تهدید نظامی و لفاظی تازه ترامپ علیه ایران

  4050420003 ۰ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در تازه ترین لفاظی خود، جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر تهدید نظامی کرد.

تهدید نظامی و لفاظی تازه ترامپ علیه ایران

به گزارش ایرنا، ترامپ با انتشار پیامی تهدید آمیز در شبکه اجتماعی تروث سوشال مدعی شد: «۱۰۰۰ موشک آماده شلیک و نشانه‌گیری‌شده به سمت جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و اگر دولت ایران به تهدیدات خود، که در گوشه و کنار جهان مطرح شده، برای ترور یا تلاش برای ترور رئیس‌جمهوری مستقر ایالات متحده آمریکا، که در این مورد "من" هستم، عمل کند، هزاران موشک دیگر بلافاصله شلیک خواهد شد.»

ترامپ ادعا کرد: «دستورات از قبل صادر شده است و ارتش ایالات متحده آماده، متمایل و قادر است تا برای یک دوره زمانی یک‌ ساله (که قابل تمدید نیز هست)، تمام مناطق ایران را به طور کامل نابود و ویران کند. الحمدلله!»

او پیش از این نیز، در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود مدعی شد: «جمهوری اسلامی ایران از ما خواسته است که به گفت‌ وگوها ادامه دهیم. ما با این درخواست موافقت کرده‌ایم، اما ایالات متحده به‌ صراحت و بدون هیچ ابهامی به آنها اعلام کرده است که آتش‌بس پایان یافته است! از توجه شما به این موضوع متشکرم. رئیس جمهور دونالد جی. ترامپ»

رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه در گفت‌ وگو با نیویورک پست نیز با تکرار لفاظی‌ها و ادعاهای خود مدعی شد که دستوراتی برای حمله شدید به ایران در صورت موفقیت تهران در ترور خود برجای گذاشته است.

وی در مصاحبه با روزنامه نیویورک پست، مدعی شد: «من مدت‌ها است در فهرست آنها هستم. تنها چیزی که هست، دستوراتی گذاشته‌ام، اگر اتفاقی بیفتد، آنها را در سطوحی بمباران کنید که قبلا هرگز ندیده‌اند.»

رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا در پاسخ به گزارش‌های ادعایی اخیر درباره هشدار رژیم اسرائیل در مورد طرح جدید ترور، گفت که اسرائیل «هیچ چیز جدیدی» نیاورده است.

ترامپ افزود: من مدت‌هاست که نفر اول [در فهرست ترور ایران] هستم و این همان چیزی است که با آن روبرو هستیم. امیدوارم دلتان برایم تنگ شود.

وی سپس در مسیر بازگشت از اجلاس ناتو در آنکارا، روز چهارشنبه هواپیمای خود را تغییر داد. کاخ سفید نیز اعلام کرد که این اقدام یک تدبیر امنیتی برای حفظ جان ترامپ بوده است.