وزیر اطلاعات: دری اصفهانی مرتکب جاسوسی نشده است

گروه سیاسی الف،   3960719324 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر اطلاعات گفت، از نظر معاونت ضدجاسوسی این وزارت که مرجع تشخیص موضوعات مرتبط با جاسوسی است، دری اصفهانی مرتکب جاسوسی نشده است.

وزیر اطلاعات: دری اصفهانی مرتکب جاسوسی نشده است

به گزارش ایسنا، سیدمحمود علوی در خصوص اتهام جاسوسی یکی از مشاوران تیم مذاکرات هسته‌ای به خبرنگار ایسنا گفت: وزارت اطلاعات مسئول صیانت و حراست از مذاکرات هسته‌ای بوده و در این موضوع یکی از درخشان‌ترین فعالیت‌های خود را در این حوزه انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: مذاکرات در امن‌ترین فضا از نظر صیانت از اطلاعات انجام شده و وزارت گزارش‌های بی‌وقفه‌ آن را به مقامات عالی کشور منعکس نموده است.

وزیر اطلاعات در خصوص اتهام جاسوسی دری اصفهانی، تصریح کرد: درخصوص دری اصفهانی قبلا در چند نوبت تصریح کرده و بازهم به صراحت اعلام می‌کنم، از آنجا که مرجع تشخیص موضوعات مرتبط به جاسوسی معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات است، از نظر این معاونت، آقای دری اصفهانی نه تنها مرتکب جاسوسی نشده بلکه در برابر هجمه‌هایی که برخی سرویس‌های بیگانه به وی داشته‌اند، هوشیارانه مقاومت کرده و با معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات همکاری داشته است.

دیدگاه کاربران

سلام۱۱۹۵۱۹۲۱:۴۲:۴۸ ۱۳۹۶/۷/۱۹
خدايا بغير تو هيچكس ندارم
ناشناس۱۱۹۵۲۸۲۱:۵۸:۰۳ ۱۳۹۶/۷/۱۹
عجب!
ناشناس۱۱۹۵۲۹۲۲:۰۵:۰۴ ۱۳۹۶/۷/۱۹
جواب دندانشکن همینه که وزیر داد، مرجع تشخیص میگه جاسوس نبوده بعد شما به چه دلیل حکم جاسوسی بریدید
ناشناس۱۱۹۵۵۵۲۲:۳۷:۲۲ ۱۳۹۶/۷/۱۹
امان از سیاست بازی...حالا کی راست میگه؟؟؟!!!
ناشناس۱۱۹۵۷۸۲۲:۵۶:۵۱ ۱۳۹۶/۷/۱۹
شما و نوبخت و ...... که تأیید کردید ، خیال همه راحت شد !!!!!!!! قوه ی قضائیه مرجع رسیدگیست و از نظر این قوه ی محترم موضوع جاسوسی دری اصفهانی واقعیت دارد . (((((((((( البته ما هم مثل شما و هر بزرگوار دیگری آرزو میکنیم که شدت موضوع در حدی نباشد که غیر قابل جبران و مماشات باشد ))))))))))
ناشناس۱۱۹۵۹۱۲۳:۱۴:۵۱ ۱۳۹۶/۷/۱۹
اصلا معلوم هست چه خبره؟از اونور قوه قضاییه حکم صادر میکنه از اینور وزیر اطلاعات تمجید میکنه
ناشناس۱۱۹۶۲۳۲۳:۵۴:۲۷ ۱۳۹۶/۷/۱۹
آخي پس حتما نیروی نفوذی ما بوده در خزانه داری آمریکا...
ناشناس۱۱۹۶۴۲۰۰:۱۱:۲۰ ۱۳۹۶/۷/۲۰
اقای وزیر شما میفرمایید وزارت تشخیص میدهد کی جاسوس وکی جاسوس نیست پس این دری را چگونه دستگاه قضایی بعنوان جاسوس به 5 سال محکوم کرده؟ وهمچنین میگویید که دری جاسوس نیست وتاکنون اعلام نشده درمورد چه چیز ی جاسوسی کرده ومصداقی هم عنوان نشده
محمد۱۱۹۷۴۵۰۶:۲۹:۲۱ ۱۳۹۶/۷/۲۰
اگه واقعا در این سطح مدیریتی جاسوسی کرده بود که حکمش اعدام بود نه ۵ سال زندان پس قوه قضاییه هم جاسوسی را قبول نکرده است ،شاید اتهام ضعیف تری داشته است
استاد دانشگاه۱۱۹۸۲۴۰۹:۲۴:۴۷ ۱۳۹۶/۷/۲۰
جای تاسف است!شورای عالی امنیت ملی باید مداخله کند و به مقام معظم رهبری گزارش دهد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین