کرونا یک شهید سلامت دیگر از پاکدشت گرفت

گروه اجتماعی الف،   3990111005 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

مسؤول اداری درمانگاه پلی‌تکنیک تأمین اجتماعی پاکدشت از شهادت حمیدرضا مهینی پزشک این مرکز درمانی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا خبر داد.

محمدرضا اسماعیلی مسؤول اداری درمانگاه پلی‌تکنیک تأمین اجتماعی پاکدشت در گفت‌وگو با فارس، در خصوص شهادت دکتر حمیدرضا مهینی اظهار داشت: ایشان هیچ بیماری زمینه‌ای نداشت و بر اثر کرونا به شهادت رسید.

وی در خصوص سابقه محمدرضا اسماعیلی بیان کرد: ۱۸ سالی بود که دکتر محمدرضا اسماعیلی از تهران به پاکدشت می‌آمد که از سال ۸۱ وارد سازمان شده و کار خود را در پاکدشت از سال ۸۲ شروع کرده بود.

مسؤول اداری درمانگاه پلی‌تکنیک تأمین اجتماعی پاکدشت در پایان یادآور شد: دکتر مهینی سابقه هیچ بیماری را نداشت و چند روزی در آی‌سی‌یو بستری و پس از آن به شهادت رسید و در قطعه شهدای مسجد ارگ بهشت زهرا(س) به عنوان شهید سلامت دفن شد.

روزهای پایانی سال نیز یک پزشک اورژانس دیگر در پاکدشت به علت ابتلا به کرونا درگذشت.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۳۹۴۳۱۶۱۳:۵۸:۱۱ ۱۳۹۹/۱/۱۱
خداوند رحمتش کنه و در جوار مولا علی ع محشور فرمایید
ناشناس۱۳۹۴۳۱۹۱۴:۰۰:۰۳ ۱۳۹۹/۱/۱۱
خدا رحمت شون کنه. چقدر تو سال 98 به خاطر یه درصدی از پزشک ها همه را به توپ بستیم و از دمه تیغ گذروندیم. خدایا ما را ببخش. حق اینا را بر ما حلال کن.
yektanetتریبون

آخرین عناوین