به گزارش ایرنا، فیفا به گزارشهای منتشر شده درباره اینکه جیانی اینفانتینو از دولت دونالد ترامپ در برابر فشارهایی که به او برای استعفا به دلیل طرح جنجالی فروش سهام جام جهانی وارد شده است، واکنش نشان داد.
نیویورک پست تایید کرده بود که اینفانتینو برای کمک به حفظ سمت خود به دولت ترامپ مراجعه کرده است.
با این حال فاکس نیوز گزارش داد یک منبع فیفا تأکید کرد که هیچ تماس برنامهریزی شدهای بین اینفانتینو و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، یا هیچ عضو دیگری از دولت ترامپ، چه در روز دوشنبه و چه در تاریخ دیگری، وجود نداشته است.
این منبع گفت آنچه نیویورک پست در مورد ترتیب دادن این مکالمه گزارش داده، نادرست است.
روز دوشنبه، نیویورک پست ادعا کرد پس از اینکه فشارها بر سر تلاش ناموفق اینفانتینو برای فروش بخشی از فعالیتهای تجاری فیفا به سرمایهگذاران بخش خصوصی افزایش یافته، او قصد داشت با روبیو گفتوگوی خصوصی داشته باشد.
به نوشته این روزنامه، هدف اعلام شده، بحث در مورد چگونگی عملکرد فوتبال به عنوان نوعی قدرت نرم برای ایالات متحده بود. با این حال، یک منبع، این گفتوگو را تلاشی از سوی اینفانتینو برای جلب حمایت از موضع خود توصیف کرد.
نیویورک پست نوشت او میخواست با وزیر تماس بگیرد و در مورد چگونگی عملکرد فوتبال به عنوان نوعی قدرت نرم برای آمریکا صحبت کند، اما همه ما میدانیم که در این مرحله موضوع چیز دیگری نیست.
این گزارش افزود از زمان شکست پیشنهاد جنجالی رئیس فیفا برای فروش بخشی از سهام برگزاری جام جهانی به شرکتهای خصوصی، اینفانتینو بارها سعی کرده با ترامپ تماس بگیرد و به دنبال متحدان برجستهای است که مایل به دفاع علنی از او باشند.
با این حال یک منبع آگاه در فیفا به طور خاص هرگونه تماس برنامهریزی شده با روبیو یا هر مقام دیگری در دولت ترامپ را تکذیب کرد.
البته فیفا هیچ بیانیه رسمی در پاسخ به ادعای دیگری که در مورد تلاش اینفانتینو برای تماس با ترامپ مطرح شده بود، ارائه نکرد.
