ابرخودروی لبنانی رونمایی شد / تصاویر

گروه فناوری الف،   3960920142 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

شرکت خودروسازی لبنانی دبلیو موتورز از دومین ابرخودروی تولید محدود خود به نام فنیر رونمایی کرد. این شرکت که شهرت خود را مدیون نخستین محصول خود یعنی ابرخودروی لایکان هایپراسپرت است، در سال ۲۰۱۲ میلادی در بیروت تاسیس شده است.

ابرخودروی لبنانی رونمایی شد / تصاویر

شرکت خودروسازی لبنانی دبلیو موتورز از دومین ابرخودروی تولید محدود خود به نام فنیر رونمایی کرد. این شرکت که شهرت خود را مدیون نخستین محصول خود یعنی ابرخودروی لایکان هایپراسپرت است، در سال ۲۰۱۲ میلادی در بیروت تاسیس شده است. لایکان هایپراسپرت تنها به تعداد ۷ عدد تولید شد که یکی از این خودرو‌ها در فیلم سینمایی سریع و خشن ۷ به نمایش درآمد.

اکنون این شرکت پس از رونمایی از فنیر که دومین محصولش به شمار می‌آید در نمایشگاه خودروی دبی، اعلام کرده که نسخه نهایی این ابرخودرو به سرانجام رسانده است. فنیر از پیشرانه ۶ سیلندر خطی با ظرفیت ۴ لیتر سود می‌برد که به دو توربوشارژ مجهز شده است که توانی معادل ۹۰۰ اسب‌بخار و گشتاور ۱۲۰۰ نیوتن‌تر را داراست و توسط یک جعبه‌دنده ۷ سرعته در کنار دیفرانسیل هوشمند لغزش محدود و بهر‌گیری دست و دلبازانه از فیبر کرین، تجربه شتاب صفرتاصد ۲.۷ ثانیه و بیشینه سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت را در اختیار راننده قرار می‌دهد. طبق برنامه قرار است تنها ۲۵ دستگاه از این خودرو تولید شود و تاکنون قیمت نهایی آن اعلام نشده است.

دیدگاه کاربران

فرهاد۱۶۳۱۰۹۱۲:۳۵:۳۷ ۱۳۹۶/۹/۲۰
لبناااان!!.از کی اونا میتونن ماشینی بسازند که خریدار بین المللی داره؟!چرا ماکه چندبرابر سابقه داریم نتونستیم!؟
ناشناس۱۶۳۱۷۳۱۳:۳۲:۲۹ ۱۳۹۶/۹/۲۰
خوش به حالشون ...
ناشناس۱۶۳۵۱۴۱۸:۲۵:۰۱ ۱۳۹۶/۹/۲۰
مسئولان خودرو سازی های مونتاژ کار ایرانی یه کم به خودشان بیایند.
کامران۱۶۳۷۵۷۰۰:۵۵:۱۰ ۱۳۹۶/۹/۲۱
این چیه پراید قشنگتره
محمد۱۶۳۷۷۸۰۱:۳۱:۰۹ ۱۳۹۶/۹/۲۱
لبنان این چنین خوروهایی میسازه دوست هستیم خو با هم بگیم برامون بفرستن این همه خرجشون کردیم
yektanetتریبون

آخرین عناوین