به گزارش یک پایگاه خبری، مدیر این واحد تولیدی روز شنبه به خبرنگاران گفت: عملیات راه اندازی کارخانه از ۲ سال پیش آغاز و امروز به صورت رسمی تولید تن ماهی آغاز شد. این کارخانه به مساحت 600/51 متر مربع معادل 16/5 هکتار اکنون با ۵۰ درصد از ظرفیت اصلی خود در حال فعالیت است و زمینه ایجاد اشتغال مستقیم ۲۵۰ نفر را فراهم کرده است.
آقای شیرعلی مدیر کارخانه تن ماهی طبیعت افزود: سردخانه موجود در این کارخانه توان برودتی به میزان منفی 22 درجه سانتیگراد را داراست و شامل 2 سالن مجزا به مساحت 624 متر مربع با ظرفیت 600 تن برای نگهداری ماهی تن ورودی به کارخانه است . همچنین یک سردخانه مجزا به مساحت 63 متر مربع برای انبارش ضایعات خشک و تر ماهی مورد مصرف در خط تولید را داراست.
وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال این واحد تولیدی بتواند، با تمام ظرفیت پیش بینی شده فعالیت کند و تعداد نیروهای شاغل در خط تولید این کارخانه به ۴۵۰ نفر افزایش یابد.
به گفته مدیر کارخانه تن ماهی طبیعت، راه اندازی خطوط بسته بندی لوبیا و بادمجان هم در این کارخانه در دستور کار است که در این بخش نیز ۱۵۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.

آقای شیرعلی تاکید کرد: این واحد تولیدی بزرگترین کارخانه تن ماهی کشور است که فقط در یک شیفت می تواند ۶۰ تن تولید داشته باشد و از نظر تجهیزات و وسعت هم در زمره بزرگترین واحدهای تولیدی تن ماهی به حساب می آید.
وی با تاکید بر این که مسئولان و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس باید بتوانند زمینه چرخه تامین ماهی در کشور را فراهم کنند, گفت: در برنامه بلند مدت پیش بینی شده قرار است بخشی از تولیدات این واحد تولیدی به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شود اما اکنون با مشکل واردات ماهی مواجه هستیم و اصلی ترین خواسته ما رفع این مانع است.
یکی از عمده ترین تفاوت های کارخانه تن ماهی طبیعت با دیگر کارخانه های فعال بررسی آزمون های هیستامین TVN و کشت کلی میکروبی بر روی تمامی ماهی های ورودی است، همچنین سیستم شستشوی پیشرفته و سیستم مه پاش فعال در این کارخانه بر اساس استانداردهای جهانی در مصرف حداقل آب و حداکثر رطوبت دهی خروجی می دهد.
مهندس شیرعلی با اشاره به این که استفاده سیستم روتاری روغن ریز و آب نمک ریز مجهز به ترمومتر و بریکس متر که یکنواختی کیفیت تولیدی را به همراه دارد و از جمله شاخصه های این کارخانه است, افزود: حذف گاری های دستی حمل فیله به قسمت پاک کنی با ساخت و نصب کانوایر برای سهولت در انجام کار از دیگر مزایای این واحد تولیدی است.
مدیر کارخانه تن ماهی طبیعت از استقرار اتوکلاوهای کارخانه به صورت افقی که باعث حمل و نقل آسان و عدم شکستگی فیله ماهی در قوطی می شود به عنوان تفاوت های شاخص این کارخانه با سایر رقبا عنوان کرد و گفت: طراحی و اجرای سیستم مانیتورینگ خطوط تولید برای پایش و کنترل محصوالت در راستای کیفیت محصول از دیگر مزایای این کارخانه است.

به گزارش "https://agrofoodnews.com"اگروفودنیوز، تن ماهی طبیعت از بهترین ماهی های گیدر تولید میشود که این ماهی از جمله مرغوبترین گونه های ماهی تن است که در آبهای نیمه سطحی مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری اقیانوسهای سراسر جهان زندگی میکند.
در فرایند تولید تن ماهی طبیعت تمام مسایل بهداشتی و تمامی استانداردهای لازم جهت تولید محصول با کیفیت رعایت می شود، همچنین رعایت وزن آبکش مطابق جدول محصول و رعایت حقوق مشتریان از نکات مهم و قابل توجه این برند است و به علت استفاده از روش استرلیزاسیون به هیچ عنوان از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود. تن ماهی طبیعت دارای چهار طعم متفاوت است.
گفتنی است شرکت صنایع غذایی "http://www.tabiatsabz.ir"طبیعت سبز پارس کهن (میهن) در زمینه تولید انواع محصولات برنج، روغن خوراکی، رب گوجه فرنگی و چای نیز فعال است.



