توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 193094
امدادهای غیبی، از حسن روحانی تا ادوارد اسنودن
بخش تعاملی الف - حسین رجایی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۱۹
پس از وقوع سونامی بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه، قدرت های جهانی به بهانه موضوعاتی همانند مسئله هسته‌ای، نبود دموکراسی و حمایت ما از سوریه، برای تشکیل یک اجماع جهانی علیه ما کوشیدند و متأسفانه کشورهای بسیاری را در این مسیر با خود همراه ساختند. اما اکنون، پس از دو سال به یکباره فرصت‌های بی‌نظیری برای شکستن حلقه محاصره دشمنان پدید آمده و صدای ترک خوردن پایه‌های این اجماع شکننده به گوش می‌رسد. این فرصت‌های استثنایی چنان پی در پی و مکمل هم بوجود می‌آیند که تحقق امدادهای غیبی را در ذهن تداعی می‌کنند. اکنون نوبت ماست تا در عبور از پیچ تاریخی، این چالش را به فرصتی بزرگ برای ملت ایران مبدل سازیم. بی‌شک، وظیفه دستگاه دیپلماسی دولت آقای روحانی در این زمینه از همه سنگین‌تر است. رخدادهای پی در پی اشاره شده که در ادامه می‌آیند، بشدت یکدیگر را تشدید کرده، فضای پر از فریب و دروغ اجماع علیه ملت ما را برای همه اجماع‌کنندگان عیان می‌سازند:

۱. در سوریه: به ناگاه ورق برگشت، در حالیکه نیروهای مدافع نظام، هر روز بیشتر عقب می‌نشستند، پس از تصرف شهر القصیر با بسیج نیروهای مردمی و ورود حزب ا... به صحنه، روند نبردهای میدانی معکوس گردید. از آن زمان تا کنون پیشروی‌های ارتش و شکست‌های پی در پی مخالفان همچنان ادامه دارد. این تحولات جدید، واقعیت‌های موجود در سوریه را برای افکار عمومی عیان ساخت و به زودودن غبارها و شفاف‌تر شدن حقیقت آنچه در سوریه می‌گذرد به جهانیان کمک کرد.

۲. در ترکیه: به‌عنوان مهم‌ترین حامی تروریست‌های سوریه، شورش‌های اجتماعی به بهانه تخریب پارک گزی آغاز گردیده و به سرعت دامنه آن فراگیر شد. از آن‌جا که ستون اعتراضات را نیروهای لاییک پایه‌ریزی کردند، غربی‌ها با وجود خوش‌خدمتی‌های فراوان دوسال اخیر اردوغان، او را تنها گذاشته، پشت سر معترضان قرار گرفتند. این مسئله درگیری‌های لفظی زیادی را بین مقامات دو طرف در پی داشت. از سوی دیگر هم‌زمان شدن این مسئله با شورش‌های مشابه در برزیل، شائبه حضور قدرت‌های بزرگ در پشت پرده این حوادث، به جهت ضربه زدن به اقتصادهای نوظهور ترکیه و برزیل را تقویت نمود.

۳. در ایران: انتخابات ریاست جمهوری با شکوه هرچه بیشتر برگزار شد. مشارکت گسترده مردمی از سویی و نتیجه غیرقابل پیش‌بینی آن از سوی دیگر، مانور دموکراسی بود که افکار عمومی را در بهت فرو برد. تحقق حماسه‌ی سیاسی، تمامی معادلات دشمنان را به‌هم ریخته، تبلیغات منفی چندین ساله‌شان را به یکباره خنثی نمود.

۴. در مصر: دولت مرسی با کودتای نظامی و حمایت نیروهای لیبرال سرنگون شد. سقوط دولت اخوان ‌المسلمین، حمایت پوشالی بسیاری از حامیانش را آشکار ساخت. رژیم‌های مرتجع و دولت‌های غربی برخلاف شعارهای خود از کودتاچیان حمایت کردند. این اتفاق نیز، نقاب از چهره‌ها افکند تا همگان بتوانند در پس پرده های فریب، دوستان و دشمنان خود را بهتر بشناسند.

۵. در عرصه جهانی: به لطف دولت‌های چین و روسیه، پدیده‌ای به نام ادوارد اسنودن ظهور کرد. اسنودن و تحولات مرتبط با او در سه مرحله اتفاقات مبارکی را رقم زدند:

۱. در مرحله اول حمایت‌ها از او، روابط چین و روسیه با آمریکا را خدشه‌دار نمود.

۲. در مرحله دوم افشاگری‌هایش، انتقادات صریح و جدی اتحادیه اروپا از آمریکا را در پی داشت.

۳. و در مرحله سوم، تلاش احمقانه و نافرجام برای بدام انداختن او در هواپیمای رییس جمهور بولیوی، روابط جامعه مرکوسور با اتحادیه اروپا و آمریکا متشنج ساخت.
 
کلمات کلیدی : حسین رجایی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.