یک مقام حزب الله :ترامپ دیوانه است و به هدفش نخواهد رسید

جهان،   3990930143 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک مقام حزب الله لبنان به گارین گفت: ممکن است ترامپ در روزهای پایانی ریاست جمهوری اش دست به اقدام تحریک‌آمیز علیه ایران یا حزب‌الله لبنان بزند

یک مقام حزب الله :ترامپ دیوانه است و به هدفش نخواهد رسید

به گزارش ايسنا، یک مسؤول حزب‌الله لبنان به این روزنامه گفت: همان طور که می‌دانید ما از مرگ نمی‌ترسیم. اما باید از رهبری خود حمایت کنیم می‌دانیم که اگر اتفاقی برای آنها بیفتد، به لحاظ سیاسی متضرر خواهیم شد. شرایط خطرناک بوده و ترامپ "دیوانه" است اما هرگز به آنچه می‌خواهد نخواهد رسید.
این روزنامه در گزارش خبرنگارش در خاورمیانه به نقل از دو مقام حزب‌الله لبنان نوشت: حزب‌الله طی چهار سال گذشته در سوریه جنگیده و از حشد شعبی در عراق حمایت کرده و سیاست در لبنان را اداره کرده و از تحریک جنگ با اسرائیل اجتناب کرده است. اما رهبران ما نگران هستند که ترامپ در آخرین لحظه ریاست‌جمهوری‌اش تهدیداتش را عملی کند.

آنها می‌گویند، مراقب حتی حرکت عقربه‌های ساعت و حریم هوایی هستند و بیش از یک ماه است که پروازهای جنگنده‌های اسرائیلی در حریم هوایی لبنان بیشتر شده است و ما نگران این هستیم که ترامپ و وزیر خارجه‌اش مایک پمپئو و اسرائیل از هفته‌های باقی مانده قبل از انتصاب حو بایدن استفاده کرده و دست به اقدام تحریک‌آمیز علیه ایران یا حزب‌الله لبنان بزنند.

یک مسؤول برجسته این حزب هم اعلام کرد: آنها مجری هر عملیاتی در آینده و شروع کننده آن هستند. اما اقدامات آنها نگران کننده نیست و سید حسن نصرالله در جای امنی است.

مصاحبه با این سه مقام حزب‌الله لبنان نشان داد که حزب مصمم است که به سمت جنگ با اسرائیل سوق پیدا نکند.

سه منبع حزب‌الله لبنان گفتند، دولت آتی آمریکا می‌خواهد به برجام بازگردد و این یعنی کاهش تدریجی تحریم‌ها و فشار علیه ما.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۷۴۳۳۸۳۲۲:۰۲:۳۷ ۱۳۹۹/۹/۳۰
اگر بعد از ترور سردار ، اسراییل رو با خاک یکی کرده بودیم الان اینجور هار نمیشد . اونقدر عرض اسراییل کمه که تو جنگ واقعی به سادگی تبدیل به خاکستر میشه .
ناشناس۱۷۴۳۴۹۵۰۰:۲۰:۵۶ ۱۳۹۹/۱۰/۱
ترامپ توجنگ اقتصادی علیه ایران شکست خورده چون اونها فکر میکردن اگر خونه وخودرو و اقلام غذایی گران شوند ودارو کمیاب شود ما به رهبری پشت میکنیم ولی انها نمیدانن خداوند محبت اقای خامنه ای را در دل مردم ایران قرار داده است وما اخرت را به دنیا نمی فروشیم حتی اگر تا اخر عمرمان مستاجر بمانیم یا از نبود دارو بمیریم به قول پدرم که همیشه میگفت این دنیا گذرگاه است وما مسافر به اندازه یک پلک زدن میگذرد حالا هم بهتره ترامپ خودش را مسخره خلق خدا نکند وحکومت را واگذار کند چون اگر جنگ شود اور شلیم بر سر نتانیاهو خراب خواهد شد
yektanetتریبون

آخرین عناوین