یادی از یک نویسنده و همکار

اجتماعی،   3991020097 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

آخرین تماس ها مربوط به وقتی بود که اعلام کرد درگیر بیماری سرطان است و اگر کمتر می‌نویسد به این دلیل است وباید مراحل درمان را طی کند. نگاهش به مسائل اطراف و به عبارتی جهان بینی اش دچار تغییر شده بود. به خدا خوشبین تر از همیشه بود. از همه التماس دعا داشت تا دعا کنند بزودی به حالت عادی برگردد.

در دوران پرتودرمانی دچار کرونا شد و خوشبختانه از آن عبور کرد. 

مقالات زیادی از خانم فرزانه زنگیان در الف منتشر کردیم. او اهل فکر، صاحب قلم و دارای نگاهی نو به مسائل بود. نسبت به ارزش های دفاع مقدس و ادبیات انقلاب توجه ویژه ای داشت. در حوزه نقد اجتماعی تیزبین و نکته سنج بود. همانقدر نگران فرزند خویش بود که برای آینده و اشتغال جوانان کشور دل می‌سوزاند و گاهی حرص می خورد.

به خیال آنکه وی همچنین درگیر شیمی درمانی است برای احوالپرسی به موبایلش زنگ زدیم. آقایی گوشی را پاسخ داد سراغ خانم زنگیان را گرفتیم .او گفت: من پسرشان هستم، مادر هفته قبل به رحمت خدا رفتند. 
سکوت طبیعی ترین رفتار ناشی از شوک خبر بود. روحش شاد.
به همه همکاران بویژه همکاران انتشارات علمی و فرهنگی در گذشت این بانوی اهل قلم و فرهنگ را تسلیت گفته برای فرزند و بازماندگان صبر و اجر مسئلت داریم.

بیشتر بخوانید

از پنت هاوس فرشته تا کوچه پس کوچه‌های فقر

یارب این ملت دل سوخته را یاری کن...

یک فنجان هات چاکلت با دخترک کبریت فروش!

سپر برداریم؛ تصمیم با شماست

امشب در سر شوری دارم !

این جایگاه جهانی را نمی‌خواهیم!

یک عکس، یک شرح / قهرمانان زندگی

كودكان غريب

فرزانه زنگیان از کارشناسان روابط عمومی انتشارات علمی و فرهنگی فعالیت خود را در انتشارات علمی و فرهنگی از سال 1386 در جایگاه روابط عمومی شرکت فرهنگ فیلم آغاز کرد و پس از یک سال به روابط عمومی شرکت انتشارات علمی و فرهنگی پیوست. کارشناسی واحد کودک و نوجوان را در ابتدای سال 1388 به عهده گرفت و تا سال 91 در همین جایگاه باقی ماند. پس از آن از تابستان سال 91 تا پاییز 1393 در روابط عمومی فعال بود و سپس تا پایان سال 1395 در بخش فرهنگی و ترجمه و نقد کتاب به همکاری خود با علمی و فرهنگی ادامه داد. از ابتدای سال 96 تا مرداد 97 در جایگاه سرپرست روابط عمومی شرکت انتشارات منصوب شد. او از پاییز 98 در سِمت کارشناس روابط عمومی علی‌رغم درگیری با بیماری سرطان تا پاییز 99 حتی در زمان شیوع کرونا نیز در کنار همکاران خود در مجموعه حاضر بود. 

از فعالیت‌های شاخص او می‌توان به نگاشتن دهها مقاله و انتشار کتاب «پیغام بادبادک‌ها» و همکاری در برگزاری چهارمین دوره جشنواره دهخدا اشاره کرد.