قیمت خودروهای وارداتی باید کاهش یابد

گروه اقتصادی الف،   3970308040 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: با توجه به تخصیص ارز تک نرخی ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان خودرو، قیمت خودروهای وارداتی باید کاهش یابد.

قیمت خودروهای وارداتی باید کاهش یابد

ابوالفضل خلخالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: واردکنندگان خودرو با وجود دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت‌ها را نسبت به نرخ‌های سابق و زمانی که از ارز بازار آزاد استفاده می‌کردند، کاهش نداده‌اند. وی ادامه داد: تا پیش از تک نرخی شدن ارز، واردکنندگان خودرو که از ارز بازار آزاد استفاده می‌کردند با هر نوسان نرخ در بازار ارز قیمت خودروها را افزایش می‌دادند اما هم‌اکنون که از ارز ۴۲۰۰ تومانی استفاده می‌کنند قیمت‌ها را کاهش نمی‌دهند.

این کارشناس صنعت خودرو افزود: این در حالی است که با توجه به استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی، هزینه‌های واردات خودرو نسبت به زمانی که واردکنندگان از ارز بازار آزاد استفاده می‌کردند کاهش یافته است. وی خاطرنشان کرد: این وضعیت نشان می‌دهد که واردکنندگان خودرو به هیچ قاعده‌ای خود را متعهد نمی‌دانند و البته قاعده درستی نیز در زمینه قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی وجود ندارد.

خلخالی با بیان اینکه دلیل این وضعیت ضعف نظارت‌ در این حوزه است، خاطرنشان کرد: به دلیل عدم وجود قاعده مشخص قیمت‌گذاری برای خودروهای وارداتی، واردکنندگان خودرو این محصولات را به هر قیمتی که بخواهند عرضه می‌کنند.

وی تصریح کرد: نکته مهم این است که در بازار خودروهای وارداتی نیز همانند بازار خودروهای داخلی نوعی انحصار شکل گرفته است و قیمت خودروهای وارداتی به صورت انحصاری و بدون قاعده تعیین می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۴۰۵۱۰۹:۳۱:۱۵ ۱۳۹۷/۳/۸
یعنی واقعا کسی تو این کشور نیست که قیمت خودروهای وارداتی را تعیین تکلیف کنه؟چطور برای بعضی از صنوف مثل شمشیر بالای سرمون هستید و بعد از یک سال خواهش و تقاضا فقط و فقط 4 درصد اجازه افزایش دادید(4 درصد)اما ماشین به این گندگی که قیمت کارخانه و حمل و گمرکی و...... مشخصه نمیتونین کنترل کنین یا صرف نمیکنه؟
ناشناس۳۶۴۱۲۵۱۰:۱۵:۳۳ ۱۳۹۷/۳/۸
خود وزارت صنعت باعث این قضیه شده وگرنه دولت قبل وقتی دلار گران شد تعرفه کم شد ولی الان هم دلار رو دولت نمیتونه کنترل کنه وهم تعرفه میبره بالا واقعا مردم از چند جا باید مالیات بدن و هزینه دولت رو تقبل کنندواقعا روحانی مچکریم
ناشناس۳۶۴۰۷۵۰۹:۴۷:۳۸ ۱۳۹۷/۳/۸
دلار ۴۲۰۰ اگر دادن لطفا با شفافیت کامل نام شرکت و مقدار مبلغی که گرفت اعلام کنید با تشکر
رضا۳۶۴۲۰۷۱۰:۴۵:۵۹ ۱۳۹۷/۳/۸
واقعا اینقدر بی در و پیکری ندیده بودیم که قیمت سانتافه طی چند روز از 400 میلیون بیشتر بشه و هیچکس نذار نداشته باشه
yektanetتریبون

آخرین عناوین