نظرات برگزیده مخاطبین الف: لطفا از ثروتمندان مالیات بگیرید/ چرا روحانی در دوران کرونا از دفترش خارج نشد؟/ رئیسی بدون همراه‌کردن مردم موفق نمی‌شود

  4000610064 ۱۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه شده مشارکت می کنند. بسیاری از این نظرات گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبین «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

خبر بازگشایی حضوری همه مدارس از اول آبان ماه با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*بدون واکسینه شدن ۹۰ درصد مردم و ریشه کن شدن نسبی بیماری من ترجیح میدم دخترم ترک تحصیل کنه.کسی نمیتونه توی توهماتش واسه دیگران تعیین تکلیف کنه.

*برا کلاس اولی ها که واقعا یه سال ترک تحصیل خیلی خوبه هم از خطرات احتمالی کرونا دور میمونن هم با آموزش مجازی کلاس اولی چی یاد می گیره ؟!! غیر از یک سری آموزش های نیم بند که کار یادگیری در سالهای بعد رو هم براش سخت تر می کنه !

*روزی ۱۰۰۰ نفر داره میمیره بعد ما حضوری بریم‌مدرسه . تازه واکسن هم بزنن کرونا میگیره ولی خفیف تر

*من بچمومدرسه میفرستم چون واقعامجازی چیزی یادنخواهدگرفت حتی نوشتن اسمشو

*داشتن یه بچه بیسواد یا کم سواد خیلی بهتر است تا از دست دادن آن بچه.

*مجازی فقط معلم بیچاره خودشو خسته میکنه بچه نتشو روشن میذاره میره میخوابه... دریغ از یادگیری

*هیچ تضمینی وجود نداره بچه ها برند مدرسه ایمن باشند مگه همه بچه ها با سرویس میرن کلی با اتو بوس وغیره. چرا عاقلانه فکر نمیکنید هر روز یه تصمیم می گیرید باعث استرس میسازد ما بچه هامون و حداقل امسال نمیفرستیم

*با این که خودم و همسرم واکسن زدیم الان از آخرین مسافرتی که رفتیم 24ماه می کرده و از شهرمون بیرون نرفتیم و مهمانی و دورهمی هم تعطیله می خوام بدونم بقیه خانواده ها هم مثل من رعایت کردن مسلما نه مدرسه ای که 500دانش آموز داشته حالا نصف هم کنند حتی یک چهارم هم باشه میشه در یک زنگ تفریح 125دانش آموز توی حیاط مدرسه. لطفا واقع بین باشید

*بنا به دلایل ذیل فرستادن بچه ها به کلاسها ریسک بزرگی است : ۱- کامل نبودن واکسن گروهای درگیر تا زمان بازگشایی ۲- ابتلای کودکان ‌ونوجوانان به سویه های جدید ویروس وشدت بیماری ۳- بازیگوشی و سهل انگاری کودکان دررعایت کامل پروتکلهای مراقبتی

*مدارس باید باز بشه دانش آموزاها خیلی افت کردن اونایی هم که دارن میگن ما نمی‌ فرستیم ۵۰ درصدشون همه جا میرن به جز مدرسه بعدشم مجازی درس خوندن برای اونی که هدفش پیشرفت توی درس نیست کاری نداره

*.به فرض همه افراد وابسته یعنی والدین ومعلمان و کارمندان مدارس و سرویس مدارس و ..تا اخر ابان دو دوز واکسن را بزنند (که بااین سرعت واکسیناسیون محال هست ) ایمنی واکسن دو ماه بعد حاصل می شود ..یعنی اواخر دی ماه ضمن اینکه مگر همه دانش اموزان از سرویس استفاده می کنند بسیاری از مترو و اتوبوس و تاکسی استفاده میکنند ایا دانش اموزان در این گونه مکان ها ایمن هستند .

***

«یک دستور کار مهم چهار ساله در دولت» عنوان یکی از یادداشت‌های پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید:

*همزمان با رساندن مالیات گیری به سطح کشورهای دارای اقتصاد پیشرفته، باید انحصار ها و تعارض منافعها وتورم وکنترل نقدینگی وبانکداری هم به سطح اون کشورها برسد!

*چرا دولت نمی تواند مالیات بگیرد • عدم اطمینان مردم به صداقت دولت مردان • مشکلات تاریخی و فرهنگ نپرداختن مالیات • دزد نپنداشتن فرار مالیاتی • عدم ثبت فروش و درآمد • عدم استفاده از کامپیوتر و اینترنت • استفاده از پول نقد دریافت یارانه(مستقیم و غیر مستقیم ) و نپرداختن مالیات قرضی است که ملت دیر یا زود باید آن را بصورت تورم پرداخت کنند

*در حال حاضر ملت دو نوع ماليات بطور رسمي پرداخت مي كنند مستقيم و غير مستقيم گراني اجناس را هم به اين نوع دو ماليات اضافه كنيم

*برخی شرایط لازم برای گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد مبتنی بر مالیات ستانی هوشمند به شرح زیر است: 1 - وجود رسانه های آزاد و مستقل به عنوان بازوی نظارتی مالیات دهندگان 2 - وجود فضای کسب و کار پایدار و جهان محور 3- وجود ساختار های قوی و شفاف نظارتی بر گردش مالی افراد حقیقی و حقوقی اگر این شرایط فراهم است سیاست مالیاتی دولت صد در صد قابل تحقق است در غیر اینصورت نتیجه کار از همین الان مشخص است.

*دست در جیب مردم عادی نکنید. مالیات را ثروتمندان باید بدهند.

*چرا یک تولید کننده میلیاردر نباید مالیات دهد و آنوقت من معلم که تمام زندگی ام یک آپارتمان یا زمین کوچک است باید مالیات بدم؟ از پزشکان و هنرمندان و ثروتمندان مالیات بگیرید. از وارد کننده ها نسبت به تولید کننده مالیات بگیرید اما مالیات تولید کننده را هم صفر نکنید.

*دود گرفتن مالیات بیشتر تنها به چشم طبقات ضعیف می رود. پولدار هیچوقت از جیبش به دولت پول نمی دهد. بلکه از ضعفا آن پول به اضافه بهره اش را گرفته و به دولت می دهد.

*(پاسخ به کامنت بالا)خیلی از کشورها با گرفتن مالیات از قشر سوداگر و مرفه هم تورم پایینی دارند و هم باز توزیع بین قشر ضعیف

***

مخاطبین الف درباره مطلب «صبح جمعه با رئیس‌جمهور جديد» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می خوانید: 

*درسته کاری نمیتونه بکنه ولی همین که داره تلاشش را میکنه از صد تا مثل روحانی تنبل و مغرور بهتره

*باید دیدنتیجه این سفر ها چی هست؟

*اقا شما شرایط رو برگردون به حالتی که بشه زندگی کرد ، از هر مکان و هر زمانی که میخوای کارت رو انجام بده! میخوای فقط جمعه ها ، هر جور میخوای کار کنی ، بکن ، فقط نتیجه داشته باشه.

*اونایی که از رئیسی توقع معجزه دارن همونایی هستن که به روحانی رای دادن و فکر می‌کردن با برجام دلار میشه ۱۰۰۰ تومن، احتمالا این دوره هم توی انتخابات شرکت نکردن!!

*(پاسخ به کامنت بالا)چون امیدوار بودن به یک رئیس جمهور باید لال بشن؟ چون امید داشتن که اوضاع بهتر میشه باید لال بشن؟ چون با رای ندادن اعتراض خودشونو نشون دادن باید لال بشن؟

*« سفر صبح جمعه رئیس‌جمهور يادآور » سفرهای استانی آقای احمدی نژاد است . همانقدر که ژست های جهادی انقلابی دولت احمدی نژاد از سال ۸۴ مفید بود ، اینگونه سفرها مفید خواهند بود.

*8 سال دیگه همین جملات رو برای رییس جمهور بعدی تکرار میکنین.و چقدر آشناست این حرفها.سالهاست که این سیاست دیگه کهنه شده

*روحانی چرا در مدت 20 ماه کرونا از دفتر کارش خارج نشد ؟!

***

«۱۵ نکته برای کمک به دولت سیزدهم» عنوان یکی از یادداشت‌های پربحث الف در هفته گذشته بود. تعدادی از نظرات مخاطبین الف درباره این مطلب را می‌خوانید:

*تا موقعی که مردم رو با خودتون همراه نکنید به هیچ ثمری نمیرسید به هر حال انتخابات اخیر نشون داده بیش از نصف مردم سلیقه ای متفاوت با شما دارند و شما اون نصف رو نادیده میگیرید

*اولين كمك به دولت هشدار به نيفتادن در دام كساني است كه نسخه هاي پرطمطراق وخنثي ميپيچند.

*یادمان باشد بهانه ای دیگر وجود ندارد همه نهادها و قوا و..دست نیروهای شریف انقلابی است و مردم دیگه عمل میطلبند در گام نخست کاهش نرخ دلار و مهار تورم و مهار کرونا تا پایان سال مد نظر قرار گیرد که با این نشانه خوب به استقبال سال بعد برویم با عمل کردن و موفق شدن مدیریت صحیح انقلابی و جهادی را به دیگران و منتقدان یاد دهیم و الگو سازیم

*حتی با برقراری رابطه با کشورهای بزرگ به دلیل ناکارآمدی شدید در ادارات دولتی بهبود شرایط موقتی است

*الگوی اسلامی ایرانی همین است که شاهد آن هستیم !!!! نیاز به الگوهای دیگری است

*در بند 15 در مورد وعده ها صحبت شده است. آیا معاون محترم در مورد تولید واکسن به وعده خود عمل کرد؟ یا حداقل توضیحی در مورد آن به مردم داد؟

*با توجه به اینکه مفسدین اقتصادی زیادی ثروت های نجومی و افسانه ای غارت کرده اند و می توانند هر روز بازاری را تحت تاثیر قرار دهند لذا باید با استفاده از قانون از کجا آورده ای و مشروعیت سنجی اموال و قانون اعاده اموال نامشروع را عملیاتی کرد و مفسدین اقتصادی را قلع و قمع نمود ..

*امریکا و 3 کشور خبیث اروپایی باید در سیاست های خود تجدید نظر کنند و دست از تهدید و تحریم و ترور و مداخله در امور داخلی ایران و سایر کشورها بردارند.