به گزارش تسنیم، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای قطری خود، با استقبال از تداوم نقشآفرینی کشورهای منطقه و همسایه برای کمک به کاهش تنش، خاطرنشان کرد وضعیت کنونی منحصرا نتیجه تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی و نیز استمرار اقدامات مداخلهجویانه و غیرقانونی آمریکا بهویژه محاصره دریایی و تروریسم اقتصادی آن علیه ایران است.
وزیر امور خارجه کشورمان یادآوری کرد: همه کشورهای منطقه باید به اصل حسن همجواری و ممانعت از استفاده آمریکا از قلمرو و امکانات آنها برای تدارک و اجرای اقدامات تجاوزکارانه و نیز جنگ اقتصادی علیه ایران پایبند باشند.
وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد نمیتوان بدون در نظر گرفتن واقعیات موجود و نیز جنایات و خسارات وارده به ایران، صحبت از بازگشت وضعیت به قبل از 9 اسفند 1494 کرد.
عراقچی تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران در پیگیری منافع و امنیت ملی خود مصمم و ثابتقدم است و از همه ظرفیتها برای دفاع از حاکمیت ملی و منافع خود استفاده خواهد کرد.
