قاتل «توپاک شکور» به ۴۰ سال زندان محکوم شد

  4050722048

«دوین دیویس» برای قتل «توپاک شکور»، رپر مشهور آمریکایی به دست‌کم ۴۰ سال زندان تا حبس ابد محکوم شد.

قاتل «توپاک شکور» به ۴۰ سال زندان محکوم شد

به گزارش ایسنا، «دوین دیویس» (Keffe D)، رییس پیشین یک دارودسته خلافکار در کالیفرنیا به جرم هدایت و سازمان‌دهی تیراندازی مرگبار سال ۱۹۹۶ به «توپاک شکور»، رپر مشهور، به دست‌کم ۴۰ سال زندان تا حبس ابد محکوم شد.

«گاردین» نوشت، ‌ «شکور» در تاریخ ۷ سپتامبر ۱۹۹۶ میلادی، اندکی پس از تماشای مسابقه بوکس «مایک تایسون» در نزدیکی بلوار اصلی لاس‌وگاس به رگبار بسته شد. او چند روز بعد بر اثر شدت جراحات درگذشت.

پرونده قتل این خواننده تا چندین دهه، حل‌نشده باقی ماند و به یکی از بزرگترین معماهای دنیای هیپ‌هاپ تبدیل شد. «دیویس» تنها فردی است که در ارتباط با قتل شکور محکوم شناخته شده است.

«سکیاوا شکور»، خواهر این خواننده رپ و «موریس شکور»، برادر ناتنی این رپر، خواستار اشد مجازات برای «دیویس» شدند.

«دیویس» در طول جلسه دادگاه اعلام کرده بود که نسبت به حکم پرونده فرجام‌خواهی خواهد کرد.

هم‌زمانی چند عامل، مانع پیشرفت روند تحقیقات در این سال‌ها شده بود. رسم پنهان‌کاری و سکوت در فرهنگ باندهای خیابانی باعث شد برخی از شاهدان تمایلی به همکاری با پلیس نداشته باشند.

«اورلاندو اندرسون»، یکی از اعضای باندهای خیابانی و برادرزاده «دیویس»، به عنوان ضارب احتمالی زیر نظر مسئولان قضایی بود. در شب کشته شدن «شکور»، این ستاره جوان موسیقی رپ با «اندرسون» درگیر شده بود. پلیس لاس‌وگاس با «اندرسون» مصاحبه کرد، اما او هرگز بازداشت نشد و مدتی بعد در سال ۱۹۹۸ درگذشت. اما سرانجام در سال ۲۰۲۳، دیویس به اتهام قتل بازداشت شد.

چیزی که زمینه این پیشرفت بزرگ در پرونده را فراهم کرد، مجموعه مصاحبه‌های رسانه‌ای خود «دیویس» با مانور دادن روی موقعیت خود به عنوان یکی از آخرین شاهدان عینی زنده و انتشار کتاب خاطرات افشاگرانه‌اش در سال ۲۰۱۹ بود. این کتاب خاطرات و مصاحبه به هسته اصلی پرونده دادستان‌ها تبدیل شدند. در طول دادگاه محاکمه «دیویس»، تیم وکلای مدافع او مدعی شدند جزئیات کتاب و مصاحبه اغراق‌شده و ساختگی هستند. آن‌ها همچنین استدلال کردند که هیچ مدرک فیزیکی مانند اسلحه قتل وجود ندارد که دیویس را به جنایت لاس‌وگاس پیوند دهد. در نهایت، اعضای هیئت منصفه حق را به دادستانی ایالت دادند.