نامه به رئیسی درباره جمعیت امام علی(ع)

اجتماعی،   3991219067 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نامه ای خطاب به رییس قوه قضاییه خواستار رعایت حداکثر دقت و انصاف در رسیدگی به پرونده جمعیت امام علی(ع) شدند.

نامه به رئیسی درباره جمعیت امام علی(ع)

به گزارش ایسنا، سید آرش حسینی میلانی در جریان دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران گفت: نامه‌ای توسط اعضای شورای شهر درخصوص حکم صادره برای جمعیت امام علی(ع) به رئیس قوه قضائیه تهیه شده است تا در رسیدگی به این پرونده رعایت انصاف و عدل انجام گیرد.

وی با قرائت متن نامه به رییس قوه قضائیه ادامه داد: همانطور که مستحضرید، حکم بدوی انحلال جمعیت خیریه امام علی(ع) موجب نگرانی در میان جامعه فعالان مدنی، نیکوکاران و اقشار مختلف شده است و بیم آن می‌رود که موجی از ناامیدی در میان دلسوزان مملکت به ویژه داوطلبان امور خیر و نیک ایجاد نموده و روند خروج سرمایه اجتماعی و فرهنگی از کشور را تشدید نماید.  جمعیت مذکور در طول دو دهه فعالیت خود در سطح ملی منشاء خدمات و خیرات فراوان بوده و توانسته است مشارکت جمع کثیری از نخبگان و تحصیلکردگان دانشگاهی را در این امور خیر جلب نماید. لذا با عنایت به حسن نیت مدیران و اعضای این تشکل مهم اجتماعی و سابقه خدمات گسترده آن از جنابعالی درخواست می‌کنیم با توجه ویژه‌ای که همواره به رعایت حقوق عامه و حقوق قضائی داشته‌اید دستور فرمایید در روند رسیدگی به پرونده جمعیت امام علی(ع) حداکثر دقت و رعایت انصاف مدنظر قرار گرفته و تلاش شود تا زمینه تداوم خدمات ارزنده آن در سطح میهن اسلامی، فراهم شود.

وی ادامه داد: این نامه به امضا خانمها نژادبهرام، نوری، خداکرمی و امانی و آقایان خلیل آبادی، نظری، میلانی و برخی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسیده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۸۵۸۸۲۵۱۲:۰۴:۴۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
جمعیت امام علی فلسفه وجودیش کمک به محرومان بوده است. اما اخیرا کلاس های عجیب برگزار میکردند و ضد نظام و ضد سردار سلیمانی سخنرانی میکردند! مگر حزب سیاسی بودند که این کارها را انجام میدادند؟!
ناشناس۱۸۵۸۸۲۹۱۲:۰۶:۰۶ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
نباید اجازه داده بشه موسسات از نام معصومین استفاده بکنند و باید این کار ممنوع بشه.
ناشناس۱۸۵۸۸۴۶۱۲:۱۵:۰۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
بله چرا باید یک نهاد مردمی فعالیت کند در حالی که به جای آن می شود نهاد دولتی ایجاد کرد تا مدیری توانمند بتواند فک و فامیلها و دوستان رو دور سفره ای جمع و میل کنند
ناشناس۱۸۵۹۱۸۵۱۴:۳۴:۲۴ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
دولت خیلی خوبی داریم . سریال گاندو رو به بهانه اینکه نقش اطرافیان رییس جمهور در رفت و آمد جاسوسها رو به ایران نشون داد کلا سانسور کرد . سازمانهای مردم نهاد رو به بهانه اینکه به کارهای دولت و فساد اطرافیان دولت اعتراض میکنه ، کلا منحل کرد .
ناشناس۱۸۵۹۱۸۶۱۴:۳۴:۵۹ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
دولت روحانی ، همه بدیهای دولتهای رفسنجانی و خاتمی و احمدی نژاد رو یکجا داره
ناشناس۱۸۵۹۴۲۹۱۶:۰۰:۴۴ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
شما هم و اون جمعیت هم هیچ کار سیاسی انجام نمی‌دید و نیتتون فقط کار خیره.
ناشناس۱۸۵۹۶۰۲۱۷:۳۴:۰۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
حمایت این افراد با این نامه نگاری یعنی کار این موسسه بدجور ..
yektanetتریبون

آخرین عناوین