پایگاه خبری القدس العربی گزارش می دهد؛ کابوس جدید صهیونیست ها در جهان غرب!

  4020814096 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

پایگاه خبری القدس العربی در گزارشی می نویسد: «نسل جوانِ کشورهای غربی، دیگر، زندانیِ روایت های خاص و محدودی که دستگاه های فکری و سیاسی غربی و اسرائیلی از طریق رسانه ها، آموزش، سیاستمداران مختلف و آموزه های حزبی به آن ها در مورد مساله فسلطین ارائه می کنند، نیستند.»

به گزارش الف؛ پایگاه خبری "القدس العربی" در گزارشی به رونمایی و افشای کابوس جدید صهیونیست ها در قلب کشورهای غربی پرداخته است. این پایگاه خبری بر این باور است که ظهور جنبشی از جوانان غربی که با ریشه های مختلفی عربی، اسلامی، یهودی و مسیحی، فعالانه در برابر جنایات و روایت های انحرافی رژیم اشغالگر قدس و جریان های متحد با آن می ایستند و در کنار این مساله، دست به افشای واقعیات های سیاه آن ها در شبکه های اجتماعی و همچنین راهپیمایی های گسترده در حمایت از ملت فلسطین می زنند، چالش های جدی و عدیده ای را برای صهیونیست‌ها و متحدان غربی آن ها نه فقط در شرایط کنونی، بلکه در آینده نزیک نوید می‌دهند. معادله ای که در کلیت خود نشان می دهد نسل های جوانِ کشورهای غربی دیکر اسیرِ روایت های دستگاه های تبلیغاتی و سیاسی صهیونیست ها و متحدان بین المللی آن ها نیستند. 

پایگاه خبری القدس العربی در گزارش خود می نویسد:

«"نیازی نیست فلسطینی، عرب یا مسلمان باشید تا با آرمان فلسطین ابراز همبستگی کنید و اشغالگری اسرائیل در سرزمین فسلطینی ها را محکوم کنید". این گزاره پاسخی به موضع گیری مشهور جو بایدن رئیسی جمهور آمریکا است که زمانی گفته بود "یک فرد نیازی ندارد که لزوما یهودی باشد تا خود را صهیونیست و وفادار به اسرائیل در نظر گیرد". 

اضافه بر این، برگزاری راهپیمایی و اعتراضات گسترده در حمایت از ملت فلسطین در بسیاری از کشورهای غربی نشان داده که شمار قابل ملاحظه ای از یهودیان، لزوما صهیونیست نیستند و از رژیم اسرائیل نیز حمایت نمی‌کنند. 

این اعتراضات و راهپیمایی ها همچنین در کشورهای غربی در اعتراض به حمایت جهان غرب از سیاست ها و رفتارهای وحشیانه رژیم اشغالگر قدس که در تضاد صریح و آشکار با اصولی هستند که غربی ها سال هاست خود را در آن ها مدعی می دانند، انجام گرفته و می گیرند. جنگ غزه تا حد زیادی استانداردهای دوگانه دولت های غربی در نگاه به رخدادها و تحولات بین المللی را به نمایش گذاشت و به طور خاص نشان داد که تا چه اندازه نوعِ نگاه غرب به دو رویداد مشابه نظیر جنگ های اوکراین و غزه می تواند متفاوت باشد. 

در عین حال، برگزاری اعتراضات و راهپیمایی های گسترده در کشورهای غربی، از ظهور نسلی جدید و جوان در این کشورها خبر می دهد که دیگر به روایت ها و گفتمان های تحمیلی به خود در رابطه با منازعه فلسطینی ها و اسرائیل اعتماد نمی کنند و البته که انتقادات جدی را از حمایت بی چون و چرایِ غرب از جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین که سال هاست شاهد آن هستیم، مطرح می سازند. حمایت هایی که تا حد زیادی در حوزه‌های رسانه ای و تبلیغاتی در جهان غرب، جلوه های عینی خود را به نمایش می گذارند. 

در این نقطه یک سوال عمده و محوری مطرح می شود: چه چیزی جوانان در غرب و اقصی نقاط جهان (چه مرد و چه زن) را واداشته تا به خیابان های کشورهای خود بریزند و چفیه بپوشند و پرچم فلسطین را حمل کنند و در قالب بنرها و پلاکاردهای مختلف، جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین را محکوم کنند؟ 

صحنه هایی که این روزها به کرات در کشورهایی نظیر نیوزیلند، استرالیا، ژاپن، کانادا، ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، بریتانیا، فرانسه، بلژیک، دانمارک، سوئد، و دیگر کشورها به وضوح قابل مشاهده است. چه چیزی سبب شده تا جوانان در جهان غرب تا حد زیادی روایت های کلیشه ای در مورد منازعه فلسطینی ها و رژیم اسرائیل را زیر پا بگذارند و البته که در جریان درگیریهای جاری در غزه نیز رویکردهای متفاوتی را از آنچه جریان های سیاسی و رسانه ای اسرائیلی و غربی عنوان می کنند، در پیش گیرند؟ 

چه شده که این مرتبه جوانان غربی که تحرکات حمایتی خود از ملت فلسطین را پیشتر در قالب دانشگاه ها و کالج ها و نهادهای جامعه مدنی دنبال می کردند، اکنون به خیابان ها ریخته اند و اعتراضات گسترده ای را رقم می زنند؟ چه چیزی سبب شده که آن ها نه فقط در عرصه میدانی و در قالب برگزاری راهپیمایی و تظاهرات، بلکه در شبکه های اجتماعی نیز به نفع ملت فلسطین فعال شوند و نسبت به آنچه اکنون در نوار غزه می گذرد، اطلاع‌رسانی کنند؟ 

رویدادهایی وحشتناکی که وقوع آن ها به ویژه علیه زنان و کودکان حقیقتا دردآور است؟ چه چیز سبب شده تا این جوانان در فضای مجازی با حامیان اسرائیل مباحثات جدی را انجام دهند و روایت های جعلی آن ها در مورد مسائل مختلف را زیر سوال ببرند؟ چه چیزی سبب شده تا جوانان غربی به صراحت دیدگاه های مغرضانه رسانه‌های غربی در مورد تحولات جاری با محوریت جنگ غزه را زیر سوال ببرند؟ معادله ای که مخصوصا در آمریکا خود را در قالب کاهش قابل توجه اعتماد عمومی به رسانه های این کشور نشان داده است. مساله ای که در چهارچوب نظرسنجی های مختلف در این کشور نیز مستند شده است. 

پاسخ به همه سوالات مذکور این است که نسل جوان کشورهای غربی دیگر زندانیِ روایت های خاص و محدودی که دستگاه های فکری و سیاسی غربی و اسرائیلی از طریق رسانه ها، آموزش، سیاستمداران مختلف و آموزه های حزبی به آن ها در مورد مساله فسلطین ارائه کرده و می کنند، نیستند. 

در عوض، این نسل در فضای بازِ اطلاعات سیر می کنند و دست به تحقیق می زنند و تا حد زیادی به واکاوی ریشه های درگیری های جاری میان سرائیل و فلسطینی ها می پردازند. رویه ای که در نوع خود آن ها را با بافت و چهارچوب های اصلی و محوری شکل گیری رژیم اشغالگر قدس که همچنان نیز نفس می کشد، آشنا می سازد. تردیدی نیست که اگر دولت های استعمارگر غربی کنار اسرائیل نایستاده بودند، این رژیم تا به اکنون دوام نمی‌آورد. در این زمینه، آمریکا، انگلستان و تمامی متحدانش، کنشگران محوری در تداوم بقای اسرائیل به حساب می آیند. 

در این میان آنچه توجهات و البته ستایش های زیادی را بر می انگیزد این نکته است که شمار قابل ملاحظه ای از جوانان آگاهِ غربی، یهودی هستند و این افراد این جرات و شجاعت را پیدا کرده اند تا روایت های نخ نما در مورد اعراب و مسلمانان و فلسطینی ها که سال ها به آن ها از سوی صهیونیست ها تحمیل شده را کنار بگذارند و رویکردهای جدید و واقعی را اتخاذ کنند. 

همین میل و گرایش این طیف ها به کسب آگاهی، بسیاری از پرده ها را از جلوی چشم آن ها کنار زده و به آن‌ها اجازه داده تا واقعیت ها را بدون سانسور مشاهده کنند. واقعیت هایی که جدای از کارزارهای تبلیغاتی غرب و اسرائیل هستند. کارزارهایی که دهه ها ذهن و تفکر و زندگی آن ها را بمباران کرده اند. 

این جوانان یهودی که شمار قابل توجهی از آن ها خانم نیز هستند، صرفا محدود به خود نیز نبوده اند و به نحوی فعال اقدام به بارگذاری ویدئو و همچنین محتوا در شبکه های اجتماعی جهت روحیه دادن به همتایان خود می‌کنند تا شاید آن ها نیز در مسیر درست قدم بگذارند و آگاهانه رفتار کنند. روندی که حاکی از این است که انگار یک جنبش از جوانان موثر و آگاه در حال شکل گیری است. 

جنبش جوانان غربی با ریشه های مسیحی و یهودی و نَه لزوما مسلمان و عرب که پیوندهای عمیق تری را با آرمان فلسطین دارند، موضوعی است که تحلیل و ارزیابی آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. دلیل این مساله نیز این است که این جنبش به تدریج به یک نیروی فشار قدرتمند تبدیل می شود که در بسیاری از معادلات از وزنِ راهبردی برخوردار می شود. 

اهمیت این جنبش نه فقط در ایجاد آگاهی میان بخشی از افکار عمومی کشورهای مختلف، بلکه همچنین در ایجاد تغییر تدریجی در روند تحولات آتی خود را نشان خواهد داد. این جنبش می تواند به یک نیروی انتخاباتی و سیاسی تبدیل شود که در نوع خود قادر است بسیاری از سیاست های رسمی جهان غرب را دچار تغییر و تحول کند. 

این جنبش فعال، قوی، و نویدبخش جوانان غربی در چندین دهه قبل توانست روند و میزان آگاهی ها در مورد زشتی نظام آپارتایدی در آفریقای جنوبی را برملا کند و یک نقطه پایان برای آن قرار دهد. در این راستا، این سوال مطرح می شود که اگر این جنبش خیلی زودتر از این ها در مساله فلسطین به سلاح دانش، رسانه و فناوریهای ارتباطی مجهز می شد، چه اتفاقات بزرگی رخ می داد؟ باید اذعان کنیم که هیچ چیزی قدرتمند‌تر از "حقیقت" نمی تواند بساط دروغ و تبلیغات بی‌پایه را برچیند.»

لینک: 

https://www.alquds.co.uk/%d8%ac%d9%8a%d9%84-%d8%b4%d8%a8%d8%a7%d8%a8%d9%8a-%d8%ac%d8%af%d9%8a%d8%af-%d9%81%d9%8a-%d8%a7%d9%84%d8%ba%d8%b1%d8%a8