حاجی بابایی مطرح کرد؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اولویت بودجه ۱۴۰۰

سیاسی،   3991007093 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اولویت های بودجه سال آینده گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اولویت بودجه ۱۴۰۰ است.

همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اولویت بودجه ۱۴۰۰

به گزارش الف، حمیدرضا حاجی بابایی نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی پس از نشست با اعضای هیات مدیره شورای عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اعلام این خبر گفت: در این جلسه  مشکلات بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی مطرح شد.

وی تاکید کرد: در این جلسه عنوان شد، سازمان تامین اجتماعی مطابق ماده ۹۶ قانون افزایش و ترمیم عقب‌ماندگی حقوق بازنشستگان برابر با نرخ تورم و افزایش هزینه‌های زندگی را در دستور کار قرار دهد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود:  پیگیری جدی در خصوص اجرای دقیق متناسب‌سازی از سوی سازمان تامین اجتماعی مطابق بند «ب» ماده ۱۲ قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی نیز از دیگر درخواست های شرکت کنندگان در این نشست بود.

حاجی بابایی تاکید کرد: اعضای هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار داشتند که طبق ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی مسئول تامین درمان کامل بازنشستگان بیمه‌پرداز اجباری به طور مستقیم می‌باشد،لذا اجرایی شدن این بند نیز از مطالبات این قشر می باشد.

 حاجی بابایی گفت: برقراری مزایای شغلی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی متناسب با شاغلین نیز در این جلسه مطرح ،همچنین اصلاح اساسنامه سازمان تامین اجتماعی و ارکان سازمان بر اساس اصل سه‌جانبه‌گرایی از مواردی بود که مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: همسان سازی حقوق بازنشستگان باید بطور کامل اجرایی گردد، براساس ماده ۱۲ و۳۰ قانون برنامه ششم توسعه، مصرانه پیگیر هستیم که در بودجه ۱۴۰۰ این مساله به صورت کامل اجرایی شود.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داست: در شرایط اقتصادی موجود از  اجرای دقیق قوانینی که از بهبود وضعیت معیشت و ارتقای سطح زندگی بازنشستگان حمایت می کند، حمایت می کنیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۷۵۲۲۶۹۱۹:۳۴:۲۲ ۱۳۹۹/۱۰/۷
فقط حرف . عمل هیچ.
ناشناس۱۷۵۲۲۷۸۱۹:۳۹:۴۵ ۱۳۹۹/۱۰/۷
آقای حاج بابایی لطف کن و همون‌طور که حقوق یکی دوسال خدمت کم سواد رو با فوق لیسانس و دکترا ی بیست و چند سال خدمت تقریبا یکی کردی حقوق خودت رو هم با بقیه یکی کن ببینیم برای خودت هم زیر بار این سیستم کمونیستی میری یا نه.
ناشناس۱۷۵۲۴۸۹۲۲:۳۰:۳۰ ۱۳۹۹/۱۰/۷
خسته شدیم از وعده
ناشناس۱۷۵۲۵۴۹۲۳:۳۲:۱۶ ۱۳۹۹/۱۰/۷
کسورات دو صندوق یکی است که الان حقوق بازنشستگی هم یکی باشد!!!!!؟؟؟؟؟
بازنشسته تامین اجتماعی۱۷۵۲۶۱۸۰۱:۱۱:۰۱ ۱۳۹۹/۱۰/۸
آره متناسب سازی امسالتون رو دیدیم مبلغی بین 150تا400هزار به حقوق بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی اضافه شد.اما برای بقیه بازنشستگان حداقل یک میلیون برای بعضی ها هم نجومی.
رضا۱۷۵۲۶۲۰۰۱:۱۲:۳۸ ۱۳۹۹/۱۰/۸
قانون کار در مناطق جنگی رو برای بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی اجرایی کنید 8سال در مناطق جنگی در بدترین شرایط با کمترین حقوق کارگری کردیم اجرای این قانون حق ماست
ناشناس۱۷۵۲۷۶۸۰۹:۰۲:۰۰ ۱۳۹۹/۱۰/۸
تا نصف بازنشستگان را نکشند قانون متناسب سازی را اجرایی نمی کنند .
yektanetتریبون

آخرین عناوین