مکرون: ترامپ ایده یک «توافق گسترده‌تر» با ایران را «بسیار مثبت» ارزیابی کرد/ تصمیم ترامپ هرچه باشد، باید برای مذاکره گسترده‌تر آماده باشیم

گروه جهان الف،   3970212053 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

امانوئل مکرون در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد که از تصمیم ترامپ در مورد برجام اطلاعی ندارد.

مکرون: ترامپ ایده یک «توافق گسترده‌تر» با ایران را «بسیار مثبت» ارزیابی کرد/ تصمیم ترامپ هرچه باشد، باید برای مذاکره گسترده‌تر آماده باشیم

امانوئل مکرون در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد که از تصمیم ترامپ در مورد برجام اطلاعی ندارد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری رویترز، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در سیدنی استرالیا در جمع خبرنگاران گفت: نمی دانم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مورد توافق هسته ای ایران چه تصمیمی خواهد گرفت.

رییس جمهور فرانسه پیش تر اعلام کرده بود که هیچ طرح جایگزینی برای برجام وجود نخواهد داشت.

ماکرون تصریح کرد که ایده یک توافق گسترده‌تر با ایران را در گفت‌وگو با ترامپ مطرح کرده است که رئیس‌جمهور آمریکا این ایده را «بسیار مثبت» ارزیابی کرده است.

وی توضیح داد:‌ «من فقط می‌خواهم بگویم که تصمیم (ترامپ) هرچه که باشد، ما باید برای چنین مذاکره گسترده‌تر و یک توافق گسترده‌تر آماده باشیم زیرا فکر می کنم هیچ کس خواستار جنگ در منطقه نیست و هیچ کس خواستار تشدید تنش در منطقه نیست».

رئیس‌جمهور آمریکا قرار است در تاریخ 12 می درباره سرنوشت برجام تصمیم‌گیری کند و اگر در تاریخ مذکور، تعلیق تحریم‌های ایران طبق برجام را برای 120 روز دیگر تمدید نکند، امکان خروج واشنگتن از برجام و از بین رفتن این توافق هسته‌ای که میان ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس،‌ فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) به امضا درآمده است، وجود دارد.

کشورهای اروپایی تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا با در پیش گرفتن اقداماتی، رئیس‌جمهور آمریکا را به ادامه حضور در برجام ترغیب کنند و بسیاری از تحلیلگران غربی معتقدند که خروج واشنگتن از برجام به انزوای آمریکا منجر خواهد شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۶۲۲۷۱۶:۳۰:۱۲ ۱۳۹۷/۲/۱۲
این فرانسوی ها فراموش کردند که چطور وقتی به لیبی حمله کردند بعد از انکه قذافی را خلع سلاح کردن و کلا این ها خودشون نوکر امریکا و اسرائیل هستند و ایشان فقط نقش پلیس خوب را بازی میکند و در موقع لازم همان کاری را خواهند کرد که با قذافی کردند
ناشناس۳۲۷۷۹۸۰۹:۴۳:۵۵ ۱۳۹۷/۲/۱۴
دشمنان ایران هرروز شاهد صنایع موشکی دفاعی قوی تری خواهند بود. مکرون و دیگران بدانند که: "ومکروا ومکر الله والله خیر الماکرین" "واعدوا لهم ما استطعتم..."
ناشناس۳۲۶۲۶۴۱۷:۱۹:۳۵ ۱۳۹۷/۲/۱۲
واقعا نمیشد تعلیق تحریمها -که فعلا روی کاغذ بوده و دست حسن خالیه- رو هر سه ماه به دست رییس جمهور امریکا ندن؟؟ برجام اینجوری افتاب تابان بود؟
ناشناس۳۲۶۲۷۴۱۷:۳۰:۴۲ ۱۳۹۷/۲/۱۲
اول باید ۵ کشور دیگر به تعهداد کامل خود در برجام عمل کنند بدون کم و کاست بعدا که صداقت خود را کامل ثابت کردن آنموقع حرف بزنید از گسترده تر و ابقا کردن. مسلمان از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود.
ناشناس۳۲۶۲۷۷۱۷:۳۴:۴۱ ۱۳۹۷/۲/۱۲
چرا آقای مکرون شما و آقای ترامپ و انگلیس با همراهی اسرائیل علاقه مند جنگ با پول اعراب هستید!
ناشناس۳۲۶۲۸۳۱۷:۴۱:۰۶ ۱۳۹۷/۲/۱۲
یکبار مذاکره شد برای هفت پشتمان بس بود با ان خسارت محض..
ناشناس۳۲۶۳۲۸۱۹:۲۰:۰۵ ۱۳۹۷/۲/۱۲
تسلیم اینها نشید، اینها خیلی نامرد هستند. به قول آیت الله خامنه ای خواسته های اینها حد یقف ندارد، موشکی را هم متوقف کنید میگن اصلا ایران مثل ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم نباید ارتش داشته باشه و صرفا میتونه پلیس داشته باشه! شاید خنده دار باشه ولی باور کنید همین ماجرای موشکی هم که الان جدی شده به همین مسخرگی هست، به یک کشور میگن تو نباید سلاح متعارف برای دفاع از خودت داشته باشی. بعد هم یه ماجرایی درست میکنن تو کردستان و خوزستان و سیستان بلوچستان و یه همه پرسی برگزار میکنن و ایران را میکنن ایرانستان. ببینید با عربستان چه کردن، شاهزاده جوان، بقیه خانواده سلطنتی را حسابی تکوند و 0.6 تریلیارد جور کرد برای خرید دلار سلاح از آمریکا، سلاح هایی که حتی عربستان نیروی انسانی استفاده ازش را هم ندارد، شرکت آرامکو که کل دارایی عربستان هست (چون تمام میادین نفتی عربستان دارایی این شرکت است) را هم دارن از چنگشون در میارن به قیمت 1.5 تریلیارد دلار. کلش میشه 2.1 تریلیارد دلار، جالب اینجاست که خواسته ها به اینجا ختم نمیشه، چون آمریکا مدعی است سر 11 سپتامبر عربستان باید 3 تریلیارد دلار خسارت بده! بعد هم عربستان میشه چند تا کشور به اندازه قطر و بحرین و امارات. وا دادن نتیجش این میشه. خیلی دور نیست زمانی که مردم عربستان برای کار کردن مجبور بشن بیان ایران.
ناشناس۳۲۶۴۴۱۲۲:۱۷:۰۵ ۱۳۹۷/۲/۱۲
به همین خیال باش
ناشناس۳۲۶۴۷۴۲۲:۵۳:۲۳ ۱۳۹۷/۲/۱۲
خیالبافی نکن، شاید عربستان رو بزنن زمین، اما این قدر اوضاع ما خراب هست که کسی برای کار نیاد ایران
ناشناس۳۲۶۴۰۴۲۱:۰۷:۲۳ ۱۳۹۷/۲/۱۲
این حرف ماکرون در واقع پاسخ مثبت به آمریکا برای پاره کردن برجام هست تا بتونند بعد از برجام ابتدا ایران را تحت فشار قرار داده وبعد وادار به پذیرش توافق ادعایی خود کنند که در اون صورت پذیرش توافق گسترده تر عملا برای فروپاشی ایران خواهد بود..گرفتن موشک از ایران..شخم زدن تمام مراکز امنیتی وهر جایی که احتمال فعالیت نظامی در اون باشه(چون مذاکرات موشکی لازمه اش بازرسی از سایتهای نظامی هم خواهد بود) واز همه مهمتر آنها در برجام نشان دادند که به هیچ قاعده ای حتی قطعنامه شورای امنیت پایبند نیستند ودر توافق جدید ادعایی هم هیچ گاه پایبند نخواهند ماند
ناشناس۳۲۶۴۳۲۲۲:۰۶:۱۷ ۱۳۹۷/۲/۱۲
اینها مثل سگ هار هستن، تنها گزینه موجود مقاومت است.
ناشناس۳۲۶۵۵۷۰۰:۵۷:۲۳ ۱۳۹۷/۲/۱۳
ماکرون غلط کرده با جد و آباد خودش و ترامپ
ناشناس۳۲۶۷۲۶۰۹:۵۰:۴۴ ۱۳۹۷/۲/۱۳
قبل از سرزنش اروپایی ها باید کسانی که این پنج سال کشور رو به عقب بردند رو در یک دادگاه عادلانه و بیطرف محاکمه کرد
yektanetتریبون

آخرین عناوین