نگرانی بسنت از بازی ایران با اوراق قرضه و قیمت نفت

  4050624091

وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید که ایران تلاش می‌کند تا در اقتصاد آمریکا مشکل ایجاد کند.

نگرانی بسنت از بازی ایران با اوراق قرضه و قیمت نفت

به گزارش فارس؛ وزیر خزانه‌داری آمریکا معتقد است که ایرانی‌ها تلاش می‌کنند با استفاده از بازده اوراق قرضه یا قیمت نفت در شبکه‌های اجتماعی، برای اقتصاد آمریکا مشکل ایجاد کنند.
چند روز پیش، مشاور سابق فدرال رزرو نیویورک و ناظر سابق یوروکلیر و سوئیفت و یکی از بنیانگذاران زیرساخت‌های مالی جهان، کَتِلین تایسون با انتشار پستی از قالیباف برای بسنت، آن را تایید کرده و خطاب به این مقام آمریکایی نوشته است، «بیشتر روی ریزش شرط ببند، قهرمان».
اما عواملی که قیمت نفت را شعله‌ور کرده‌اند کشتی‌هایی هستند که در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرند یا با مین برخورد می‌کنند و تاسیسات نفتی در عربستان هستند که در آتش حملات نیروهای یمنی می‌سوزند.
با این حال، از 12 شهریور تاکنون که قیمت نفت روند افزایشی به خود گرفته ترامپ دست‌کم 4 بار از توافق یا مذاکره با ایران سخن گفته است تا قیمت نفت را کنترل کند.
در عین حال، تحلیلگران معتقدند که این خزانه‌داری آمریکا و ترامپ هستند که بازارها را دستکاری می‌کنند تا قیمت نفت را پایین بکشند؛ تحلیلگر ارشد بازار نفت روری جانستون می‌گوید مواضع ترامپ روند معمول واکنش بازار نفت به ریسک‌های ژئوپلیتیک را مختل کرده است.
تلاشی تا به امروز موفق نبوده و قیمت نفت در لحظه انتشار این خبر در مرز 108 دلار در هر بشکه است.