حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به مراسم تشییع در غزه ۸ شهید بر جای گذاشت

  4050427025

منابع خبری از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به مراسم تشییع در النصیرات و شهادت ۸ نفر در این مراسم خبر داد.

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به مراسم تشییع در غزه ۸ شهید بر جای گذاشت

به گزارش تسنیم، دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه امروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد رژیم صهیونیستی طی 72 ساعت گذشته بیش از 25 غیرنظامی فلسطینی را به شهادت رسانده و با حمله به بازارهای محلی، مراسم تشییع و آپارتمان‌های مسکونی، سیاست هدف قرار دادن تمامی مظاهر زندگی را در این باریکه دنبال می‌کند.

به گزارش این دفتر اطلاع رسانی، تازه‌ترین جنایت رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه رخ داد؛ هنگامی که یک فروند پهپاد ارتش اشغالگر، تعدادی از فلسطینیان را که در مقابل مسجد احمد یاسین در اردوگاه النصیرات (مرکز نوار غزه) در مراسم تشییع یکی از شهدا حضور داشتند، هدف قرار داد. این حمله تروریستی دست‌کم 8 شهید بر جای گذاشت.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه در بیانیه‌ای تأکید کرد: ماشین کشتار رژیم صهیونیستی حتی برای یک لحظه متوقف نشده و نسل‌کشی بدون هیچگونه مانع قانونی یا اخلاقی ادامه یافته است.

این بیانیه می‌افزاید که رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته چندین کشتار هولناک مرتکب شده و با تشدید حملات به بازارهای محلی، تجمعات غیرنظامیان و آپارتمان‌های مسکونی، تمامی مظاهر زندگی در غزه را هدف گرفته است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین، رژیم صهیونیستی و تمامی طرف‌هایی را که با سکوت یا ارسال سلاح از آن حمایت می‌کنند، مسئول کامل تاریخی و حقوقی ادامه نسل‌کشی و پاک‌سازی قومی سازمان‌یافته در غزه دانست و از میانجی‌ها و طرف‌های ضامن توافق خواست فوراً به سکوت خود پایان دهند، این حملات و نسل‌کشی را آشکارا محکوم کنند و برای واداشتن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش‌بس، فشار واقعی و مؤثر وارد آورند.

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه، از زمان آغاز آتش‌بس در 11 اکتبر 2025 تاکنون:

  • یک هزار و 127 فلسطینی به شهادت رسیده‌اند
  • سه هزار و 643 نفر زخمی شده‌اند
  • پیکر 800 شهید از زیر آوار بیرون آورده شده است

دفتر اطلاع‌رسانی در پایان بیانیه خود بر این نکته تأکید کرد که اراده ملت فلسطین برای زندگی و مقاومت، از تمامی ابزارهای کشتار و ویرانی قدرتمندتر است و تشدید جنایات اشغالگران نمی‌تواند حق این ملت برای برخورداری از زندگی آزاد و شرافتمندانه را از میان ببرد.

بر اساس اعلام دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه، رژیم صهیونیستی از 11 اکتبر تاکنون بیش از 3,750 بار توافق آتش‌بس را نقض کرده است که نشان‌دهنده سیر صعودی خشونت‌هاست.

بر اساس گزارش‌های سازمان ملل، نوار غزه با بحران شدید انسانی، کمبود غذا، آب و دارو مواجه است و حملات مستمر نظامی، شرایط را به مرز فاجعه کشانده است.