الهام چرخنده: انصرافم از شرکت در مراسم دختران انقلاب شایعه است

گروه اجتماعی الف،   3970419226 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

الهام چرخنده گفت: انصراف از حضور در مراسم دختران انقلاب شایعه است.بنده انصراف نداده‌ام، متاسفانه این موضوع به اشتباه در برخی رسانه ها منتشر شده و شایعه هایی را ایجاد کرده است.

الهام چرخنده بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با فارس شایعات مطرح شده درباره انصراف از حضور در مراسم دختران انقلاب را رد کرد.

وی گفت: بنده انصراف نداده‌ام، متاسفانه این موضوع به اشتباه در برخی رسانه ها منتشر شده و شایعه هایی را ایجاد کرده است.

وی در ادامه افزود: از ابتدا قرار نبوده من در این مراسم شرکت کنم و حضور داشته باشم؛ چون فردا پرواز دارم و عازم کربلا هستم. فردی با دفتر من تماس گرفته، با مدیر دفتر من صحبت کرده و مسئله را اشتباها متوجه شده؛ به همین خاطر شایعه هایی مبنی بر انصراف من از حضور در جشن دختران انقلاب به وجود آمده است.

این بازیگر سینما و تلویزیون در پایان اظهار کرد: از تمام متولیان این مراسم نهایت تشکر را دارم. بسیار متاسف هستم که این افتخار را ندارم در این مراسم زیبا کنار خانواده های معظم شهدا و دختران انقلاب حضور داشته باشم.

دیدگاه کاربران

احمد۴۲۷۷۱۶۲۳:۲۴:۴۶ ۱۳۹۷/۴/۱۹
ای کاش شایعه نبود.
ناشناس۴۲۷۹۱۸۰۵:۲۷:۳۴ ۱۳۹۷/۴/۲۰
ایشون دفتر و مدیر دفتر دارند؟؟ بابا ایول داره!
ناشناس۴۲۸۰۷۶۰۹:۰۰:۲۱ ۱۳۹۷/۴/۲۰
با دفتر ایشون تماس گرفته اند و با رئیس دفتر ایشون صحبت کردن !!!!! ایشون چکاره هستند مگه ؟؟ اونطور که ما می دونیم بازیگر درخشانی هم نبودند !
yektanetتریبون

آخرین عناوین