آغاز عملیات مالچ‌پاشی و نهالکاری در دشت‌های خوزستان

گروه اجتماعی الف،   3970804068

عملیات مالچ‌پاشی و نهالکاری 11 هزار هکتار از شن‌زارها و بیابان‌های خوزستان با حضور رئیس نهاد ریاست جمهوری آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، صبح امروز با حضور محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور عملیات مالچ پاشی و نهالکاری ۱۱ هزار هکتار از شن‌زارها و بیابان‌های خوزستان آغاز شد.

بر همین اساس عملیات امروز به مساحت یک‌هزار هکتار از بیابان‌ها و شنزارها واقع در جاوه چذابه آغاز به کار کرد. یکی از دلایل آغاز عملیات مالچ‌پاشی در این منطقه قرار گرفتن جاده دسترسی به چذابه در میان شن‌های روان اعلام شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، حدود ۱۰ هزار هکتار از سایر بیابان‌ها و شن‌زارهای استان در شهرستان‌های شوش، دشت آزادگان و اهواز نیز این کار اجرایی می‌شود که برای اجرای این مساحت از مالچ‌پاشی بالغ بر ۱۱۰ میلیون لیتر مالچ از پالایشگاه آبادان تامین می‌شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین