تخریب باغات تهران بر گردن افراد سوجو است

گروه اجتماعی الف،   3970110025 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها شهرداری تهران با بیان اینکه تخریب باغات تهران بر گردن افراد سوجو است، گفت: ما از طریق مراجع قضایی شکایت کردیم و پرونده‌ها هم مفتوح است و قوه قضاییه نیز با چند نمونه از آنها برخورد کرده است.

تخریب باغات تهران بر گردن افراد سوجو است

مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و پارک‌های شهرداری تهران در گفت‌وگویی درباره نابودی باغات در طی سال‌های گذشته گفت: در این که باغات تخریب شده‌اند شکی نیست، چرا که دریک بازه زمانی ارزش افزوده زمین بالا رفته و افراد سودجو به انواع مختلف باغات را دستخوش تخریب قرار دارند.

وی با اشاره به تلاش ناموفق سازمان بوستان‌ها برای حفاظت از باغ‌ها ادامه داد: ما از طریق مراجع قضایی شکایت کردیم و پرونده‌ها هم مفتوح است و قوه قضاییه نیز با چند نمونه از آنها برخورد کرده است.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و پارک‌های شهرداری تهران  با اشاره به پرونده آتش زدن عمدی باغ 3 هزار متری  در منطقه یک تهران توسط مالک این باغ گفت: البته پرونده این باغ را تبصره یک کردیم، یعنی جلو کار و تخریب گرفته شده است و وظیفه قانونی خود را اجرا کردیم.

او با بیان اینکه اکثر باغات تهران مالک خصوصی دارد و همین مشکلات را پیچیده می کند، ادامه داد: وقتی باغ خصوصی است باید تصرف شود که از نظر اقتصادی برای شهرداری امکان پذیر نیست و از سوی دیگر افراد سودجو در تخریب این باغات نقش اساسی داشته اند. ما نمی توانم بدون مجوز وارد خانه کسی شویم.

مختاری در ادامه با اشاره به انواع روش‌های که برخی دست به تخریب باغات می‌زنند، تصریح کرد: برخی ممکن است با استفاده از مواد شیمیایی باغ را بخشکانند یا آنکه آن را بسوزانند. البته این موارد بررسی می‌شود و این طور نیست که هرکس آمد و گفت باغم خشک شد او را به حال خود رها کنند.

او پاسخ روشنی در مورد مقصر بودن شهردار ناحیه و منطقه نداد و گفت: آن‌ها چشمانشان را نبسته بودند اما ما فقط از طریق قانون می توانیم برخورد کنیم. اگر لایحه شهرداری برای شناسنامه باغات تصویب شود کمکی زیادی به حفظ باغات خواهد شد. باید امکانات تشویقی در نظر بگیرند تا هم افراد به حفظ باغ تشویق شوند هم سرمایه طبیعی شهر حفظ شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۸۷۱۴۸۱۱:۳۳:۵۹ ۱۳۹۷/۱/۱۰
افراد سود جو باید اعدام شوند ..
ناشناس۲۸۷۷۱۲۲۰:۵۰:۱۶ ۱۳۹۷/۱/۱۰
بنظر می رسد راه حل خیلی ساده و در دست خود شهرداری است و احتیاج به زور هم ندارد.صاحبان باغها برای چه باغات را از بین می برند؟ لابد برای ساخت و ساز، خب اگر مجوز ساخت و ساز ندهید آنها هم خراب نمی کنند.البته در صورتی که شهرداری حاضر باشد از پولی که بابت جواز و تراکم و تغییر کاربری و .... بگذرد.
ناشناس۲۸۸۲۷۵۱۴:۱۹:۵۸ ۱۳۹۷/۱/۱۱
به نظر من افراد سود جو هم بدون چراغ سبز دست به هیچ کاری نمی زنند راه وچاه را برخی ازهمین کارمندان نه چندان شریف اداره ها وجاهایی که به ساخت وساز مربوط است نشانشان می دهند ولی قانون باید چنان محکم جلو اینها بایستد تا هیچ گردن کلفتی به خود اجازه نده قانون را دور بزند
yektanetتریبون

آخرین عناوین