ربیعی: صاحبخانه‌ها قراردادهای اجاره را باید تا ۲ ماه تمدید کنند

گروه اجتماعی الف،   3990214187 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی دولت درباره آخرین مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: صاحبخانه‌ها قراردادهای اجاره را باید تا ۲ ماه دیگر با شرایط قبل تمدید کنند.

ربیعی: صاحبخانه‌ها قراردادهای اجاره را باید تا ۲ ماه تمدید کنند

به گزارش مهر، علی ربیعی سخنگوی دولت در گفتگویی درباره آخرین مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، اظهار داشت: در ستاد ملی مبارزه با کرونا ۲ تصمیم شبیه به هم گرفته شد که یکی بحث وکالت‌نامه‌های خودرو بود که برای نیروی انتظامی مشکل ایجاد کرده بود؛ لذا با توجه به پیشنهاد فرمانده نیروی انتظامی تصمیم گرفته شد که مدت زمانی که همه بخش‌های مختلف کشور تعطیل بودند به عنوان تعطیلات اجباری و رسمی محسوب شود.

ربیعی درباره تصمیم دیگر ستاد گفت: این تصمیم مربوط به مسکن بود؛ چون طبق تصمیم دولت دفاتر مشاوره املاک تعطیل شده بودند و موعد پایانی قراردادهای اجاره و رهن سررسیده بود ولی مشاوران املاک تعطیل بودند و مشکلاتی ایجاد شده بود در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفته شد که قراردادهای واحدهای مسکونی اعم از رسمی و عادی در فاصله زمانی اول اسفند تا پایان اردیبهشت ۹۹ امکان تمدید ۲ ماه دیگر این قراردادها با همان شرایط قبلی فراهم شود. این موضوع کمک خواهد کرد که در این فاصله یا تمدید قرارداد بین موجر و مستأجر صورت گیرد و یا اینکه خانه دیگری را پیدا خواهند کرد لذا با این اقدام تعویض خانه‌ها ۲ ماه به تأخیر افتاد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۴۳۵۲۸۲۲۲:۲۸:۱۵ ۱۳۹۹/۲/۱۴
بايدي وجود ندارد دولت وظايف خودش را انجام دهد مردم هواي هم رو دارند
ناشناس۱۴۳۵۲۹۸۲۲:۵۱:۲۱ ۱۳۹۹/۲/۱۴
شما نیروهای خودتان برای دستورالعمل هاتون تره خورد نمیکنند. حالا برا صاحبخونه ها که ملک شخصیشه «باید» صادر میکنید!!
ناشناس۱۴۳۵۲۹۹۲۲:۵۱:۵۹ ۱۳۹۹/۲/۱۴
بهتر نیست از کلمه لطفا استفاده کنید. با بی ادبی از کیسه خلیفه می بخشید.
ناشناس۱۴۳۵۳۷۵۰۰:۰۷:۲۹ ۱۳۹۹/۲/۱۵
اینکار در صورتی اثر بخش بود که یکسالرتمدید میگردید
شهروندقانونمدا۱۴۳۵۳۸۶۰۰:۱۵:۵۸ ۱۳۹۹/۲/۱۵
انگارخودرامالک اموال مردم میدانند
ناشناس۱۴۳۵۴۵۰۰۲:۳۵:۴۲ ۱۳۹۹/۲/۱۵
طبق چه قانونی مگر دولت میتواند با دستور و بخشنامه خلاف قانون عمل کند
صاحبخانه۱۴۳۵۵۶۶۰۹:۰۸:۳۹ ۱۳۹۹/۲/۱۵
باشه چشم!
ناشناس۱۴۳۵۵۶۸۰۹:۱۱:۲۵ ۱۳۹۹/۲/۱۵
این دو ماه چکار میکند؟؟؟ واقعا این تصمیم جز یک تعارف چیست ؟؟؟؟
ناشناس۱۴۳۵۷۰۹۱۱:۳۴:۳۰ ۱۳۹۹/۲/۱۵
چرا شما قیمتها را مثل اسفند 98 تمدید نمی کنید؟!
yektanetتریبون

آخرین عناوین