مروری بر اخبار مهم روز؛ سفرهای عجیب و غریب اعضای شورای شهر به کشورهای اروپایی/ نظر عباس عبدی درباره خاطرات هاشمی رفسنجانی/ جزئیات ماجرای جنجالی تصادف پورشه با پراید در اصفهان

گروه سیاسی الف،   3980229210 ۲۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

 سفرهای عجیب و غریب اعضای شورای شهر به کشورهای اروپایی/ نظر عباس عبدی درباره خاطرات هاشمی رفسنجانی/ جزئیات ماجرای جنجالی تصادف پورشه با پراید در اصفهان

موضع گیری درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی

قرار است انتخابات هیات‌رئیسه مجلس 5 خردادماه برگزار شود.

اعتمادآنلاین نوشت: در حالی که تاکنون صحبت‌های ضد و نقیضی در خصوص کاندیداتوری محمدرضا عارف برای ریاست مجلس شنیده می‌شد، اما امروز و در جلسه صبح فراکسیون امید مجلس کاندیدا شدن عارف برای ریاست مجلس قطعی شد.

مصطفی کواکبیان در گفت‌وگو با ایلنا، درباره آخرین وضعیت تصمیم گیری در فراکسیون امید در خصوص انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در فراکسیون جلساتی در این زمینه تشکیل شده است که در مجموع باید گفت آقای عارف قطعا در انتخابات هیات رئیسه شرکت می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صحبت شده است که اگر آقای عارف نیامد، من در انتخابات هیات رئیسه مجلس شرکت کنم و اعضای فراکسیون حمایت کامل داشته باشند ولی آقای عارف شرکت خواهند کرد.

خط قرمز فراکسیون مستقلین مجلس مشخص شد

این عضو هیات رئیسه فراکسیون امید با رد برخی شایعه‌ها مبنی بر حضور احمد مازنی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در انتخابات هیات رئیسه برای کرسی نایب رئیسی، گفت: نه این حرف درست نیست. ما دو کرسی نایب رئیسی مجلس را که در اختیار داریم از دست نخواهیم داد وگرنه من از همه آن‌ها بیشتر رای دارم.

شرق نوشت: انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دهم، شاید آخرین مجال برای سنجش توان امیدی‌ها است. پنجم خرداد برای آخرین بار نمایندگان این دوره مجلس باید رئیس و هیئت‌رئیسه را انتخاب کنند. در‌حالی‌که به نظر می‌رسد 11 سال ریاست علی لاریجانی بر قوه مقننه به ایستگاه دوازدهم نزدیک می‌شود. فراکسیون امید از آغاز مجلس دهم به جایگاه نواب رئیس رضایت داده. محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون، هم در این سال رقابت ریاست مجلس را به لاریجانی واگذار کرده. هنوز مشخص نیست که او برای آخرین بار نامزد انتخابات مجلس خواهد شد یا نه.

پرونده تخلفات محرز خصوصی‌سازی‌ها نهایی می‌شود

عادل آذر، رییس دیوان محاسبات با اشاره به اعلام برخی تخلفات سازمان خصوصی سازی در جریان قرائت تفریغ بودجه سال ۹۶، گفت: مواردی که در صحن علنی مجلس درباره سازمان خصوصی سازی مطرح شد رای هیئت عمومی دیوان محاسبات را داشت، یعنی از نظر بخش حسابرسی دیوان این تخلفات محرز است.

قرار جلب پوری حسینی صادر شد

رییس دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه تا ۶ ماه دیگر پرونده تخلفات در خصوصی سازی ها نهایی می شود، اضافه کرد: این نشست و برخاست ها تغییری در یافته های دیوان محاسبات ایجاد نمی کند و تخلفات از نظر دیوان احراز شده و قطعی است و رای هیئت عمومی را دارد که شواهد امر نیز نشان داده که رای دیوان محاسبات تغییری نمی یابد.

عادل آذر: تخلفات سازمان خصوصی‌سازی احراز شده و قطعی است

 خاطرات آقای هاشمی را جدی نگیرید/ چیزهای عجیب و غریبی از خاطراتش در می‌آید

تسنیم نوشت: روزنامه سازندگی در روزهای گذشته در گزارشی از نقش‌آفرینی آیت‌الله هاشمی در انتخابات دوم خرداد به‌نفع خاتمی نوشته بود، با این‌حال تحلیل ارگان حزب کارگزاران با استناد به خاطرات سایر افراد رد می‌شود...

هاشمی رفسنجانی دوم خرداد ۷۶ از چه‌کسی حمایت می‌کرد؟

اولین‌بار صحت همراهی مرحوم هاشمی با جریان چپ آن زمان، در مصاحبه جنجالی سال گذشته موسوی خوئینی‌ها با خبرگزاری جمهوری اسلامی به‌چالش کشیده شد. وی برای اولین‌‌بار مدعی شد که آن خطبه معروف نه در حمایت از خاتمی، بلکه به‌اصرار اطرافیان ناطق‌نوری خوانده شده بود.

عباس عبدیT فعال سیاسی اصلاح طلب طی مصاحبه‌ای که با مجله اندیشه پویا داشته، درباره مواضع و خاطرات مرحوم آیت الله هاشمی در انتخابات سال ۷۶، عملکرد دولت اصلاحات و راهبرد رئیس دولت سازندگی در انتخابات وقت ریاست جمهوری موضع گیری داشته که در ادامه بخش هایی از آن را به نقل از باشگاه خبرنگاران می خوانید:

* آقای هاشمی به دنبال انتخابات با مشارکت مردمی بالا نبود. یک انتخابات هدایت‌شده و برنامه‌ریزی‌شده را مدنظر داشت. به نظرم این تفاوت آقای هاشمی با مقام رهبری است. رهبری همیشه به دنبال حداکثر مشارکت بودند...

*به نظرم هاشمی به لحاظ فکری در انتخابات 76، دنبال یکی از این سه نفر بود: در درجه اول آقای ولایتی، بعد آقای روحانی، و بعد آقای حبیبی. اما ترجیح عملی او آقای حبیبی بود...آقای خاتمی اخراجی کابینه آقای هاشمی بود. استعفا داده و از آن خارج و اخراج شده بود. ضمن این که وابسته به مجمع روحانیون بود که شکاف جدی با آقای هاشمی در انتخابات مجلس چهارم و در مجموع داشتند. پس طبیعی است که آقای هاشمی علاقه زیادی به حضور آقای خاتمی نداشت.

*اگر آقای هاشمی می‌خواست، می‌توانست در خاطراتش بنویسد که مثلا پیروزی آقای ناطق‌نوری مفید نیست. خاطراتش که دست خودش بود، چرا این را ننوشته؟ مگر این که بگوییم نمی‌خواسته این‌ها را بنویسد. این همان ایرادی است که به این خاطرات هست. چیز‌های عجیب و غریبی از آن در می‌آید که عموما استنتاجات شما از لابه‌لای خطوط است. خاطرات شخصی که دیگر نباید لابلای سطورش گشت؟

* ترجیح آقای هاشمی این بود که کسی منتسب به خودش و دولت خودش و احیانا ادامه دهنده راه او و شنونده حرف او، رییس‌جمهور شود. ولی درمورد این که آقای هاشمی کارگزاران را به حمایت از آقای خاتمی ترغیب کرده، به نظرم خود کارگزاران باید توضیح دهند. اگر چنین بود چرا آقای هاشمی در خاطراتش در این خصوص چیزی نگفته است؟ می‌توانست این کار را بکند. اگر این کار را کرده بود، یا به کسی توصیه کرده بود باید آن را درخاطراتش می‌نوشت. پس خاطرات به چه دردی می‌خورد؟ برای همین می‌گویم که بهتر است خیلی روی خاطرات آقای هاشمی حساب جدی باز نکنید.

حکم دادگاه بدوی یاسین رامین؛ ۱۷ سال حبس

فارس نوشت: حکم یاسین رامین در پرونده‌های مطرح شده صادر شد.حکم وی در دادگاه بدوی ۱۷ سال محکومیت است و  آنچه اجرایی خواهد شد حکم حبس به مدت ۷ سال است.

محکومیت «یاسین رامین» در پرونده شیرخشک‌های آلوده وارداتی به ۱۷ سال حبس

حرف و حدیث‌هایی درباره سفرهای خارجی اعضای شورای شهر

خبرآنلاین نوشت: پس از انتشار لیست سفرهای خارجی کارکنان شهرداری تهران در دوره جدید که در آن، نام برخی از اعضای شورای شهر هم به چشم می خورد که به مقاصدی مانند سوئیس، اسپانیا و آفریقای جنوبی سفر کرده بودند، حرف و حدیثهای زیادی درباره سفرهای غیرضروری اعضای شورای شهر مطرح شد. تا جایی که برخی منتقدان از این سفرها به مقاصد گردشگری مانند دامنه های آلپ در سوئیس و سواحل اقیانوس اطلس در اسپانیا، به عنوان سفرهای تفریحی یاد کردند که دلایل مانند رونمایی از مجسمه بوعلی سینا و شرکت در اجلاس اقتصاد برای آن عنوان شده است.

مجید فراهانی، عضو ناظر شورای شهر در کمیسیون سفرهای خارجی کارکنان شهرداری می گوید اصلا از برخی از این سفرها خبر نداشته است. این اظهار بی اطلاعی به شایبه های مختلف سفرهای خارجی غیرضروری کارکنان شهرداری و اعضای شورای شهر دامن می زند.

حسین هدایتی اعدام نمی‌شود

وکیل تسخیری حسین هدایتی در واکنش به انتشار خبر صدور حکم اعدام برای هدایتی در فضای مجازی گفت: هنوز حکم حسین هدایتی ابلاغ نشده است.احتمال صدور حکم اعدام برای حسین هدایتی وجود ندارد، زیرا در کیفرخواست هیچ درخواستی مبنی بر صدور حکم اعدام مطرح نشده است.

آخرین وضعیت «اتهام پولشویی» هدایتی

تصویرمان در ضیافت رئیس جمهور سناریویی نداشت

روزنامه ایران نوشت: در حاشیه دیدار افطاری فعالان سیاسی با رئیس جمهوری که شنبه هفته گذشته برگزار شد، یک عکس بسیار پر بازتاب شد آنجا که بهزاد نبوی و احمد توکلی دو چهره شاخص از دو جناح سیاسی اصلاح‌طلب و اصول‌گرا که برخی حتی اختلافات آنها در کابینه میر حسین موسوی را عامل ایجاد جناح چپ و راست می‌دانند، جلو دوربین محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی قرار گرفتند.

توکلی گفت: کاملاً تصادفی بود. لااقل از نظر من تصادفی بود، چون من برنامه‌ای برای این کار نداشتم و نمی‌توانم به آنان هم نسبت بدهم که از این عکس مقصود دیگری داشتند. ما ناگهان با هم برخورد کردیم، مضافاً اینکه ما (من و آقای نبوی) سال‌ها با هم کار کردیم...

توکلی : باید از هر اتفاقی که اتحاد سیاسی را تقویت می‌کند استقبال کرد

بهزاد نبوی هم گفت: هیچ برنامه‌ریزی قبلی وجودنداشت، مگراینکه مدعی شویم آقای روحانی برنامه دعوت افطارخود را باهدف گرفته شدن عکس فوق ترتیب داده است؟ !!من وآقای توکلی حدود۴۰سال باافت وخیزهایی باهم رابطه داشته‌ایم...

محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی هم گفت: اگر چه نیازی نیست که همگان می‌دانند اما برخلاف ادعای کیهان هیچ سناریوی از پیش تعریف شده‌ای درکارنبود...

جزئیات دعوت از احمدي‌نژاد در مراسم افطاری باهنر

شرق نوشت:... دعوت از محمود احمدي‌نژاد در مراسم افطاري جامعه اسلامي مهندسان با اصرار ثمره‌هاشمي و هماهنگي محمدرضا باهنر بوده است؛ همان مراسم افطاري‌ كه ناطق‌نوري هم دعوت داشت و به محض اينكه ديد احمدي‌نژاد هم آمده است، افطاري را ترك كرد. احمدي‌نژاد در مراسم ترحيم پدر ثمره‌هاشمي هم شركت كرده بود...

دولت مصوبه مجلس را اجرا نمی کند

محمدرضا صباغیان، نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس در تذکری به دولت در خصوص بحث افزایش حقوق‌ها، اظهار داشت: دولت قانون مصوبه مجلس را در خصوص افزایش ۴۰۰ تومانی حقوق‌ها به همراه ۱۰ درصد اجرا نکرده است و باعث شده چندین میلیون کارمند و کارگر نسبت به مجلس بدبین شوند لذا از هیئت رئیسه مجلس خواهش می‌شود در قبال این تخلف دولت اعلام موضع کند.

علی‌اصغر یوسف‌نژاد، عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست هیات رییسه مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حقوق‌ها گفت که اعضای هیات رییسه بر اجرای مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق و به اضافه تا ۱۰ درصد اصرار کردند.

  ورود مدعی‌العموم به پرونده تصادف جنجالی بچه پولدار اصفهانی

دادستان اصفهان در پاسخ به این سؤال که آیا دادستان به عنوان مدعی العموم به حادثه برخورد پورشه با پراید در اصفهان ورود کرده یا خیر گفت: بله، این حادثه گزارش شده و فعلا در حال مراحل تحقیقات مقدماتی است.

فارس نوشت: بامداد روز پنجشنبه 26 اردیبهشت سال جاری تصادف یک دستگاه پورشه با پراید در خیابان کارگر منجر به مرگ راننده پراید شد، کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی علت وقوع این حادثه را سرعت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله طولی توسط راننده پورشه اعلام کردند، انتشار تصاویری از این حادثه و اظهارات مالکان خودرو در صحنه تصادف در شبکه‌های اجتماعی حواشی زیادی را به دنبال داشته است.

هفت صبح هم نوشت: فیلم پورشه ای که تصادف کرد و راننده آن دختری بود که می گفت" کشتم که کشتم، می دونید پدرم کیه! دست دست می چرخد همین موضوع سبب شد تا مالک قبلی خودرو در تماس با رسانه ها به شرح بخشی از واقعایات پرداخت. او درباره خودرو پورشه خود به گفت: «من این خودرو را حدود پنج ماه پیش به شخص دیگری به طور قسطی فروختم. آن شخص، پدرِ راننده بوده که ابتدا فرار کرده و حالا دستگیر شده است...

مالک پورشه مرگ، یک پسر 27 ساله/ مادر قربانی: گفته‌اند دیه پسرت را می‌دهیم

«فرهاد طاهری» فقط بیست سال سن داشته... (برخی خبرگزاری‌ها به اشتباه نوشته‌اند 40 ساله بوده) چهارشنبه شب در راه برگشت به خانه تصمیم می‌گیرد که بنزین بزند و بعد به خانه برود. او اما هیچ وقت بازنگشت... آن رانندگان پورشه در کورس شبانه و سرخوشانه خود با او تصادف می‌کنند و «فرهاد» را خانواده‌اش می‌گیرند.

فرهادی که تازه وارد سن بیست سالگی شده بوده و دانشجوی رشته کامپیوتر بوده است.

المیرا شریفی، مجری شبکه خبر هم در توییتر نوشت: فرهاد طاهریان دانشجو و ورزشکار ۲۱ ساله، قربانی عشق سرعت دو بچه پولدار اصفهانی شد...