دبیر شورای عالی فضای مجازی: ادامه فعالیت تلگرام با وضعیت فعلی به صلاح نیست/ باید به فکر جایگزین باشیم

گروه فناوری الف،   3961227041 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

کانال های تلگرام نوعی ترویج لمپنیسم در کشور است نوعی خبر رسانی یک طرفه است . غوغا سالاری وایجاد فتنه است . روی این شبکه فیلتر شکن می گذارند .سوال این است اگر می خواهند شبکه پیام رسان در کشور ها ایجاد کنند پس چرا فیلترشکن روی آن قرار می دهند؟

دبیر شورای عالی فضای مجازی: ادامه فعالیت تلگرام با وضعیت فعلی به صلاح نیست/ باید به فکر جایگزین باشیم

به گزارش الف مهندس ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: من به عنوان مهندس به شما می گویم تلگرام از نظر مهندسی و سطح تکنیکی شماره یک است. این که شبکه ای بتواند همه شهروندان را در یک کشور به هم مرتبط کند بدون آن که سر سوزنی در داخل کشور سخت افزار و نرم افزار و پلتفورم در اختیار داشته باشد؛ کار کمی نیست ، آن هم با حجم صد گیگابیت بر ثانیه ، در حد اعجاز است.

اما در مقابل یک سرویس عقب افتاده ارائه می کند. کانال به دلیل یک طرفه بودن و فقدان هویت عقب افتاده ترین سرویس است که حتی لایک و دیس لایک هم ندارد.

این ها در حقیقت چند هدف را تعقیب کرده اند یکی آن که ما در رسانه بین المللی حضور نداریم . ما معادل جمعیت مان؛ فارسی زبان در دنیا داریم. در کشور ما دو میلیون عرب زندگی می کنند که می توانند با عرب های دنیا حرف بزنند ، 20 میلیون ترک داریم که می توانند با ترک های دنیا حرف بزنند ، ترکمن و کرد داریم که می توانند با ترکمن ها و کرد های دنیا حرف بزنند.

این ها خیلی هوشیارانه ما رابه گوشه ای برده اند البته تند روهای داخلی هم با حمایت از بستن توئیتر و فیس بوک و... به آن ها کمک کرده اند.

کانال های تلگرام نوعی ترویج لمپنیسم در کشور است نوعی خبر رسانی یک طرفه است. غوغا سالاری و ایجاد فتنه است. روی این شبکه فیلتر شکن می گذارند. سوال این است اگر می خواهند شبکه پیام رسان در کشور ها ایجاد کنند پس چرا فیلترشکن روی آن قرار می دهند؟ مگر می خواهند درگیر شوند؟ چرا در این شبکه پول مجازی می گذارند؟ چرا این کار را در فیس بوک انجام نمی دهند؟

این ها سوالات بزرگی است که رسانه ها باید طرح کنند. شما باید سوال کنید که تلگرام برای چه پول دیجیتال عرضه می کند در حالی که می داند فقط در ایران می تواند مشتری جدی داشته باشد. چرا این پول توسط تلگرام تولید شده و مردم در تولید این پول نقشی ندارند؟ در ایران که شامل تحریم است و مردم دنبال پول های جایگزین هستند و بعضی افراد ثروت خود را دائم به طلا، دلار، بیت کوین و... تغییر می دهند. به همین دلیل هم هست که  با صراحت می گویم ادامه فعالیت تلگرام با وضعیت فعلی به صلاح نیست البته مشکل ما این است که برای آن آلترناتیو نداریم و باید آلترناتیو ایجاد کنیم.

منبع:خراسان

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۷۸۹۵۰۱۱:۱۲:۵۶ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
سالهاست شورایی که جنابعالی دبیرش هستی تشکیل شده تا حالا چه میکردید اقای مدیر؟؟؟
سرو۲۷۹۳۸۳۱۶:۴۸:۳۵ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
حقوق می گرفتن.
تبریزی۲۷۹۴۴۴۱۸:۰۷:۰۸ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
حقوق یعنی حق. بگید پول نجومی از بیت المال می گرفتن اون هم به ناحق و بدون انجام کاری. هرچند مسئولین ما طوری هستن که اگه کاری انجام ندن باید دعاگوشون باشیم چون به محض انجام یک کار باعث ایجاد نارضایتی و بدتر شدن وضعیت حقوق مدنی مردم می شن.
ناشناس۲۷۸۹۵۵۱۱:۱۶:۳۹ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
چه کارشناسی که از هیچ چیز خبر ندارد ..اگر ارز دیجیتال برای ایران است پس چرا تلگرام ایران را تحریم کرد ! ...یعنی این آقای کارشناس هنوز اطلاع ندارد ارز دیجیتال قرار نیست در ایران خرید و فروش شود ؟... آلترناتیوشان هم نه باز کردن توئیتر و فیسبوک بلکه جایگزین کردن پیام رسان های بسته تر داخلیست.
ناشناس۲۷۸۹۶۲۱۱:۲۰:۳۶ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
کی گقته تلگرام درجه یک است تلگرام فقط در ایران این همه کاربر دارد در دنیا واتس اپ و ... خیلی خیلی بهتر از تلگرام هستند
ناشناس۲۷۹۱۷۵۱۳:۵۶:۱۷ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
تلگرام بهترین شبکه مجازی هست
ناشناس۲۷۹۱۹۴۱۴:۰۰:۳۴ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
دیگه دوران قیومیت قهری گذشته و باید اجازه بدیم مردم ایران با عقل خودشون و براساس فرامین الهی مسیرشون رو انتخاب کنن لذا تعطیلی تلگرام اشتباه اندر اشتباه است
ناشناس۲۷۹۶۱۷۲۲:۱۸:۰۵ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
به در بسته زدن!
ناشناس۲۷۹۶۲۲۲۲:۱۹:۵۰ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
صلاح کی؟!
ناشناس۲۷۹۶۳۰۲۲:۲۸:۱۶ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
یه دونه فیسبوک بین المللی فول آپشن درست کنید با برنامه ، فرهنگ و سرورهای داخلی و...
ناشناس۲۷۹۸۶۲۰۹:۴۹:۲۴ ۱۳۹۶/۱۲/۲۸
فیشهای نجومی هم توسط تلگرام افشا شد. همه چیزش که بد نبود شاید اگر دست آدمهای خوب باشد کارهای خوب انجام دهند و دست آدمهای بد باشد کارهای بد
ناشناس۲۸۰۰۹۰۱۳:۳۴:۰۶ ۱۳۹۶/۱۲/۲۸
به صلاح شما نیست ولی برای مردم هست
yektanetتریبون

آخرین عناوین