تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند

گروه سلامت الف،   3970823201 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس­ اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده، ­ سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام، شده است.

تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند

به گزارش تسنیم، غلام حسین شیرازی با اشاره به اینکه مصرف دل، ­ جگر و قلوه در تهران حدود ۵ تن در روز است افزود: با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده، هم اکنون ۵۰۰ کیلو از آلایش تازه گوسفند از شهرستان و ۵۰۰ کیلو نیز از داخل تهران تامین می‌شود که این حجم پاسخگوی نیاز واحد‌های صنفی فعال در این بخش نیست.

وی با بیان اینکه ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد صنفی فروشنده دل جگر و قلوه در تهران فعالیت می‌کنند گفت: به دلیل کمبود فعلی واحد‌های صنفی برای گذران امورات خود اقدام به فروش قارچ، کتف و مواد خوراکی از این نوع کرده اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل جگر و قلوه با اشاره به اشتغال زایی قابل توجه در این بخش ادامه داد: ما در گذشته آلایش گوسفند را کیلویی ۳۵ هزار تومان و گوساله را ۲۵ هزار تومان خریداری می‌کردیم و دل و جیگر، سیخی ۳ هزار تومان به فروش می‌رسید و هم اکنون نیز گوسفند را ۸۵ هزارتومان و گوساله را ۵۵ هزارتومان می‌خریم، اما بازهم قیمت هر سیخ دل و جیگر همان ۳ هزار تومان است.

شیرازی گفت: هر سیخ دل و جیگر با وزن ۲۵ گرم ۳ هزار تومان است که به ازای هر ۵ گرم افزایش وزن ۵۰۰ تومان به آن اضافه خواهد شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۳۶۶۸۵۲۳:۵۴:۰۳ ۱۳۹۷/۸/۲۳
اگر هر مشتری ۲۰۰ گرم دل و جگر مصرف کند یعنی روزی ۲۵ هزار مشتری در تهران. خیلی منطقی به نظر نمی آید.
ناشناس۶۳۶۹۵۳۰۹:۴۴:۰۲ ۱۳۹۷/۸/۲۴
خب حتما آمار گرفتن که میگن. برای جمعیت 15 میلیونی تهران این مقدار زیاد محسوب نمیشه
ناشناس۶۳۷۲۸۲۱۴:۳۱:۳۰ ۱۳۹۷/۸/۲۴
با کیلویی ۳۵ سود خوبی می کردید. تقریبا ۳۰۰ درصد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین