روحانی: بقای برجام به نفع منطقه و جهان است

گروه سیاسی الف،   3970411112 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهور کشورمان گفت:‌ اروپایی‌ها بنا است در روزهای آینده بسته پیشنهادی خود را ارائه کنند، راجع به این مسئله هم با هم گفتگو خواهیم کرد.

روحانی: بقای برجام به نفع منطقه و جهان است

به گزارش فارس،حسن روحانی رئیس‌جمهور پیش از سفر به کشورهای سوئیس و اتریش در فرودگاه مهرآباد گفت: توافق هسته‌ای بین ایران و 1+5 به میزبانی عمدتا این دو کشور صورت گرفت.

وی ادامه داد: محل مذاکرات معمولا یا در سوئیس بود و یا در اتریش و تلاش‌های فراوانی این دو کشور برای اینکه فضای مناسبی و زمینه مناسب برای مذاکرات فراهم کردند امروز که آمریکایی‌ها برای خلاف مقررات بین‌المللی و تعهدات چند جانبه‌شان از برجام خارج شدند ارتباط با اروپا و مذاکره با اروپا جایگاه خاص خودش را دارد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه هر 5 کشور یعنی هم روسیه و هم چین و سه کشور اروپایی و کل اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند برجام بدون آمریکا باقی بماند همه احساس می‌کنند بقاء برجام به نفع منطقه و جهان است و با یک صدا همه آمریکا را محکوم می‌کنند که به قطعنامه 2231 که همه کشورها را الزام به همکاری می‌کند، خارج شده است. بنابراین فرصتی است که در زمینه آینده برجام، توافقات با اتحادیه اروا در این سفر مذاکره کنند. مخصوصا اینکه از دیروز ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا به عهده اتریش قرار گرفته و بنابراین با اتریش به عنوان رئیس اتحادیه اروپا در این مقطع صحبت خواهیم کرد.

رئیس قوه مجریه اظهار داشت:‌اروپایی‌ها بنا است در روزهای آینده بسته پیشنهادی خود را ارائه کنند. راجع به این مسئله هم با هم گفتگو خواهیم کرد. البته مسائل دیگری از قبیل مسائل منطقه‌ای و جهانی وجود دارد که ما با اروپا و دیگران از گذشته مذاکره می‌کردیم و آن مذاکرات را نیز همیشه ادامه می‌دهیم. راجع به سوریه، یمن، ستم‌هایی که بر مردم سوریه رفته و ادامه دارد و جنایاتی که نسبت به مردم یمن رفته و مسئولیتی که همه جهان در قبال این مسائل دارند و نقشی که ایران می‌تواند برای ثبات و امنیت کل منطقه مهم خاورمیانه داشته باشد مذاکره می‌کنیم.  علاوه بر این اسنادی هم در هر دو کشور به امضا می‌رسد.

وی اضافه کرد: ما در زمینه روابط صنعتی، تجاری، بهداشت و درمان، فناوری‌های نوین آموزش، مدیریت منابع آب با آنها گفتگو خواهیم کرد و اسنادی را امضا می‌کنیم و به علاوه در هر دو کشور تجار عزیز و نمایندگان بخش‌های اقتصادی ایران در این سفر همراه ما هستند و در هر دو پایتخت هم در وین و هم در برن جلسه‌ای با حضور این عزیزان برگزار خواهد شد که در این دو پایتخت با آنها صحبت خواهیم کرد.

دیدگاه کاربران

ایلیا۴۱۴۷۳۸۱۴:۰۶:۳۹ ۱۳۹۷/۴/۱۱
جناب رئیس جمهور من یکی از کسانی بودم که به شما رای دادم خواهشا این مطلب منو از سر دلسوزی بپذیرید از سر لجاج: برجام از روزی که آمریکا ازش بیرون اومد تمام شد.. کشورهای اروپایی بدون نظر آمریکا آب هم نمی خورن حالا یه مقداری غر و لند می کنند ولی در عمل طرف آمریکان ... اقدامات شما هم تنفس مصنوعی به مرده هستش... این برجام روز به روز بدتر میشه و بهتر نخواهد شد... سفر شما و وزیر محترم خارجه هم کاری از پیش نخواهد برد... بهتره یه راه حل دیگه برای مسائل و تحریم ها پیدا کنین و مطمئن باشین چنگ زدن به لاشه برجام کاری از پیش نخواهد برد نه قیمت دلار تثبیت میشه نه هیچی... تا دیر نشده یه فکری برای این اوضاع انجام بدید... اینکه به عنوان نفر اول اجرایی کشور شخصا پاشید برید کشورهای دیگه و بیاین بگین اروپا با صدای بلندتری می ایسته چه فایده ای داره؟ با صدای بلندتر که چه عرض کنم جیغ هم بزنه و داد و بیداد هم بکنه کاری از پیش نمیبره... و اگر به داد و فریاد کردنه من کسایی رو میشناسم که خیلی بلند می تونن داد و بیداد کنن... بگم چند تا دادم اینا بکشن؟؟؟
مودی۴۱۴۷۵۰۱۴:۱۱:۳۳ ۱۳۹۷/۴/۱۱
نخیر ... این رییس جمهور باز هم حرف خودش را میزند.... متاسفانه برجام همه چیز روحانی شده و بدون آن روحانی یعنی هیچ ...
ناشناس۴۱۵۵۹۰۲۲:۰۲:۱۸ ۱۳۹۷/۴/۱۱
همین برجام بود که 5 سال اقتصاد افسار گسیحته به میراث رسیده از دولت قبلی را آرام کرد. شما که برجام نمی خواهی خوب چرا از گرانی ناراحتی؟ و تمام تلاش شما این است که مقصر دولت است. ما هم میدانیم از شکست در انتخابات ناراحتی اما ناراحتی شما که نباید کل کشور را به دردسر بیندازد
حسن۴۱۴۷۷۶۱۴:۱۹:۵۵ ۱۳۹۷/۴/۱۱
خدایا به این رئیس جمهوری لاکچری ما عنایتی فرما تا به امکانات داخلی روی آورد واز نگاه به کدخدا ونوچه هایش دست بردارد و ملت را بیشتر از این آزار ندهد
ناشناس۴۱۴۹۰۷۱۵:۰۵:۲۶ ۱۳۹۷/۴/۱۱
بفرما به نفع ژن خوبهاست
ناشناس۴۱۴۹۵۳۱۵:۲۶:۲۷ ۱۳۹۷/۴/۱۱
به خدا توکل کن نه به کدخدا ها......................................
ناشناس۴۱۴۹۵۵۱۵:۲۶:۴۱ ۱۳۹۷/۴/۱۱
بابا تو رو خدا دست بکشید از برجام ! قبول کنید که برجام تمام شد ... بسه دیگه بسه... به فکر اصلاح اقتصاد داخلی و انجام اقتصاد مقاومتی باشید !
ناشناس۴۱۵۱۹۲۱۷:۲۷:۳۸ ۱۳۹۷/۴/۱۱
متاسفانه در وضعیت خوبی قرار نداریم .آمریکا به درستی دستش رو جایی گذاشت که ضربه پذیر بودیم .عمده صنایع ما ناکار امد وارزبر هستند .کلی کارخونه لوازم خانگی با برندهای معروف داریم که تمامشون مونتاژکننده قطعات وارداتی هستند دریغ از یک تولید داخل .طرف اومده به اسم تولید داخل وام کم بهره گرفته کارخونه مونتاژ راه انداخته پشت بند تولید کلی هم جنس از چین وارد کشور کرده .درامد ارزی ایران تو این بیست سال اخیر کم نبود ایکاش یک تیم مدیریتی قوی راس کار بود یک چیزی مثل حزب کمونیست چین تا با اقتدار ایران رو ابر قدرت صنعتی منطقه میکرد .یک نگاه به ترکها بندازین ببینین چه قدر صادرات صنعتی دارند اینجا اما دولتها به فکرروز مرگی هستند .دلسوزان کشور هم تو این سالها انقدر درگیر یمن وسوریه ولبنان وداعش شدند که داخل فراموش شد!!!!!!
ناشناس۴۱۵۳۴۲۱۸:۴۴:۱۷ ۱۳۹۷/۴/۱۱
دلسوزان کشور تو انتخابات گذشته خیلی نکته ها گفتن اما مردمی همچون شما کل فکر وذکرتون برجام شده بود.پس باید جورشو بکشید هرچند ما هم که به اینا رای ندادیم میسوزیم.ولی ایرادی نداره مردم ما باید سرشون به سنگ بخوره تا بفهمن.
yektanetتریبون

آخرین عناوین