توصیه‌هایی برای رفع تشنگی در ماه رمضان

گروه سلامت الف،   3970307123

معاون دفتر سلامت تغذیه وزارت بهداشت گفت: مصرف چای و غذای سرخ کردنی در وعده سحر سبب افزایش تشنگی افراد می‌شود.

توصیه‌هایی برای رفع تشنگی در ماه رمضان

زهرا عبداللهی معاون دفتر سلامت تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: به دلیل آنکه ماه مبارک رمضان همزمان با فصل تابستان و گرما همراه شده است تشنگی در طول روز بیشتر ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: روزه داران برای آنکه از تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان در امان باشند، بهتر است  در وعده سحر تا حد امکان از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی پرهیز کنند.

سبزی و میوه هایی که تشنگی را برطرف می کنند

عبد‌اللهی با اشاره به اینکه مصرف ادویه ‌جات باعث ایجاد تشنگی در طول روز می‌شود، افزود:  روزه‌داران سعی کنند که مصرف سالاد، کاهو، خیار و گوجه را در وعده‌های افطار و سحر خود بگنجانند.

وی  عنوان کرد: مصرف کاهو و خیار کمک بزرگی به تامین آب بدن می‌کند و همین مسئله باعث رفع تشنگی افراد در طول روز می‌شود.

سحری چای بخورید، تشنه می شوید

معاون دفتر سلامت تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف زیاد چای بر خلاف تصور افراد کمک زیادی به رفع تشنگی در طول روز نمی‌کند، عنوان کرد: مصرف زیاد چای سبب از دست رفتن آب بدن می‌شود به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که افراد در وعده سحر تنها یک فنجان چای کمرنگ بنوشند.

عبد‌اللهی تاکید کرد: برای رفع تشنگی در روزهای ماه رمضان افراد باید از غذاهای کم چرب در وعده‌های افطار و سحر استفاده کنند و تا حد امکان از خوردن چلوکباب یا جوجه کباب بپر‌هیزند.

بهترین ماده غذایی برای افطار کردن

وی با اشاره به اینکه مصرف آش پر چرب و غلیظ سبب بروز بیماری سوء هاضمه می‌شود، ادامه داد: برای اینکه افراد در ایام ماه مبارک رمضان دچار مشکلات گوارشی نشوند باید افطار خود را با یک نوشیدنی گرم مانند آب جوش، شیر، چای کم رنگ باز کنند و از خوردن آش‌ پرچرب و غلیظ  بپر‌هیزند.

معاون دفتر سلامت تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه افراد باید در فاصله افطار تا سحر به اندازه کافی ما‌یعاتی مانند آب و دوغ بنوشند، تاکید کرد: روزه داران در ایام ماه مبارک رمضان باید از خوردن بیش از حد غذا در وعده شام پرهیز کنند تا بتوانند در وعده سحر به مقدار کافی مواد غذایی مصرف کنند.

وی ادامه داد: در ماه رمضان باید تعادل و تنوع مواد غذایی رعایت شود تا همه مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن تامین شود.

زولبیا و بامیه چاقتان می کند

عبداللهی در خصوص مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان گفت: زولبیا و بامیه از مقدار زیادی شکر و روغن تهیه شده است و این مواد باعث چاقی و اضافه وزن افراد می‌شود.

معاون دفتر سلامت تغذیه وزارت بهداشت افزود: روغن بکار رفته در تهیه زولبیا و بامیه از اسید چرب ترانس بالایی برخوردار است و همین مواد باعث شیوع چاقی و بسیاری از بیماری ‌های غیر واگیر می‌شود.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  2. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  3. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  4. نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت الاسلام صدیقی اقامه می‌شود

  5. این صدای اقتدار ایران است ...

  6. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  7. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  8. ارژنگ امیرفضلی و زندگی در شرایط سختِ تورنتو

  9. یک نکته قابل‌تامل در مورد توسعه قدرت نظامی ایران

  10. وحدت ملی با وعده صادق

  11. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  12. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  13. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  14. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  15. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  16. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  17. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  18. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  19. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

  20. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  21. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  22. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  23. رئیسی: فعالان اقتصادی از عددسازی‌ها در بازار نگران نباشند  

  24. علم‌الهدی: نباید بیکار نشست تا تنها دولت بیاید تلخی معیشت را از سفره مردم بردارد

  25. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

آخرین عناوین