عرضه ارز صادراتی در بورس تهران از هفته آینده/ پیش‌بینی ۱۸ میلیارد دلار ارز ۳۸۰۰ تومانی برای کالای ضروری

گروه اقتصادی الف،   3970405255 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر امور اقتصادی و دارایی و دارایی اعلام کرد: با تصمیم دولت، حداکثر تا ابتدای هفته آینده، صادرکنندگان می‌توانند ارز حاصل از صادرات خود را پس از ثبت اظهارنامه صادراتی، در بورس تهران عرضه کنند.

عرضه ارز صادراتی در بورس تهران از هفته آینده/ پیش‌بینی ۱۸ میلیارد دلار ارز ۳۸۰۰ تومانی برای کالای ضروری

به گزارش الف به نقل از شادا،مسعود کرباسیان که در جلسه هفتگی سخنگوی دولت با رسانه ها با اعلام این خبر اظهار داشت: مقدمات این امر چیده شده و از این پس وارد کنندگان پس از ثبت سفارش، می‌توانند ارز مورد نیاز خود را با مراجعه به بورس تهران تامین کنند.

وزیر اقتصاد افزود: ارائه ارز در بورس، به نفع صادر کنندگان نیز هست و آنها از محل مابه التفاوت ارز اظهارنامه با قیمت فروش آن در بورس، منتفع می شوند.

کرباسیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بر اساس طبقه بندی کالایی پیشنهادی دولت، برای سالجاری 18 میلیارد دلار ارز با نرخ 3800 تومان جهت واردات کالاهای ضروری پیش بینی شده است که دولت خود را ملزم به تامین آن از محل ارز حاصل از صادرات نفت به هر طریقی میداند.

وزیر اقتصاد محل تامین ارز مورد نیاز گروه دوم کالاهای ضروری با ارز 4200 تومان را شامل ارز حاصل از صادرات کالاهایی همچون پتروشیمی، فولاد و فلزات رنگین عنوان کرد که حدود 80 درصد اعتبارات این گروه را به خود اختصاص می‌دهند.

وی تصریح کرد: صادر کنندگان این گروه باید ارز وارداتی خود را به طور منظم در سامانه «نیما» بانک مرکزی ثبت کنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۶۳۱۹۲۰:۰۳:۵۹ ۱۳۹۷/۴/۵
یعنی دلار 4200 تومنی برای آقازاده ها گرون بود کردن 3800 تومن؟
ناشناس۴۰۶۳۷۸۲۱:۳۹:۵۴ ۱۳۹۷/۴/۵
خیر،اون موقع با تغییر نرخ ارز به ۴۲۰۰ تومان میخواستند علامت گرانی رابه جامعه بدهند ومردم راتشویق به خریدکنند .اینک که وضع از کنترل خارج شده واحساس نگرانی میکنند میخواهند علامت ارزونی بدهند.البته اگر تاثیری داشته باشد.نمیدانم اسم این کار چیست.
ناشناس۴۰۶۶۵۴۰۶:۲۱:۴۷ ۱۳۹۷/۴/۶
کلاه برداری جدید
ناشناس۴۰۶۴۱۲۲۲:۱۳:۱۹ ۱۳۹۷/۴/۵
خدایی کجای اینطوری کشور داری می کنند ؟ یعنی یک واحد ارز چند مدل قیمت دارد؟
ناشناس۴۰۶۵۴۸۰۰:۴۸:۴۹ ۱۳۹۷/۴/۶
بیست در صد ارز صادراتی برای هزاران قلم کالای مصرفی مردم در منزل فقط خوراک نیاز ندارن خودکار سنجاق سوزن قیچی فرش مسواک قاشق چاقو لیوان شانه گل مصنوعی مجسمه و صدها رقم درست در نگاه اول شاید از دید خیلی ها ضرورت نداره ولی همان مخالفین نگاه کنند در منزل خودشون و بستگان خواهند دید که نیاز زندگی
ناشناس۴۰۶۶۱۲۰۲:۲۹:۱۳ ۱۳۹۷/۴/۶
فروختن دلار زیر قیمت آزاد آتش زدن سرمایه های مردم هست. قیمت دلار باید تک نرخی شود حالا قیمت آن هر چقدر که باشد.
علی۴۰۶۶۴۹۰۶:۱۲:۱۹ ۱۳۹۷/۴/۶
خواهشمندم این مطلب را منعکس کنید. دولت وقتی ارز 3800 تومانی برای وادرات کالاهای اساسی پرداخت میکند میبایستی در واردات آنهم نظارت داشته باشد. چون رانت دریافت ارز 3800 تومانی در اختیار یک عده خاص است که اینها این ارز را دریافت میکنند ولی در مقابل کالایی وارد نمی کنند و بعد از مدتی ضمن خالی شدن صندوق زخیره ارزی کشور بازار هم دچار کمبود شدید کالاهای اساسی مثل دارو و غیره خواهد شد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین