توقف استخراج رمز ارز در مزرعه رفسنجان

اقتصادی،   3991024110 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرکل روابط عمومی شرکت توانیر گفت: بنا به درخواست مردم شریف ایران، ماینر رفسنجان امروز خاموش شد.

توقف استخراج رمز ارز در مزرعه رفسنجان

به گزارش فارس، استخراج رمز ارز از مزرعه رفسنجان، متعلق به شرکت ایرانی توسعه سرمایه‌گذاری ایران و چین با دستور مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمان متوقف شد.

این اقدام در شرایطی انجام شد که میزان استفاده این مزرعه استخراج رمز ارز از ظرفیت تولید برق کشور 175 مگاوات معادل 0.4 درصد از کل مصرف برق کشور بوده است.

*ماینر رفسنجان، خاموش شد

در همین ارتباط، ابوذر صالحی، مدیرکل روابط عمومی شرکت توانیر با اشاره به این خبر گفت:« بنا به درخواست مردم شریف ایران، ماینر رفسنجان امروز خاموش شد.»

مدیرکل روابط عمومی شرکت توانیر در تشریح قانونی بودن مجوز این مزرعه استخراج رمز ارز گفت:« هرچند آن شرکت به عنوان یک صنعت، مجوز قانونی دارد ولی اولویت فعلی ، استمرار تآمین برق واحدهای مسکونی است.»

به گزارش فارس اقدام شرکت توانیر در شرایطی انجام شد که پیش از این برخی از رسانه‌ها استخراج رمزارز را دلیل قطعی برق عنوان کرده ‌بودند. این درحالی است که کل مصرف برق متعلق به استخراج رمزارز معادل 600 مگاوات بوده که کمتر از 1.5 درصد میانگین کل مصرف روزانه برق در دی‌ماه را شامل می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۷۷۹۲۵۹۱۸:۳۱:۴۳ ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
این جریان هم مثل ماهیگیری در خلیج فارس است.بایک مجوز هر کاری میکنند.
ناشناس۱۷۷۹۶۳۵۰۲:۵۱:۲۷ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
خوبه اولش ممنوع بود.ولی رفتین خودتون ساختین بعد گفتین آزاده.واقعا ک..
ناشناس۱۷۷۹۶۳۹۰۳:۳۸:۴۴ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
چطوری شرکت چینی میتونه اینکار را انجام بده ولی یک جوان بیکار ایرانی دو تا ماینر تو خونه ش بگذاره .. از در و دیوار میریزن تو خونه و خودش را میگیرن و ماینرش رو هم مصادره میکنن؟!
ناشناس۱۷۷۹۶۴۲۰۳:۴۳:۱۲ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
به جرات میگم در طول تاریخ حداقل 100 ساله گذشته ایران، این مملکت دولتی فشل تر از این دولت به منافع مردم ایران به خودش ندیده.
عمران۱۷۷۹۶۵۱۰۴:۲۵:۲۳ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
4 دهم درصد از کل مصرف برق کشور اصلا عدد کوچکی نیست!
ناشناس۱۷۷۹۶۵۲۰۴:۲۶:۳۳ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
یه آدم باسواد به ماینرها.. بفهماند که استخراج چند بیت کوین ارزش هزینه برق و خاموشی و .. نداره
ناشناس۱۷۷۹۶۷۷۰۶:۵۷:۰۳ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
600 مگاوات مگه کمه؟؟؟؟ کل هسته ای ما و دعواهاش 1000 مگاوات اسمی هست که به مراتب کمتر وارد مدار میشود! یعنی یه نیروگاه هسته ای در اختیار ماینینگ!؟
ایرانی آباد و آزاد۱۷۷۹۶۹۸۰۷:۴۱:۳۶ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
دولتمردان ..و مسئولین هیچگاه با مردم صادق و شفاف نبودند متاسفانه!!!!!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین