اعتراف رویترز به ناتوانی آمریکا در آرام‌سازی بازارهای نفتی

  4050609090

یک رسانه غربی اذعان کرد که جنگ علیه ایران، توانایی آمریکا را برای آرام‌سازی بازارهای نفتی تضعیف کرده است.

اعتراف رویترز به ناتوانی آمریکا در آرام‌سازی بازارهای نفتی

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، ذخیره راهبردی نفت آمریکا در بحرانی‌ترین سطح خود قرار دارد و جنگ علیه ایران، توانایی آمریکا را برای آرام‌سازی بازارهای نفتی تضعیف کرده است.

ذخیره راهبردی نفت آمریکا با 289٫7 میلیون بشکه، به پایین‌ترین سطح از سال 1982 رسیده است و با آزادسازی 39 میلیون بشکه دیگر، به حدود 243 میلیون بشکه کاهش خواهد یافت.
 
آزادسازی‌های گسترده در دوران بایدن (230 میلیون بشکه) و ترامپ برای کنترل قیمت‌ها، از جمله پاسخ به جنگ اوکراین و سپس جنگ علیه ایران از جمله دلایل این نابسامانی است.
 
در ادامه گزارش آمده است: ترامپ قصد دارد با نفت ونزوئلا، ذخایر راهبردی را پر کند، اما این فرایند سال‌ها طول می‌کشد و با موانع سیاسی و انتخاباتی روبرو است. بازپرداخت وام‌های نفتی نیز تا اواخر 2028 کامل نمی‌شود.
 
آمریکا در صورت بروز شوک جدید نفتی، ابزار کلاسیک خود برای مداخله در بازار را در اختیار ندارد و این موضوع می‌تواند به بی‌ثباتی بیشتر قیمت‌ها دامن بزند.