انفجارهای پی‌درپی و آتش‌سوزی خانه‌ها در المنصوری جنوب لبنان

  4050628020

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز سه شهرک منصوری، قنطره و کفرتبنیت را بمباران کرد و چندین خانه را به آتش کشید.

انفجارهای پی‌درپی و آتش‌سوزی خانه‌ها در المنصوری جنوب لبنان

به گزارش تسنیم، منابع لبنانی اعلام کردند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی امروز شنبه در ادامه تجاوزات خود به جنوب لبنان، سه عملیات انفجاری را در شهرک المنصوری واقع در جنوب این کشور به اجرا درآوردند.

منابع مذکور افزودند که در جریان این اقدام، نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همزمان چندین خانه را در همین منطقه به آتش کشیدند.

بر اساس این گزارش، انفجارها با خسارات گسترده به منازل مسکونی و زیرساخت‌های شهرک همراه بوده و آتش‌سوزی‌های ناشی از آن، دود غلیظی را در آسمان منطقه پراکنده کرده است.

حملات رژیم صهیونیستی به 3 شهرک در جنوب لبنان

به گزارش منابع محلی، ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز شهرک‌های منصوری، قنطره و کفرتبنیت را هدف حملات هوایی قرار دادند. همزمان، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز شهرک کفرتبنیت را هدف قرار داد.

از زمان اجرایی شدن توافق آتش‌بس در 18 ژوئن 2026، حملات نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان هرگز متوقف نشده است. هرچند این توافق به‌صراحت توقف همه اقدامات نظامی در تمام جبهه‌ها را الزامی کرده، ارتش اشغالگر با بهانه رفع تهدید، تقریباً هر روز حملات هوایی، گلوله‌باران و عملیات انفجاری انجام می‌دهد.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرده است که از زمان تشدید درگیری‌ها در 2 مارس 2026، حملات مستمر رژیم صهیونیستی دست‌کم 4,346 نفر را به شهادت رسانده و 12,301 نفر را زخمی کرده است.