نظر منتشر شده
۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 198057
آیا آمریکا به سوریه حمله می کند؟
بخش تعاملی الف - عرفان امانی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۴۵
آیا آمریکا به سوریه حمله می کند؟ پاسخ قطعا مثبت است چرا که شورشیان در بسیاری از مواضع خود یا شکست خورده و یا ارتش سوریه از آنان برتری دارد. لذا آمریکا سعی خواهد کرد که معادلات را به نفع خود برهم زند. اما مشکل آن است که آمریکا چه طور و چه نحوی عمل می کند. به نظر می رسد آمریکا در مرحله اول خواهان شلیک هزاران موشک و حمله هوایی سنگین به سوریه است.

این حمله می تواند بسیاری از مراکز مهم شامل فرودگاه ها هواپیماها انبارهای سلاح پدافند ضد هوایی بیمارستانها مراکز تجمع پادگانها و... را در بر گیرد. این حمله باید سریع و برق اسا باشد لذا با شلیک یکباره حجم وسیعی از موشک ها آغاز و با بمباران جنگنده ها ادامه می یابد. اگر این حمله تنها چند ساعت به طول انجامد با توجه به نابودی زیر ساخت های نظامی و غیر نظامی سوریه نمی تواند بدان پاسخ دهد. اما تمام تحلیلگران می دانند که انجام چنین عملیات گسترده ای در قالب چند ساعت نمی گنجد مگر آنکه از سوی چند کشور انجام پذیرد.

تا کنون دو کشور آمریکا و فرانسه و تا حدی نیز ترکیه اعلام کرده اند که این حمله را انجام می دهند که با توجه به حضور پنهان کشورهایی مانند انگلیس و اسرائیل می توان گفت توانایی این حمله تا حدودی امکان پذیر است. اگر این حمله موفق شود (که امیدواریم اینجور نشود) مرحله بعد ورود نظامیان و سربازان برای کمک به شورشیان است. این مرحله را کشورهای عربی چون عربستان و امارات و ... برعهده گرفته اند.

همچنان که بسیاری از شورشیان نیز از هم اکنون از همین کشورها به سمت سوریه گسیل می شوند. موضع روسیه و چین: این دو کشور همواره در مسایل نظامی و سیاسی جهان دنبال تنها امتیاز گرفتن از دیگر کشورها هستند. چین تا کنون اعلام رسمی درباره حمایت از سوریه نداشته و حتی روسیه نیز در اجلاس جهانی تنها به ذکر این نکته بسنده کرده که اگر حمله ای به سوریه انجام شود بدان ها کمک انسانی می کنیم. اما چرا این دو کشور به طور صریح مواضع خود را نمی گویند؟ پاسخ ساده است.

این دو کشور همچنان از آمریکا عقب هستند و نمی خواهند با آن در بیفتند و ترجیح می دهند با گرفتن امتیازات اقتصادی و سیاسی کم کم و به طور پنهانی خود را کنار بکشند. مواضع ایران: همه می دانیم سوریه خط مقاومت در برابر اسرائیل و آمریکا در منطقه است. لذا با نابودی سوریه به اصطلاح سیاسیون شمارش معکوس برای ایران نیز شروع می شود گرچه ایران از لحاظ نظامی بسیار قدرتمند تر از سوریه است اما نابودی سوریه و تهدید ایران توسط آن یک امتیاز بزرگ برای آمریکاست.

باید توجه داشت که اسرائیل ایران را دارای بمب هسته ای می داند! لذا از حمله سریع به ایران و یا شاید نیروگاه هسته ای بوشهر دست نمی کشد. لذا ایران نیز مخالف حمله آمریکا به سوریه بوده و با دیپلماسی با دو کشور چین و روسیه سعی بر تغییر مواضع آنان دارد. کاری که به نظر شکست خورده است چرا که آنان با موافقت با جنگ در کوتاه مدت و میان مدت سود بیشتری می برند. مواضع کشورهای عربی: در حوزه کشور های عربی اصطلاحی به نام ضد ایران وجود دارد.

آنان همواره سعی بر اتخاذ مواضعی ضد ایران دارند چرا که ایران نیز از قدیم همین گونه بوده. به عنوان مثال در جنگ بین اعراب و اسرائیل آنان معتقدند اگر ایران ار اسرائیل حمایت نمی کرد آنان اسرائیل را شکست می دادند و یا پس از انقلاب اسلامی که ایران مخالف و دشمن اسرائیل شد و بر نابودی این رژیم تاکید کرد اعراب نفع خود را در رابطه با اسرائیل و صلح با آن دیدند.

لذا اعراب نیز در صدد ضربه به مقاومت هستند. به قول شاعر دزد دانا می کشد اول چراغ خانه را. لذا اعراب نیز برای تسلط بر ایران ابتدا به فکر حذف سوریه هستند.
 
کلمات کلیدی : عرفان امانی
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۰۸:۱۸:۲۱
احسنت بر تحلیل کارشناسانه و مبتنی بر واقعیت شما (1624047) (alef-10)
 
مانا
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۰۹:۴۰:۵۰
موافقم..مخصوصا مواضع سود جویانه روسیه و چین که هیچ ارزش انسانی رو بجز فواید اقتصادی و سیاسیشون باور ندارن..ایران نباید خود رو همراه با این دو کشور تصور کنه چون اونها با مبادلات عظیم که با امریکا دارند صرفا با این حمایتهای ظاهری هم سلاح میفروشند هم از غرب امتیاز گرفته و به موقع فضا رو خالی میکنند.. (1624388) (alef-10)
 
مجید
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۰:۵۰:۴۹
به نظرم حمله به سوریه به این راحتی ها نیست و پیچیدگی های خاصی دارد. درست است که روسیه و چین به فکر منافع اقتصادی خود هستند ولی نباید فراموش کرد که با تسلط آمریکا در ساختار قدرت این کشورها که مورد حمله قرار می گیرند، روسیه و چین کم کم جایگاه سیاسی و به تبع آن اقتصادی خود را از دست می دهند. (1624767) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۱:۴۹:۴۲
مسئولین و تصمیم گیران کشور باید با درایت منافع ملی کشور را در این مخاطرات حفظ نمایند (1625073) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۲:۰۰:۰۹
واقعا زیبا نوشتی/با تعغل و دانایی و با علم نوشتید.... (1625136) (alef-10)
 
داورزربار
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۲:۰۶:۱۰
ما نه سوریه نیستیم نه مصر .... ماایرانی هستیم ورهبری آگاه دانا داریم ودرهمه مواقه پشت مقام معظم رهبری ایستاده ایم (1625181) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۲:۴۲:۴۴
چرا ایران مثل روسیه و چین در فکر گرفتن امتیاز از آمریکا نیست .امریکا که بلاخره حمله می کند پس بهتره ایران هم به فکر مردم خودش باشه (1625391) (alef-10)
 
محمد از دهلران
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۲:۵۱:۰۹
با سلام .ازنظر من موضوع سوريه با كشورهائي همچون عراق وليبي فرق دارد زيرا زمان صدام تمام كشورهاي دنيارضايت دادن كه بايدبه عراق حمله كردويا ليبي خيلي ازكشورها موافت كردندن كه قذافي كناررود اما سوريه چنين نيست وامريكا حتي انگليس هم بااو همكاري نميكند پس خطاب من به اوباما اي سيه چهره امريكائي كه سنگ سفيدپوستان را برسينه ميزني اين رابدان كه سوريه تازماني كه دوستاني همچون ايران دارد تونميتواني به اين كشور حتي يه موشك پرتاب كني زيرا باپرتاب يه موشك يك ناو شمانابود خواهد شد واينقدرخوش بين نباشيد كه ماشكست بخوريم شماگر تجهيزات پيشرفته داريد مانيروي ايمان نيروي ايمان چيز الكي نيست تابه حال امتحان شده است ونمونه ان جنگ 22روزه حماس ورژيم صهيونيستي بود اي اوباما وقتي من پسر16 ساله اينطور به تو خطاب ميكنم ديگرواي به حال تو اگر سربازان ما به توخطاب كنند (1625442) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۴:۰۷:۱۴
به عنوان يك مسلمان و ايراني معتقدم در صورت بروز جنگ ايران آشكارا مداخله نظامي كند چون دير يا زود هدف آن كشور ها ايران اسلامي است. (1625873) (alef-10)
 
غضنفر
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۴:۱۱:۵۲
نه بابا اینا حمله بکن نیستن ..............
فقط میخوان سوریه ای ها رو بترسونن



آمرکا آمریکا می شوریمت باریکا (1625903) (alef-10)
 
انار
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۵:۵۹:۳۶
ملت جنایتکار در همه جا ی دنیا نابود است (1626398) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۶-۱۷ ۱۶:۳۴:۰۹
به گفته امام خمینی امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ما را با عراق و افغانستان مقایسه نکنید ما غیرت داریم وطن را ناموس خود میدانیم کوچکترین تجاوزی به ایران مرگ امریکا را در پی خواهد داشت (1626514) (alef-10)
 
امین ع از ایران
۱۳۹۲-۰۶-۱۸ ۱۹:۱۳:۳۲
این را همه باید بدانیم که هر حکومتی اگر از جایگاه مردمی برخوردار باشد پابرجاست و غیر ممکن است سقوط کند.

آیا تا کنون از خود پرسیده اید که چرا رژیم بعثی صدام حسین ظرف دو هفته سقوط کرد ؟

جواب مشخص است چون پایگاه مردمی نداشت

در رژیم های جمهوری و دمکراتیک این ملت بزرگ است که ریس جمهور انتخاب می کند.

اگر اکثریت ملت 20 میلیونی بشار اسد پشتیبان او باشند محال است سقوط کند.
حتی اگر مثل ویتنام شود کافی است سوریه 100 موشک به مراکز حساس اسراییل بزند. هر چه باشد سوریه از حماس فلسطین قوی تر است.

سوریه چند صد عدد موشک بالستیک روسیه را دارد

ضمنا چند صد تن از خلبانان شجاع سوریه برای عملیات انتحاری و کوبیدن هواپیماهای پر از موشک به ناوهای آمریکایی اعلام آمادگی کردند.

در یک کلام آمریکا و متحدانش خیلی احمق هستند اگر به سوریه حمله کنند و اگر ملت بزرگ سوریه جانانه دفاع کنند مانند جنگ 8 ساله ایران آمریکا قطعا شکست می خورد.

مرگ بر آمریکای فاشیست
زنده باد ملت قهرمان سوریه (1630373) (alef-15)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.