واکنش ها به ادعای جدید نتانیاهو علیه ایران/ ترامپ: حرف‌های نخست وزیر اسرائیل درست بود/ظریف: ذوق زدگی ترامپ پرده ها را کنار زد/ تغییر بیانیه کاخ سفید چند ساعت بعد از انتشار

گروه جهان الف،   3970211056 ۲۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

بنیامین نتاینیاهو عصر دوشنبه در جریان یک کنفرانس خبری مدعی شد ایران تحت دو پروژه مخفی موسوم به «عماد» و «سپند» به صورت محرمانه برنامه هسته ای خود را پیش برده و اقدام به فریب جهانیان کرده است.

واکنش ها به ادعای جدید نتانیاهو علیه ایران/ ترامپ: حرف‌های نخست وزیر اسرائیل درست بود/ظریف: ذوق زدگی ترامپ پرده ها را کنار زد/ تغییر بیانیه کاخ سفید چند ساعت بعد از انتشار

به گزارش الف، دیروز بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعاهای مضحکی علیه ایران مطرح کرد. نتانیاهو گفت: امروز نشان خواهیم داد که ایران برنامه نظامی داشته که سالها مخفی کرده است. نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: آنها تاکید دارند که سلاح هسته‌ای جایی در ایران ندارند. وزیر امور خارجه ایران هم تاکید کرده است. اما امشب یک چیز می‌گوییم ایران چندین بار دروغ گفته است. بعد از امضای توافق هسته‌ای ایران فعالیت‌های مخفی را آغاز کرد.

اسرائیل دسترسی پیدا کرد به نیم تن از مواد داخل دیوارها، 55 هزار صفحه، 55 هزار فایل دیگر در بیش از 100 سی دی، هر چه شاهد خواهید بود کپی دقیق از مواد اصلی در ایران است. فایل‌ها شامل اسناد و نمودارهایی است که مقصر بودن ایران را نشان می‌دهد.

 شوی تازه نتانیاهو: ایران برنامه مخفی برای ساخت تسلیحات هسته‌ای دارد/ظریف: این چوپان دروغ‌گو دست از دروغ‌گویی برنمی‌دارد

 ترامپ: حرف‌های نخست وزیر اسرائیل در باره برنامه هسته ای ایران درست بود

رئیس جمهوری آمریکا دقایقی پس از ادعاهای مطرح شده توسط بنیامین نتانیاهو مبنی بر «مخفی کاری ایران در تولید سلاح هسته ای» ضمن تایید و استناد به این سخنان بار دیگر مخالفت خود را با اساس توافقنامه هسته ای ایران اعلام کرد و گفت: «این توافق راه حلی پذیرفتنی محسوب نمی شود. این توافق به معنی آن نیست که آنها (مقامات ایرانی) بیکار نشسته اند، آنها در حال ساخت و پرتاب موشک هستند.»

رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه در جریان یک کنفرانس خبری سخن می گفت در پاسخ به این پرسش که آیا خروج از توافقنامه هسته ای پیامی منفی برای پیونگ یانگ به همراه نخواهد داشت؟ گفت: «این توافق هفت سال دیگر اعتباری ندارد و هیچ مانعی پیش روی ایران برای پیشرفت در تولید سلاح هسته ای نخواهد بود.»

آقای ترامپ همچنین با امتناع از دادن پاسخ روشن به سوالی در باره احتمال خروج آمریکا از توافقنامه هسته ای پیش از دوازدهم ماه مه/ بیست و دوم اردیبهشت، تنها به گفتن این جمله بسنده کرد که «خواهیم دید که چه پیش می آید.»

پمپئو اسناد نمایشی نتانیاهو علیه ایران را معتبر خواند

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به شوی مضحک بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در بیانیه ای اسناد بی اساس او را معتبر خواند. پمپئو گفت که مقام های آمریکایی در حال تحلیل و ترجمه ده ها هزار سندی هستند که رژیم صهیونیستی ارائه کرده و از نظر آمریکا این اسناد معتبر هستند. وی ادعای نتانیاهو را مبنی بر اینکه ایران سال ها فعالیت مخفی هسته ای داشته و بایگانی وسیع اسناد مربوط به این فعالیت ها را تاکنون از آژانس بین المللی انرژی هسته ای مخفی نگه داشته است. وزیر خارجه آمریکا که کمتر از یک هفته از رسمیت یافتن مقامش می گذرد، گفت که معنای این مخفی کاری این است که توافق هسته ای (برجام) بر پایه حسن نیت و شفافیت بنا نشده است.

پمپئو با بیان اینکه آمریکا در حال بررسی تاثیر این اسناد بر آینده برجام است، افزود: اکنون وقت آن است در این باره که آیا ایران برای غنی سازی یا کنترل هر گونه ماده هسته ای قابل اعتماد است یا خیر، بازنگری کنیم. وی همچنین با اشاره به ضرب الاجل ترامپ در 12 ماه مه (22 اردیبهشت ماه) برای تصمیم گیری پیرامون تعلیق تحریم های هسته ای ایران، تاکید کرد که با توجه به این اسناد، با هم پیمانان اروپایی آمریکا و دیگر کشورها درباره بهترین راه پیش رو گفت و گو خواهد کرد.

آمریکا ادعای ضد ایرانی خود را پس گرفت

کاخ سفید با اصلاح بیانیه دیشب(دوشنبه شب) خود از ادعای وجود برنامه تسلیحات هسته ای در ایران عقب نشینی کرد. بیانیه نخست کاخ سفید ساعاتی پس از سخنرانی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی منتشر شد، اما بعد واشنگتن بی سروصدا نسخه اصلاح شده را جایگزین کرد.
در بیانیه کاخ سفید، جمله «ایران برنامه مخفیانه تسلیحات هسته ای دارد» به «برنامه مخفیانه تسلیحات هسته ای داشت» تغییر یافت؛ ادعاهایی که گزارش های آژانس بین المللی انرژی اتمی بی اساس بودن آن را اثبات کرده است.

پیتر الکساندر خبرنگار شبکه آمریکایی ان بی سی در توییتی به نقل از یکی از مقام های کاخ سفید مدعی شد که علت این اقدام اصلاح «خطای اداری» بود.

واکنش ظریف به اظهارات ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
وزیر خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا در توئیتر خود نوشت ترامپ با عجله از تکرار اتهامات کهنه که توسط آژانس بررسی شده است استقبال کرد تا بتواند برجام را نابود کند. محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در حساب توئیتری خود نوشت: رئیس جمهور آمریکا با عجله از تکرار اتهامات کهنه که توسط آژانس بررسی شده است استقبال کرد تا بتواند برجام را نابود کند. چقدر به موقع و آسان. زمان بندی هماهنگ شده برای افشاگری های امنیتی ادعایی چوپان دروغگو درست چند روز قبل از 12 می. اما ذوق زدگی ترامپ پرده ها را کنار زد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، پیش از اظهارات مضحک نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، او را به چوپانی دروغ‌گو تشبیه کرد که بازهم می‌خواهد درباره برنامه هسته‌ای ایران، سخن کذب و دروغ بگوید.

 موگرینی: اسناد نتانیاهو را ندیده‌ام؛ او پایبندی ایران به برجام را مورد تردید قرار نداده
 مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به ادعاهای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته ای ایران گفت: برجام بر اساس راستی آزمایی و نظارت بر حقایق استوار است و آژانس 10 بار پایبندی ایران به تعهداتش را تائید کرده است.

فدریکا موگرینی که برای شرکت در نشست چهارجانبه مذاکرات لیبی به قاهره رفته است، در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره ادعاهای جدید نتانیاهو گفت: در ابتدا بگویم که این تنها یک واکنش اولیه است زیرا باید جزئیات بیانیه نخست وزیر اسرائیل و اسناد ارائه شده را بررسی کنیم و مهمتر از همه ارزیابی آژانس بین المللی انرژی اتمی را داشته باشیم زیرا آژانس تنها سازمان بی طرف و بین المللی مسئول نظارت بر تعهدات هسته ای ایران است .

وی افزود: آنچه من از اولین گزارشها دیده ام این است که نتانیاهو پایبندی ایران به توافق هسته ای - به معنای تعهدات هسته ای پس از سال 2015 - را مورد تردید قرار نداده است . موگرینی تصریح کرد: برجام بر اساس فرض حسن نیت یا اعتماد استوار نیست بلکه بر اساس تعهدات واقعی ، سازکارهای راستی آزمایی و نظارت بسیار دقیق بر حقایق استوار است که توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام می شود. آژانس 10 گزارش منتشر و تائید کرده است که ایران بطور کامل به تعهداتش عمل کرده است.

 عراقچی: آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی از برجام نگران و عصبانی هستند

سیدعباس عراقچی با اشاره به کنفرانس خبری نتانیاهو و ادعاهایش درباره وجود یک برنامه پنهانی هسته‌ای در ایران گفت: آن چه از نتانیاهو دیدیم یک نمایش بچگانه و مسخره بود که در سال‌های گذشته نیز شاهد آن بودیم و پیش از این توسط گروهک منافقین اجرا می‌شد.

معاون وزیر خارجه با جعلی و ساختگی خواندن اسناد ارائه شده از سوی نتانیاهو گفت: این اقدام یک بار دیگر با نقاشی کارتونی در سازمان ملل نشان داده شد که موجب مضحکه نتانیاهو شد و او یک بار دیگر این اقدام را تکرار کرده و مدعی است ۵۵ هزار سند در انباری در شورآباد تهران به دست آورده است و مدارکی که اثبات می‌کند ایران برنامه پنهانی هسته‌ای داشته است اما نفس این ادعا خنده‌دار است؛ چگونه است که ایران چنین اسناد مهمی را در یک انبار متروکه صنعتی نگهداری می‌کند.

عراقچی که با شبکه دو سیما گفت‌وگو می‌کرد، ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را نخ‌نما شده خواند و گفت: آنها بر اساس چنین ادعاهایی موضوع PMD را درست و ادعا کردند که ایران به دنبال ساخت سلاح بوده است و سال‌ها آژانس را به خاطر این ادعاهای واهی به زحمت انداخته‌اند و آژانس هم وارد این ماجرا شد و ایران هم در این سال‌ها برای اثبات بی‌گناهی‌اش همکاری کرد و در نهایت همه این ادعاها در سال ۲۰۱۵ در جمع‌بندی نهایی‌ای که آژانس ارائه کرد، باطل بودنشان روشن شد و این مساله از سوی نهاد مرجع سازمان ملل که سازمان انرژی اتمی است و نیز در شورای حکام بسته شد.

معاون ظریف در ادامه گفت: این که نتانیاهو ۱۰ روز مانده به اعلام تصمیم ترامپ درباره برجام این نمایش را اجرا می‌کند، مشخص است یک تئاتر طراحی شده برای تاثیرگذاری در تصمیم ترامپ است یا این که به دنبال صحنه‌سازی برای از بین بردن برجام هستند و جالب است که همه در این رابطه بسیج شده‌اند و رژیم صهیونیستی در بالاترین سطح به صحنه آمده است.

نتانیاهو دروغ‌پردازی است که جز دغل‌کاری کالایی برای عرضه ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز کشورمان گفت این اقدامات دست و پا زدن‌های بی‌حاصل ورشکسته‌ای دروغ‌پرداز است که جز دغل‌کاری متاعی برای عرضه ندارد.

بهرام قاسمی نمایش مضحک تبلیغاتی اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در یکی از آخرین سریال‌های تکراری از نمایش‌های بی‌ثمر و شرم آور در خصوص برنامه هسته ای مخفی ایران را دست و پا زدن های بی حاصل ورشکسته ای دروغ پرداز و رسوا خواند که جز دروغ پراکنی و دغل کاری کالا و متاعی برای عرضه نداشته و ندارد.

این دیپلمات ارشد کشورمان  افزود: سران رژیم صهیونیستی بقای «رژیم نامشروع و دروغ بنیان» خود را در تهدیدانگاری با استفاده از شارلاتانیسم نخ‌نمای عصر جاهلیت و بی خبری افکار عمومی جهانیان می بینند که بیهودگی و بی ثمری آن بیش از پیش آشکار است.‌ او و رژیم کودک کش و رسوای رژیم صهیونیستی باید به این فهم و درک اولیه رسیده باشند که مردم جهان از فهم، آگاهی و شعور کافی برخوردارند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۴۵۵۰۱۰:۰۴:۳۸ ۱۳۹۷/۲/۱۱
متاسفانه به هر حال کشور و اقتصاد ان رفت برای یک دوره طولانی معلق بودن و بتدریج اب رفتن توان اقتصادی و استاندارد زندگی مردم ایران. خیلی باید ساده بود که انها به دنبال حل مسئله خود با ایران باشند. همه چیزی که به دنبال ان هستند به صورت بلند مدت ادامه وضع موجود است مانند ونزوئلا. به هر حال بزرگترین بازنده نه ترامپ یا نتانیاهو یا روسیه یا اروپا و البته نه فیشهای حقوقی و دیپلماتها و سیاستمداران و تحلیلگران ارشد سیاست خارجی بسیار متبحر که این فاجعه نتیجه کار انها از دولتهای مخلتف است بلکه متاسفانه ملت ایران خواهد بود
حامد۳۲۵۰۲۴۱۳:۴۵:۵۶ ۱۳۹۷/۲/۱۱
آقای ظریف! ترامپ چوپان دروغگو اما امضای کری تضمینه؟؟!!
نجیب۳۲۵۰۷۳۱۴:۱۲:۵۴ ۱۳۹۷/۲/۱۱
ما هر چی گفتیم روحانی و ظریف دارند اشتباه می کنند هی ما رو مسخره کردید و برای رای آوردن او هزاران تهمت ناروا را به آن سید بزرگوار زدند. حالا طعم رای دادن به روحانی از روی لجبازی را بچشید. اگر به قرآن اعتماد کنید و دست از نوکری شیاطینی چون آمریکا و اسرائیل دست بردارید خداوند شما را از فضل و رحمتش بی نیاز خواهد کرد.
ناشناس۳۲۵۱۶۷۱۴:۵۵:۱۴ ۱۳۹۷/۲/۱۱
تو واقعا نجیبی؟ هرکس که نظرش بانظر شما و امثال شما موافق نیست فورا انگ نوکری امریکا واسرائیل و... بهش میزنی؟خوبه من هم بگم نوکر روسیه وچین؟ تاکی میخواهید با این حرفها دودستگی خودساخته درستکنید
ناشناس۳۲۵۳۳۱۱۶:۵۳:۵۹ ۱۳۹۷/۲/۱۱
ما نمیگیم دوست خشمگین !! .... دولت تدبیر به شیطان بزرگ میگه کدخدا !! هیچگاه ما هموطنانمون رو به جهنم حواله نمیدیم. هیچوقت ما آبخوردن مردمو به ترکمنچای حواله نمیدیم. .................. و قص علیهذا
ناشناس۳۲۵۱۱۴۱۴:۲۵:۴۹ ۱۳۹۷/۲/۱۱
کاملا حق با شماست ولی وضعیت مقابل برجام چه بود؟ آیا اگر برجام نبود وضع اقتصادی ما بهتر میشد؟ قطعا بدتر میشد پس کمی انصاف داشته باشید.
ناشناس۳۲۴۵۶۰۱۰:۱۰:۵۵ ۱۳۹۷/۲/۱۱
کمترین انتظاری که از اقایان ظریف و عراقچی و صالحی می رود این است که حالا که به هر حال و تقصیر هر طرفی که باشد بزرگترین پروژه سیاسی انها که به خاطر ان به ان راحتی اراک را سیمان و صنعت هسته ای و در واقع تحرک سیاسی کشور در عرصه دنیا را با اعتماد به قول و قرار یک وزیر خارجه امریکا انهم پشت درهای بسته و به صورت لفظی مومیایی کردند این است که شجاعانه و مسئولانه مانند مربی فوتبالی که به هر حال برنامه های او نتیجه نداده از سمت خود استعفا دهند. ولی اگر کشور ما انجور بود که وضع به اینجا نمی کشید! هنوز رئیس جمهور هزاره سوم تصور می کند مانند چاوز و ماتادو بهترین راندمان و عملکرد را داشته و یا وضع بازار ارز و اقتصاد ایران از نظر اقای سیف ناشی از همه چیز است الا حوزه مدیریت ایشان! افسوس
ظريف خدمت كرد يا خيانت - بخش اول۳۲۵۱۵۶۱۴:۴۹:۳۵ ۱۳۹۷/۲/۱۱
امیدوارم الف این چند کامنت من را در رابطه بااین موضوع منتشر کند تا بتوانیم به یک جمع بندی برسیم. ابتدا به این جملات دقت فرمایید: ""وزارت خارجه با توجه به اهداف و وظایف خود به‌خوبی فعال است و به‌خصوص در تجربه‌ی اخیر مذاکرات هسته‌ای، آقای دکتر ظریف و همکارانشان آزمون خوبی از سر گذراندند... احساس قدرت و نشستن در مقابل ۶ قدرت جهانی، دفاع از اهداف و تثبیت حضور و وجود خود به طرف‌های مقابل، از جمله نقاط قوت مذاکره‌کنندگان کشورمان در مذاکرات هسته‌ای بود. ایشان، تدین را مهمترین نقطه‌ی قوت آقای ظریف خواندند و افزودند: بنده مکرر برای شما عزیزان دعا می‌کنم...رهبر انقلاب افزودند: در اجرای برجام نیز باید نکات مهم و مورد نظر را دنبال کنید که تحقق این موارد هم امکان‌پذیر است، همچنان‌که آقای رئیس‌جمهور نیز به بنده گفتند دستیابی به برخی از نتایج ابتدا باورپذیر نبود اما شما ایستادید و ما هم ایستادیم و ممکن شد." (سخنرانی 10 آبان 94 - 4 ماه بعد از امضاء برجام)
ظريف خدمت كرد يا خيانت - بخش دوم۳۲۵۱۶۴۱۴:۵۲:۲۴ ۱۳۹۷/۲/۱۱
"نکته‌ی دوّم، بنده هیئت مذاکره‌کننده را - همین دوستانی که این مدّت این زحمات را بر دوش گرفته‌اند - هم امین میدانم، هم غیور میدانم، هم شجاع میدانم، هم متدیّن میدانم؛ این را همه بدانند. اکثر حضّاری که اینجا تشریف دارید، از محتوای مذاکرات خبر ندارید؛ اگر شما هم از محتوای مذاکرات و جزئیّات مذاکرات و آنچه در مجالس میگذرد مطّلع بودید، به بخشی از آنچه بنده گفتم، حتماً اذعان میکردید. من البتّه علاوه‌ی بر اینها، بعضی از این دوستان را از نزدیک می‌شناسم، بعضی را از دور با سوابقشان می‌شناسم؛ اینها مردمانی هستند متدیّن و امین؛ اینها امینند؛ قصدشان این است که کار کشور را پیش ببرند، گره را باز کنند و دارند تلاش میکنند برای این کار. انصافاً غیرت ملّی هم دارند، شجاعت هم دارند، در مقابل یک تعداد کثیری از کسانی قرار میگیرند و انصافاً در مقابل آنها با شجاعت کامل، با دقّت کامل مواضع خودشان را بیان میکنند، دنبال میکنند و تعقیب میکنند."
ناشناس۳۲۵۸۴۶۰۷:۳۸:۱۱ ۱۳۹۷/۲/۱۲
خوشم میاد وقتی از رهبر هم میخوان استفاده کنن، دقیقا جاهایی ک به نفعشونه رو استفاده میکنن. اشکال نداره، انتقادات رهبری چی از برجام؟
ظريف خدمت كرد يا خيانت - بخش سوم۳۲۵۲۷۴۱۶:۱۱:۳۳ ۱۳۹۷/۲/۱۱
بعد از مروری بر قضاوت مقام معظم رهبری در رابطه با عملکرد تیم مذاکره کننده، می رسیم به شرایط سیاسی کشورمان قبل از این دولت. حدفاصل 9 شهریور 1385 تا 19 خرداد 1389 (کمتر از 4 سال) آمریکا توانست ایران را بعنوان یک تهدید جهانی معرفی و اجماع جهانی علیه ما ایجاد کند. آنروز ما ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل (که این فصل اختصاصاً برای مقابله با تهدید کنندگان صلح و امنیت جهانی تدوین شده) محکوم شدیم و شش قطعنامه جهانی، پی در پی علیه ما صادر شد و جالب اینکه قطعنامه 1696 فقط یک رای مخالف داشت: "قطر"! سپس قطعنامه 1737 تصویب شد. این بار دریغ از حتی یک رای مخالف و حتی یک رای ممتنع!! بعد قطعنامه 1747 تصویب شد. باز هم بدون حتی یک رای مخالف یا ممتنع!! سپس قطعنامه 1803 باز هم بدون حتی یک رای مخالف! فقط اینبار یک رای ممتنع هم داده شد: "ونزوئلا"! بعد قطعنامه 1887 (باز هم بدون حتی یک رای مخالف یا ممتنع!!) سپس قطعنامه 1929 در 19 خرداد 1389، که از همه شدیدتر و فاجعه بارتر بود. البته اینبار این قطعنامه دو رای مخالف داشت: "ترکیه و برزیل" و یک رای ممتنع: "لبنان"! اکنون با تلاش تیم مذاکره کننده سالهاست که هیچ قطعنامه ای علیه ما صادر نشده، اجماع جهانی علیه ما شکسته شده و تحلیلگران معتقدند در آینده نزدیک نیز چنین اجماعی علیه ما شکل نخواهد گرفت. آمریکا برای اولین بار در طول مقابله با جمهوری اسلامی به سمت انزوای سیاسی پیش می رود و البته دشمنی او با ما عمیقتر از این حرفهاس اما دیگر نمی تواند مانند قبل، در مسیر این دشمنی، کل دنیا را با خود همراه کند. (حالا خواهش می کنم یکبار دیگر فرمایشات مقام معظم رهبری در کامنتهای قبلی را مرور فرمایید و به سوالی که به عنوان تیتر کامنت انتخاب شده پاسخ دهید)
ناشناس۳۲۴۵۷۰۱۰:۱۴:۴۲ ۱۳۹۷/۲/۱۱
وقتی در زمان احمدی نژاد ، نتانیاهو از این شوها اجرا میکرد، همین اقایان به اصطلاح دیپلمات ، ان را نتیجه سیاست تهاجمی احمدی نژاد عنوان می کردند و از گوشه نشینی نخبگان( خودشان را می گفتند نخبه!) انتقاد میکردند...حالا عصبانیت نتانیاهو و ترامپ را نشانه درستی سیاست خود می دانند!! خب در زمان احمدی نژاد که اینها عصبانی تر بودند!!
ناشناس۳۲۴۵۷۸۱۰:۲۰:۵۰ ۱۳۹۷/۲/۱۱
اقای ظریف در ابتدای مذاکرات گفته بود ، غرب از ما چیزی جز شفافیت هسته ای نمی خواهد!!! بعد از ۵ سال هدر دادن وقت کشور و کلی خسارت ، نتیجه شفافیت شد همان ادعاهای قبلی و باز هم تایید ادعاها توسط کاخ سفید! برگشتیم سر خط
ناشناس۳۲۴۵۷۹۱۰:۲۰:۵۸ ۱۳۹۷/۲/۱۱
اقای عراقچی . انها از برجام عصبانی نیستند بلکه با هنرنمایی شما در سیمان کردن اراک خیلی خوشحال هم هستند. برجام فاز ابتدایی و اصلی پروژه چند فازی انهابود. بدون برجام و سیمان اراک و تعطیل صنعت هسته ای ایران که تقریبا در برابر هیچ بود امکان نداشت که انها چه اوباما چه ترامپ چه نتانیاهو بتوانند وارد فاز جدیدی که شاهدش هستیم و از چند روز دیگر حتی قبل از 22 اردیبهشت وارد ان خواهیم شد شوند. انجا بود که بزرگترین امتیاز را با سادگی شما و تیم سیاست خارجی گرفتند. فقط ببینید که کیم که نیمی از سن شما را هم ندارد دارد چه جور همه رهبران اصلی جهان از رهبر چین تا ترامب تا پوتین و ابه را پای میز مذاکره به صف می اورد و حتی یک قول هم به انها نداده چه برسد سیمان کردن صنعت هسته ای خود بدون گرفتن امتیازات و اعتبار بین المللی نقد و غیر قابل برگشت ولی شما؟!....
ناشناس۳۲۴۵۸۰۱۰:۲۱:۴۹ ۱۳۹۷/۲/۱۱
وزیر خارجه فقط توییت میزنه.
ناشناس۳۲۵۶۹۷۲۳:۰۶:۵۳ ۱۳۹۷/۲/۱۱
وزارت توییته
ناشناس۳۲۴۵۸۲۱۰:۲۲:۰۸ ۱۳۹۷/۲/۱۱
آقای عراقچی !!!!!!! آمریکا (کدخدا !!!!) به هیچ وجه از برجام عصبانی نیست. آمریکا و اروپا تمام منافع خود را از قبال برجام برداشت کرده اند. حتی رویایی ترین منافع را کسب کرده اند. _____________________________ آنهم به صورت غیرقابل باور و از طریق پیش پرداخت های حیرت آور !!!!!!!!! حالا واقعاً دلیلی برای ادامه ی برجام از سوی آمریکا وجود دارد ؟ علت ادامه ی نیم بند و کجدارمریض اروپا هم که متاسفانه به شکل حقارت آمیز و تحقیر کننده ادامه دارد هم که کاملاً پیداست. تنها کشوری که متحمل و البته متقبل خسارت شد ایران بود و هست. تا قرنها آثار این خسارات باقیست. روحانی و تیمش در تاریخ جاودانه شدند!!
ناشناس۳۲۵۴۹۲۱۹:۰۱:۰۵ ۱۳۹۷/۲/۱۱
کج دار و مریز درست است
ناشناس۳۲۴۵۹۲۱۰:۲۶:۲۰ ۱۳۹۷/۲/۱۱
بعضی ها در داخل معتقدند برای حسن نیت و رد ادعاهای غرب ، باید مذاکره موشکی هم بکنیم !! فردا اگر نتانیاهو ادعا کند که در نتیجه مصرف زیاد اکسیژن توسط ایرانی ها ، اکسیژن کافی برای متحدان عرب ما در خلیج فارس کم است ، اصلاح طلبان میگن، خب! راست میگه.. چرا با مصرف زیاد اکسیژن ، تنش ایجاد کنیم !؟
ناشناس۳۲۴۶۱۱۱۰:۳۴:۱۹ ۱۳۹۷/۲/۱۱
فارغ از اظهارات پوچ و بی اساس رژیم کودک کش صهیونیستی، سوال من اینه که چرا توئیتر آقای ظریف کار میکنه مال من کار نمیکنه؟ مگه ما هر دو شهروند ایران نیستیم؟
ناشناس۳۲۴۷۰۰۱۱:۲۰:۰۸ ۱۳۹۷/۲/۱۱
وای از عملکرد اصلاح طلبان با اون وعده هاشون
ناشناس۳۲۴۷۱۱۱۱:۲۵:۱۲ ۱۳۹۷/۲/۱۱
اماده شهادت هستیم ما از مرگ ترس نداریم
ناشناس۳۲۴۸۲۷۱۲:۰۱:۲۵ ۱۳۹۷/۲/۱۱
بعضی از خوانندگان واقعا معنی مذاکره رو، اون هم در موقعیتی که دست بالا رو نداری درک نمی کنند. به هر روی به هر دلیل ایران در موقعیتی قرار گرفت که به میز مذاکره برگشت. مدام سوال می کنند چرا این امتیاز رو دادی ؟ چرا اون امتیاز رو نگرفتی ؟ انگار که آقای ظریف و تیم مذاکره کننده نا آگاه و بی تجربه بودن و این دوستان بیشتر در جریان امور و مسلط تر به اصول مذاکره هستند. ایران به فرض داشتن برنامه هسته ای نظامی در گذشته، حداقل بعد از پذیرفتن تعهداتش در برجام، صادقانه به اونها عمل کرد و این طرف مقابل هست که با قلدری قصد گرفتن امتیاز بیشتر رو داره. دیگه حداقل با این نظرات خودزنی نکنیم.
ناشناس۳۲۴۸۶۰۱۲:۱۷:۰۴ ۱۳۹۷/۲/۱۱
واقعا دلم میخواست توی این 80میلیون ایرانی یکی به وقاحت و پررویی نتانیابو پیدا میشد و جواب او را به همین وقاحت میداد. حیف و بازهم حیف
اکبر۳۲۵۳۱۷۱۶:۴۷:۳۶ ۱۳۹۷/۲/۱۱
آنها به دنبال پرونده سازی هستند . این نمایشها مقدمه ایست برای زمانی که امریکا ، اروپائیها را با خود یکصدا کند . فرانسه و انگلیس بخاطر بحران مالی و آلمان برای نجات از محدودیت ، بالاخره با امریکا یکصدا خواهند شد . همین الان هم دستورات مالی او را اجرا میکنند . دولت ایران سیاست خود را ادامه میدهند بدون اینکه کوچکترین رونقی در اقتصاد داخلی بیافرینند و اصولا برنامه ای برای نجات از بحران تدوین نمایند . دولتیان فقط حرف میزنند و حرف میزنند و برای این حرفها حقوقهای کلان به مشاورانشان میدهند . معجزه ای در کار نیست . ادامه کار این دولت ضرر روی ضرر است .
yektanetتریبون

آخرین عناوین