ویروس کرونای انگلیسی وارد ژاپن شد

جهان،   3991006033 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

مقامات بهداشتی ژاپن از ورود افراد مبتلا به نوع جدید ویروس کرونا از بریتانیا به ژاپن خبر دادند.

ویروس کرونای انگلیسی وارد ژاپن شد

به گزارش تسنیم به نقل از ان اچ کی، وزیر بهداشت ژاپن روز جمعه به خبرنگاران گفت که نتیجه آزمایش 5 نفر که از بریتانیا وارد ژاپن شده بودند برای نوع جدید ویروس کرونا مثبت بود.

پس از آزمایش در فرودگاه مشخص شد که این افراد مبتلا به ویروس کرونا هستند و آزمایش بر روی خون آنها نشان داد که آنها به ویروس نوع جدید کرونا که منشا آن بریتانیا بوده مبتلا شده‌اند.

روز پنجشنبه دولت ژاپن در واکنش به آنچه که گفته می شود نوع بسیار مسری ویروس کرونا است در مورد کسانی که از بریتانیا وارد کشور می شوند ممنوعیت موقتی اعمال کرد.

واکیتا تاکاجی، مدیر کل موسسه ملی بیماری های مسری ژاپن گفت به اعتقاد او این نوع جدید ویروس به معنای واقعی درحال گسترش در کشور نیست چرا که در کنترل های قرنطینه‌ای در فرودگاه تشخیص داده شده است.

واکیتا همچنین گفت اگر این نوع جدید ویروس کرونا شروع به گسترش در کشور کند شیوع کنونی می تواند گسترش یابد.

دیدگاه کاربران

اوشین۱۷۵۰۲۲۳۱۰:۳۲:۱۴ ۱۳۹۹/۱۰/۶
به ایران هم بدهید
yektanetتریبون

آخرین عناوین