱۸۶۱۶۲۵۱۶:۳۲:۵۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
از نظر اینان پوتین و.. دموکراتند ولی ژاپن و بریتانیا دیکتاتوری. مردم ژاپن و بریتانیا فاقد جسارتی بدیع هستند و این بسیار زشت و شرم آور است!!
ناشناس۱۸۶۱۸۳۴۱۸:۳۰:۰۷ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
کل درآمد توریست جذب شده توسط سلطنت انگلیس حدود 550 میلیون پوند تخمین زده میشه، این میلیارد ها دلار رو از کجا آوردی ؟
ناشناس۱۸۶۲۲۰۳۲۰:۵۴:۵۷ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
شما اول برو تعداد پرواز فرودگاه لندن در یک روز رو ببین چندتا هست. بعد ببین قیمت هتل ها و رستوران های لندن چقدره. بعد بیا بگو درآمد انگلیس از توریست ۵۵۰ میلیون پونده!!!
ناشناس۱۸۶۴۸۹۱۱۱:۱۳:۰۰ ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
اگه نمیفهمی که درآمد توریست جذب شده توسط سلطنت با کل درآمد جذب شده توسط توریسم فرق داره چرا کامنت مینویسی؟
ناشناس۱۸۶۲۲۳۹۲۱:۰۵:۵۲ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
هزینه زندگی ملکه فسیل انگلیس و خونواده عجیب و غریب و بی فرهنگش ، میلیونها پونده ، البته از جیب مردم دنیا
ناشناس۱۸۶۴۷۲۹۰۸:۳۱:۵۱ ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
پسر ملکه میخواست بره دبیرستان ، دیدند دبیرستان خوب نداره لندن براش یه دونه تاسیس کردند
علی۱۸۶۳۶۵۴۱۲:۴۱:۲۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
اشتباه زیادی کردی کل دنیا توسط ملکه آدمخوار هدایت میشه
ناشناس۱۸۶۱۴۲۱۱۴:۴۷:۴۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
«حلقه ای بزرگ اطراف نهاد سلطنتی تشکیل دهند و آن را با آتش ویران کنند» ویرانگری تنها هنر چپ است. چپ = ویرانگری
ناشناس۱۸۶۱۴۳۱۱۴:۵۲:۱۷ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
مطلب جالبی بود که باید سلطنت طلبان داخلی مخصوصاً آنرا بخوانند.
ناشناس۱۸۶۱۷۹۵۱۸:۰۳:۴۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
یک درصد فکر کن طرفداران منوتو چیزی بخونند
ناشناس۱۸۶۱۸۲۱۱۸:۲۲:۴۱ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
عزیزم ملکه هیچ قدرت سیاسی نداره کنگره تصمیم گیرنده است
ناشناس۱۸۶۲۸۸۹۰۱:۲۳:۴۰ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
حاجی یه نگاهی به این مقاله ها بندازی بد نیست. بعدش میفهمی که اونا چقدر همه کاره اند : https://www.msn.com/en-xl/lifestyle/celebs/royals-vetted-more-than-1-000-laws-via-queen-s-consent/ar-BB1dvMwj?ocid=msedgdhp https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/feb/08/queen-power-british-law-queens-consent
ناشناس۱۸۶۱۵۴۷۱۵:۵۱:۰۶ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
آفرین به این نویسنده نیویورک تایمز که معنای دمکراسی را به خوبی بیان نموده دمکراسی یعنی قدرت مردم چیزی که تمام حکومتهای غیردمکراتیک جهان از آن میترسند..
ناشناس۱۸۶۱۵۸۱۱۶:۰۹:۱۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
من هم از نهاد سلطنت را نمى فهمم ولى نظر من يا شما يا نويسنده آن روزنامه مهم نيست. اخرين نظرسنجى هشتاد درصد مردم بريتانيا موافق سلطنت هستند. ضمنا ملكه نه تنها اختياراتى ندارد بلكه اظهارنظر سياسي هم نميكند خاندان سلطنت در جزئي ترين امور نياز به مجوز هيئت دولت دارند.
ناشناس۱۸۶۲۲۴۳۲۱:۰۶:۳۲ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
اختیاری نداره فقط مفت میخوره و میخوابه ، با مالیات مردم
ناشناس۱۸۶۱۶۴۲۱۶:۴۵:۴۶ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
انگلیس دمکراسیش اول تو دنیا
ناشناس۱۸۶۱۷۵۱۱۷:۳۹:۰۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
درباره نشریه چپگرای نیویورک تایمز و نویسنده اش اوج هنر مارکسیست ها و چپ ها در جهان ایجاد قتل عام و فقر و سرکوب اقلیت ها و ایجادمخوف ترین دیکتاتوریها بوده. مارکسیست ها همیشه قشنگ ترین حرف ها را می زنند و درباره شیرین ترین ترین آرزوها برای مردم رویا پردازی می کنند و وقتی به قدرت می رسند مخوف ترین جنایات تاریخ را مرتکب می شوند. آنها ادعا مبارزه با ثروتمند را دارند در حالیکه فقط به اقشار ضعیف آسیب می زنند.
ناشناس۱۸۶۱۸۱۱۱۸:۱۵:۳۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
نویسنده نمی‌داند که مردم انگلیس یکبار این کار را کردند! قرن‌ها پیش الیور کرامول سلطنت را سرنگون و اعلام جمهوری کرد. این فرد جشن گرفتن کریسمس و بقیه جشن ها و خلاصه هر چه مردم دوست داشتند را ممنوع کرد. بنابراین مردم به اشتباه خود پی برده و دوباره به سلطنت روی آوردند. تاریخ آن دوره را بخوانید یا از خود مردم بریتانیا بپرسید که چه ذهنیتی نسبت به کرامول دارند.
ناشناس۱۸۶۲۲۵۰۲۱:۰۷:۴۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
تمجید از سلطنت توی قرن بیست و یکم اونقدر خنده دار و عامیانه ست که نظر مردم انگلیس راجع به هر کسی ، نمیتونه ماهیت غلط اون رو توجیه کنه
ناشناس۱۸۶۴۹۳۸۱۱:۳۳:۵۶ ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
مردم نبودند که کرامول را شکست دادند. ثروتمندان و فئودالهایی بودند که سلطنت برای آنها مرغ تخم طلا بود. طبیعی بود از جمهوری که مدیرانش پاسخگو به عامه باشند متنفر بودند. کرامول هم از ضعف منابع مالی و نیروی نظامی شکست خورد که در دست طبقه اشراف زاده بود نه مردم.
ناشناس۱۸۶۲۰۷۴۲۰:۱۶:۱۵ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
چقدر نظام سلطنت انگلستان درکشورمون مرده کشته داره !!!! آدم باخوندن بعضی نظرات شاخ در میاره . آخه غرب زدگی وخودباختگی تاچه حد
ناشناس۱۸۶۳۴۷۸۱۰:۴۹:۱۲ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
سلطنت با هر اسم و شکلی بیخوده بخصوص وقتی قدرت اجرایی هم داشته باشه.
امیر۱۸۶۳۶۴۹۱۲:۳۹:۳۳ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
ملکه انگلستان کثیف ترین آدم روی زمین حتی در کاخش اقدام به آدم خواری از نوع بچه نوزاد می کنه به خاطر اینه ترامپ مخالف ملکه انگلستان دراومده تازه رئیس حزب فراماسون هستند کل دنیا تمام سران کشورها جزو حزب فراماسون می‌باشد و هرجا جنگ و خونریزی بدانید نقشه از انگلستان و اجرا کننده آمریکا
ناشناس۱۸۶۴۳۷۷۲۲:۰۱:۲۲ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
فکر نمیکردم انگلیس بعد از آنهمه جنایت در حق مردم ایران اینهمه در ایران سینه چاک و نوکر مجانی داشته باشد
ناشناس۱۸۶۴۶۶۷۰۶:۵۱:۰۴ ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
مردم شادی داریم هیچ مشکلی نداریم الان فقط تنها دغدغه ما بودن یا نبودن خاندان سلطنتی انگلیسه
yektanetتریبون

آخرین عناوین